No nevim, šla bych někam, kde ho pořádně vyšetří, ne jen poslechem. Tohle mi evokuje srdce - zažila jsem. Na nic nečekejte.
Příspěvky uživatele
efe
Jj máme ho asi dva týdny…
Jj kolegyně na to nemá jehly, takže to ponesu tam, kde se spravují boty apod.
Ne nikde se nechytla. Ležela na zahradě v pelechu a hryzala…
Zkusím to dát sešít, stál 14 stovek…
Prosím pro příště tyto nápady předem… Ono to celkem leze do peněz 😀
Ne, ona ho měla normálně na sobě, že je to překousaný jsem zjistila, až když jsem jí ho sundala 😀
Tak to vůbec nechápu. Navíc je to rozkouslý v místě, který má na hrudníku mezi předníma nohama…
Jsem měl za to, že je samozřejmostí, že psi navolno po lesích běhat nemají.
Psi musí být pod vlivem psovoda, to nutně neznamená být na vodítku.
Jako mě by tohle ve snu nenapadlo… válet se to někde na dosah doma a ona by se nudila, no budiž… ale na zahradě, kde furt lítá od plotu k plotu a má to na sobě?! no nasr**a mě pěkně, ne že ne…
Zkusím to dát kolegyni v práci, jestli to půjde sešít na stroji.
.
Podotýkám, že to přehryzala, když to měla NA SOBĚ…
No není to zlatíčko? 😠
Rozhodně zvědavost, myslím, že poníky tam moc často nevídají 😉
To je tedy změna! Krásně to epitelizuje 👍🏻 jste hrdinové a šikulky. Oba ❤️
…barák byl po prochajdě plnej lezoucích klíšťat…
Ale tablety tomuto přeci nezabrání…?
Já dnes někde zrovna četla, když jsem hledala tu Simparicu, že k přenosu nemocí dochází až po min. 24h, kdy je klíště přisáté. A do 24h by právě mělo být zlikvidováno těmi účinnými látkami. Tak snad….
Peníze neřeším, ale taky jsem přemýšlela, že to Bravecto je fakt nálož pro psa, že se mu chci asi radši vyhnout.
Díky za další pohled! Takže asi fakt nechám tu Simparicu…
Já právě přemýšlím, jestli jí nedat radši Bravecto… protože to by jí mělo vydržet fakt celou sezonu…
Barča dostala tabletu ještě v dočasce, takže někdy v únoru a teď už z ní tahám živá klíšťata - ale tahám je asi brzo po přisátí, tak vlastně nevím, jestli to ještě drží nebo ne… Včera klíště na horním víčku u oka, samozřejmě jsem ho přeškubla a zbytek nešel vyndat 🙄
A právě na netu píšou, že to drží jen pět týdnů, tak nevim…