Nejdřív páníček a ten to pak prsknul na mě. Psíci ok. Na to, že nebyli chudinky tři dny venku, tak se chovají víc než slušně ❤️
Příspěvky uživatele
efe
anekapace: splněný sen! 👍🍀
Kelišek je boreček, teda vlastně borec, s velkým B!!! A panička je samozřejmě borka!! Moc gratuluju!
U nás se nevenčí, u nás se marodí…
WTF co je to proboha “pivovarská rýže”? 😲
Telefon byl smyšlený.
😄🤣
…to bude ještě zajímavý…
Neříkejte mi, že někdo fakt věřil tomu, že tohle je projev 13 letýho dítěte, ať už je za tím historka, jaká chce…
Bydlíme na hranici býv. vojenského prostoru, kolem jen pár domů, soused si párkrát vystřelí, nic hroznýho. Zatím nikdo reakci na hluk neprojevil, občas když venčíme v lese, tak je slyšet střelba z blízké myslivecké střelnice a všichni v pohodě, takže tohoto se nebojím.
Známí z Phy se k nám na Silvestra stěhujou s dvouma pejskama, aby právě byli v klidu.
Mi tak vlastně došlo, že se stávající smečkou oslavíme první Vánoce, takže vůbec nevím, co budou řikat na stromek a tak. Snad to všichni přežijeme…
Ten je! ❤️
Skúsenosti sú jedna vec, druhá vec je tá technika.
Třetí věc je legislativa.
A k tomu je tam to poutko, že to jako připnete třeba k nábytku. Otázkou je, zda do zrovna Taliprda zabrzdí…
Ad. čmuchací koberečky, včera přišlo toto:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099609607051&sku_id=17592565997286&_x_sessn_id=nn1zv858u2&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1733839684034_tsgjoo41ya&refer_page_sn=10045
To by mohlo aspoň chvilku vydržet, než to z toho vyberou, ten čmuchací kobereček maj za chvilku vybranej.
To rozhodně, od samého začátku.
Jo tak takhle to je! 🤔
No žejo??!!
🤣
(uloženo do složky “Komiks”)
Náhodou Ftefan je super jméno! 😀
těším se na foto
Já dnes měla v plánu socializaci (hlavně Elišky) v mimoňském zámeckém parku. Bohužel dost lilo, tak jsme skoro nikoho nepotkali. I tak to byla hezká prochajda.
U nás to celkem drží, psíci nadšení.