Vy máte koně od nás z Ralska? A1/1?
Příspěvky uživatele
efe
Kopřivový výluh (neboli jícha) smrdí pekelně, vloni jsem si ho udělala, abych postříkala růže proti černé skvrnitosti. Výsledek byl ten, že jsem smrděla já, půl zahrady a růže dál chcípaly na černou skvrnitost. Letos jsem sáhla po chemii - žádný smrad a navíc to funguje (y).
Mno nevim, ale lezoucí páteř asi není ok u žádného koně…
Asi nemáte v kobercích zapíchaný mopsí chlupy 😀 teda určitě nemáte…
Jo a protože je ženská multifunkční, tak u toho ještě stihnu vyprat a pověsit prádlo, umýt nádobí, vytřít podlahu, umýt koupelnu….. a tak 🙂
Taky hodně záleží na tom, jakou má podlahovou krytinu. Z koberců to moc nevysává, takový výkon to bohužel nemá, ale z tvrdých povrchů paráda.
Já kvůli nedostatku času kvůli dojíždění (2 hod denně) chtěla práci změnit, nakonec mě ukecali ve stávajícím zaměstnání a dali mi 3 dny týdně HO. Včera jsem měla HO poprvé, dnes pokračuji a je to bomba. Ráno vstávám o hodinu později, stihnu krásně prochajdu s Barčou, dám si kafíčko na verandě a pak začínám pracovat. Oběd mám koupený v práci (chlazenka za dvacku), ohřeju v mikrovlnce a sním si ho venku na verandě na sluníčku. Jakmile mám práci hotovou, vypnu PC a v tu stejnou chvíli můžu cokoliv - jít ke koním, s Barčou ven, něco udělat na zahradě, uklidit penzion… prostě pro mě ohromná úspora času (a peněz, za měsíc projedu pět tisíc).
Pak možná ještě jeden poznatek - pokud si koupí vysavač zároveň s mopem a mají doma tvrdou vodu, tak to moc dlouho vytírat nebude, trysky se ucpou vodním kamenem.
Nedoporučím konkrétní značku, ale ať se dívá po těch, co mají základnu s velkým pytlem na vysátý nečistoty a po dojezdu se sám vysypává.
Tohle bude samozřejmě velmi záležet na dané pozici. U dělnických pozic těžko, u odborných pozic, kde je opravdu málo kandidátů, se dá vyjednávat o ledasčem.
Ifor Williams
Právě prodělávám první příbytkovou práci. Perfektní!! Poránu pospání, potom psí procházka, pak povzbuzovač, pocvičení. Práce poklidná, při poslechu psího pochrupování 🥰
(snad nevadí)
Dovolím si sem vstoupit s nabídkou dovolené u nás v Ralsku, máme ještě nějaké volné termíny, tak kdo by chtěl poklidnou dovču uprostřed naší nádherné přírody plné pískovcových skalních útvarů, lesů, luk a rybníků, procházky se psy, s koníkem (možno ustájit poblíž), cyklotoulky, rybaření… tak se ozvěte. Pro registrované uživatele vymyslíme klidně i nějakou slevu ;)
Hledejte Apartmán Kleinhof Ralsko na portálu e-chalupy.
Dnes jsem poprvé oficiálně doma na HO. Vstávala jsem o hodinu dýl, než kdybych jela do office a ještě jsem stihla být s Barčou ráno hodinu v lese. To půjde 😍
4,5 heč 😀 a nejvíc nejhorší je ubytování, protože na dva lidi máme 380 m2 😀
Já se budu opakovat, ale jste hvězdy. Oba!!!
Moje babi taky. 4h operace mozku (cysta), od té doby demence, do té doby normální 😔
Po pátku počnou pozměněné pracovní podmínky… Přijde potěšení 😍
Sago, ač jí moc nemusím, zkus kontaktovat MVDr. Lýdii Sukovou (Čačkovou) a pošli jí snímky, specializuje se právě na zuby a různé zákroky na nich ve stájích. Je sice tady od nás ze severu, ale třeba by přijela a nemuseli byste na kliniku…
Dík, mezi koňáky všeobecné známé a hojně používané.