A Vasil (pův. jménem Nik) přijel s páníčkama z UKR, oba ale museli začít pracovat a pes byl zavřený 12 hodin denně na ubytovně. Tak se ho, údajně s velkým pláčem páníčka, vzdali. Nikdo neví, co se mu stalo, ale mívá kousací záchvaty. Údajně se sebou nenechá moc manipulovat, nenechá si nasadit kšíry, vyčesat se a podobně. U nás ale zatím vše v pohodě, jediný, kdy si na mě zavrčel bylo, když jsem ho vyzvedávala na gauč.
Příspěvky uživatele
efe
Eliška má zvláštní srst, takovou tvrdou, ale příjemnou na dotyk. Nikdo neví s čím je sprsklá, já tipuju branantíka, ale bůh ví. Ale je to takovej vylepšenej funkční mops s nosem a širokýma nozdrama, co může dejchat. A mazlítko největší ❤️
A takhle teď u nás vypadá gauč ❤️
Mno…. a jelikož měli v “obchodě” s plyšákama akci 1+1 zdarma… tak tohle je Vasil, ukrajinský mopsík…
DYCKY MOPS!!
A protože byla Baruška hodná, dostala plyšáka na hraní…
Vořechomops Eliška, půlroční dračice. Škoda, že sem nejdou dát videa, jak si ty dvě spolu vyhrajou ❤️
Ano, jak říká kolegyně Zrzavá, je to čoklid.
Záškodník zahradní
Mám to naprosto stejně s tím, že svého času jsem byla schopná spát do oběda…
Na platby v cizích měnách používám účet Revolut. Rozdíl v kurzu EUR oproti běžným bankám až 1 CZK. O víkendu jsem přes něj třeba kupovala v DE auto a to už člověk jen na kurzu ušetří pěkných pár tisíc Kč.
Také používám znemecka.eu. Kupovala jsem přes ně i drahé ND na auto a vše v pořádku a rychlé. Třeba Krämer posílá do CZ rovnou za celkem přijatelnou cenu. Taky tam ráda nakupuju.
Sarah01:8 hodin normálně v pracovním týdnu nedám, jedině o víkendu. Kde na to, holky, berete čas?
Já si ho najít musím, protože prostě jinak nefunguju.
Pan Bečka:
1. fotka ze dne, kdy se nám usadil před dveřmi na rohožce a řekl, že je náš
2. teď
Já musím spát opravdu min. těch 8 hodin, jakmile je to byť o půl hodiny míň, doháním to několik dnů a jsem jak mátoha.
Super, díky! Já koukala jen na Krämer.
Bod jedna nemám, bod dva odmítám, bod tři nemám, bod čtyři částečně ok, bod pět se mě netýká…
Takže mě asi rovnou zastřelte a žádný psy mi nesvěřujte 😀
I když teď mám zas tu obr výhodu s tím home officem…
Hlásím úspěch - morgáně poprvé pod sedlem prošlo přes děsivý můstek s betonovými zátarasy a kužely, doposud jsem musela sesedat a převádět na ruce. A taky jsme omylem v lese zaskočily do cvalu, na dva tři cvalový, ale fajn to bylo 🙂
Hlásim se do řady o návod!
Těch nechtěňátek je tolik…. člověk by musel mít nafukovací baráky, zahrady a hlavně pár klonů sebe sama, aby jich mohl zachránit víc… 😢
Taky doporučím 4dox. Barča má taky úzkej krk a hlubokej hrudník a nic moc jí nesedělo, ten 4dox se dá štelovat všemi směry.
Nn, chci celou deku i s krkem. Mám dobrou zkušenost se zn. QHP, ale nemůžu najít jezdeckou variantu.