Dík, ale druhýho teriéra bych asi nezvládla 😀 K Barunce se rýsuje něco jinčího…
A Kévovi gratuluju k rodince a Vám ke Kévovi 🥰
Dík, ale druhýho teriéra bych asi nezvládla 😀 K Barunce se rýsuje něco jinčího…
A Kévovi gratuluju k rodince a Vám ke Kévovi 🥰
Vždyť já vím (bohužel moc dobře)…
Tohle je pohodička….
Gratulujeme bábušce a ať už si dá pokoj se zdravotníma problémkama a užívá si života do sytosti 🥰
Barča (adoptovaná 2024)
Šakal (adoptovaná 2022 - 2022)
Berenika Queen´s Hermelín (2011 - 2023)
Ginny Helza (2010 - adoptovaná 2021 - 2022)
Šťopka (adoptovaná 2016 - 2023)
Whoopie Pibaro (2007-2021)
Asanta Perla Sabeor (2005-2014)
Sušené králičí kožešiny mě zaujaly - kde kupujete prosím?
To je ale krásné zvířátko!
Aha, to je od nás fakt daleko, hodně daleko, to už je spíš Kokořínsko.
Já už nemám v zemi nic, všechno mi sežrali. ALE! Letos, co máme slečnu vořechovou, to vypadá, že se stěhujou na odlehlejší část zahrady, páč ona jim neustále načuhuje do bejváků a asi maj radši soukromí nebo co 😈
Lucky you! Páč to poslouchat pár minut v kuse je na Chocholouška. Ale seberte jim to, když jsou taaak ščastný! 😀
A co lízací podložky? Čmuchací koberečky?
Tyjo, tak to vůbec netušim, že je tu někdo chová/choval…?
Nevím, jestli to v práci půjde, ale baví je taky hodně PETky, protože dělají rámus. Když do ní ještě vhodíte pár granulek, na chvíli by ho to mohlo zabavit.
Tak jako já nepochybuju, že tam něco bude, ale když spočítám náklady (vyvýšený záhon, protože hryzci, atd.), tak mě vyjdou dráž, než v obchodě 🙂 ale mám to jako koníček, tak proč ne ;)
Já letos poprvé pěstuju brambory, natě rostou šílenou rychlostí (doufám, že pod nima něco bude, víte, co se říká…) a teď mi je začli žrát slimáci! Tak jsem jim nalila do misek plzínku a během jedný noci jsem jich u těch brambor nachytala přes dvacet (mám zasazených 10 brambor). Tím se ty brambory opět pěkně prodražily, jedna plzeň třicet korun… njn 😀