Pomůže panák?
Příspěvky uživatele
efe
pEfe prostá pokukování po politice, potom pohoda ;)
Potom podarovala poprskáním pracovní plochy péčkovací přítelkyně…
Přesně přesná pEfe! Pravdivě přemalovaný především projev při pozalévání 👍
… no ne asi…
Prostředí při pEfe potřebuje pršení!! Pošlete! Přespříliš prosušená půda, porost prost poporůstání, pořád potřebuje pozalévat, pEfe pořád pobíhá po porostu při příbytku, plné paže pozalévání…
Zdroj na kosti mám, ale jak jsem postovala výš, ona rozdrtí i tu kost. Musím zkusit větší.
Jinak himalájská tyčka celkem odolává, do rána z ní “odpadly” jen dva kousky.
To ale neni živej pec, žene? Nemůže bejt. Je plyšovej. Stopro!
Letní kino prý funguje v JBC.
Právě jsme započali pokus s himalájskou tyčkou…
Válečný kůň - pro mě teda obr zklamání, protože málokterá scéna s koňma byla uvěřitelná, polidštěný vlastnosti apod… za mě teda rozhodně ne.
Přeju silné nervy do dalších let… Vám Sago 🤣
Přináší! Pohrabat porost, pouklízet příbytek, poumývat povoz, podrbat plyšáky… pořád perfektnější plus přínosnější před prací plus posedávání pro podnik!
Péčkovací přítelkyně prozajisté prominou. Pokrácený pracovní pakt přinesl poznání:
1.: pátky prosté práce pro podnik přinesly přehršel práce pro příbytek, při předjaří především porost při příbytku - příšerně práce!!! pEfe poletuje po porostu před polednem, po poledni, pořád… Potom přináší příjemné pokoukání 🥰 při popíjení povzbuzovače
2.: pokrácená pracovní perioda pro podnik - početnost práce přetrvala, pouze perioda pro její přípravu plus plat pokráceny - přirozeně…
Proto pramálo pokukuji po phoru, pramálo přispívám…
Může být i projev epilepsie, starým psům postupně odumírá mozek, takže to může způsobovat různé neuro problémy.
Nejděsivější na tom je, že se to stalo v nějvětším centru Phy, všude miliarda lidí a nikdo nic…
U nás na zahradě podobně, mám zahradu 2,5t metrů, ale vše pěstuju v nádobách, jinak mi taky všechno sežerou…
On chudáček malý vypadá, jako když tam vůbec nepatří. Ale my všichni sakra dobře víme, že je tomu naopak 😍
Je to božánek dlouhonosej ❤️
Já už to kdysi psala (IF nebo EQCH), pro mě je to Eitan Beth-Halachmy, zakladatel disciplíny Cowboy Dressage a teď už jeho následovníci.
https://cowboydressageworld.com/
Moc se mi líbí, jak pracuje (možná pracoval, nevím, zda je ještě činný) s koňmi a jeho tréninky přinášely hodně aha efektů. Měla jsem tu čest se s ním dokonce potkat a pohovořit kdysi v Německu právě na jednom z tréninků, hned přese mě chtěl zakládat odnož CD v ČR, moc milý chlapík a s velkým citem pro koně.
A hlavně jeho hřebec Santa Fe Renegade způsobil mojí neodolatelnou lásku k morganů (Zrzík měl stejné předky).