Gratulace Piraně!! O stříhání drápků bych mohla psát knížky, pro mopse nepřekonatelné utrpení, však je to ho i plný YT, asi plemenný znak 😀
Příspěvky uživatele
efe
Náhodu, studená p*del ten balance teda dost narušuje! Teda aspoň mně 😀
Tak my jsme dle odborníků nejsušší kraj v zemi, ale dneska ráno byly u nás v našem vysušeným lese louže! 👍
O půjčovně taky nevím, asi spíš ne…
Jo to Ečko byly nervy, jízdy v cajku, letitej řidič, ale ty testy se za těch skoro 20 let nějak změnily 😀 Ale naštěstí jsem to dala na poprvé. Bez papírů bych si troufla tak kolem komína, ale když jsem jela s morgánětem Německo, to by hodně bolelo, kdyby mě stavěli - a taky že mě stavěli…
U nás ve stáji (velká stáj) to takhle běžně funguje, hodně majitelů si část nebo celé ustájení odpracovává. Nemyslím, že by měl být problém sehnat.
Půjčit vozík není problém, problém vždycky bylo sehnat tažné auto a řidiče. Tak jsem si to Ečko dodělala sama a na auto si nechala domontovat kouli a jedno morgáně si vozím sama - je to strašná svoboda!
pEfe přemýšlí - přesný přesun Phíkovnice pro příští práci proběhne….? Po pátku?
Prozradí Phíkovnice popis příští práce?
Je krásně vidět, že každý to má jinak a podle toho se zařizuje. A tak to má být 👍
Pro mě koně nikdy nebyli a nejsou prioritou, přišla jsem k nim až v pozdním věku, tak to asi ani jinak být nemůže, člověk už má ten život nějak “rozjetý”. Ale pomáhají mi k tomu si uvědomit, že life/work balance je sakra důležitý a že je potřeba si na (nejen) ně ten čas umět udělat.
Díky za tipy na seroše, YS mám už dávno zkouknutý a čekám na další díly, tyhle předseriály jsem neznala.
Jinak mnou velmi dobře hodnocené seroše z poslední doby, co jsem zkoukla:
Halo - 2 série
Silo - 1 série
pak jsem si zopákla Band of Brothers (údajně nej seriál všech dob)
teď koukám na For All Mankind - zajímavý seriál o alternativní historii, kdy SSSR vyhrál boj o vesmír a první přistál na Měsíci
pak bude následovat The Man in the High Castle - taky alternativní historie, kdy nacisti vyhráli WWII
Povzbuzovače, panáky, pilule prosty přínosu pozitivna pro pomotávání palice. Pranic přináší pomoc.
Roli hraje samozřejmě spousta proměnných, já práci v okruhu 10 km opravdu neseženu 🙂 teda rozhodně ne takovou, kterou bych byla ochotna akceptovat (obor, peníze).
Myslím, že to možné je docela dobře. Ono jen jak člověk “mění” výšku během dne, prý se sesedají plotýnky - cítím to v autě. Ráno jsem nějaká jakoby vyšší, našteluju si zpětný zrcátko a odpoledne do něj nevidím, protože jsem o dost níž. Je to zajímavý.
Ono v našem regionu zrovna o slušnou práci nezavadíš, takže velká výhra, mám radost 🙂
S tím problém nemám, lidí v mém oboru je žalostně málo a s nabídkama se firmy předhánějí, chodí mi nějaká v podstatě každý týden. Ale většina je automotive a tam prostě ty HO nefrčí. Jinak já mám ještě výhodu, že bydlíme na strategickém místě - do LBC 40 km, do MB 30 km, do Phy na ČM 45 minut, takže ani regionem nejsem nijak moc zásadně omezená.
HelaS: právě si maluju svojí novou domácí kancelář, máme v našem obr domě jednu nevyužitou pěknou velkou místnost s kuchyňskou linkou, tak tam se zabydlím. Hlavním kouskem nábytku bude lenoška, kde si budu rovnat záda po dlouhém sezení u PC. 👍 A když se tam nebudu natahovat já, tak věřím, že madam vořechová jí nenechá dlouho prázdnou 😉
Ahojte ženy!
Hlásím se do klubu s nízkým tlakem - celý tři dny se mi motá hlava, musím opatrně vstávat, páč mám hned černo před očima, ale ještě nemám permanentní mžitky - to už se mi párkrát stalo a člověk je v podstatě slepej, musí mě vždy někdo ovézt z práce…
Jinak v pátek boží trénink s Nickem na morgáněti, toho konýška myluju čím dál víc, je boží. Nick je velmi milý, působí skromně a je vidět, že má velké jak teoretické, tak praktické zkušenosti (na to, jak je mladej), moc pohodový trénink, který jsem si fakt užila a morgáně šlapalo skvěle.
Včera hokej, to je prostě fakt úžasnej úspěch, moc to klukům a vlastně i nám všem po těch letech přeju.
Mno a dnes jsem do práce nesla výpověď, kterou jsem rozmýšlela už víc než půl roku a posledních pár nocí jsem kvůli tomu nespala. Ve čtvrtek jsem dostala lákavou nabídku na novou práci, 90% home office, což pro mě znamená 10h týdně ušetřeného času na dojíždění, což je prostě pro mě v současný době nejpádnější argument, proč změna… No a současná firma přišla s takovou protinabídkou, že jsem zůstala celkem v šoku a nakonec ji přijala, protože to fakt nešlo odmítnout 🙂 Takže já budu mít asi konečně čas na morgáně, na Madam, na paní vořechovou, na penzion, na barák se zahradou… a tak 👍😇
Pociťují přítelkyně pokles presu? pEfe pomotává palice, povypadává pokoukání…. prekérka… 🤮
Peníze pro pEfe podružné, přesvědčil poumožněním příbytkové práce plus posilu podřízených. Pro pEfe přinese pěkných pár půldnů personálního prostoru pro příjemnější prožitky - psík, ponýšci, porost při příbytku…
pEfe postovala problém při přemýšlení - potřebuje pozměnit práci?
Představený problém pořešil… po předložení přerušení pracovního poměru přinesl ponuku prohibující pochyby…
Přednoční podívaná pocuchala psyché, potom přišlo potěšení původně pramálo předvídané! Psice polekána pokřikováním páníčků, předtím pospávala, potom pokukovala po pánech prohánějících puk. Paráda, pýcha převeliká!!!
Jééé Dafi moc díky, vyřídím Barušce 🥰
S lupy a drbáním má B taky trochu problém. Koupila jsem klíčkový olej a řekla bych, že se to zlepšuje.