Uznávám, jsem tak trochu masochista ;)
Příspěvky uživatele
efe
To je věc, než se ti tři unaví, ufff ❤️😄
Já vím… Navíc mi jisté malé zvíře s poloplacatým čumákem rozkousalo zip na mojí oblíbený vestě, takže to i docela hoří…
Andy Maria Magdalena od Zlaté flory alias Andulka ❤️
Toy pudlík, boží pejsek, povaleč i sportovec, samovychovatelný klauník, chodila se mnou všude bez vodítka, byla skvělá.
Skoukla jsem všechny vámi navrhované alternativy, ale žádná se mi tolik nelíbí, jako ten 4Dox. Tak asi počkám na nějakou slevu.
Máte pls odkaz?
Nemáte pls někdo tu výcvikovou vestu od 4dox? Moc se mi líbí, vesty nosím skoro celoročně, ale ta cena 🙄 stojí to fakt za to?
Jelikož na mě dnes vykoukly fotky mojí první, napadlo mě založit tohle vzpomínkové téma. Pochlubte se, který byl ten váš první, ten, na kterého se nezapomíná ❤️
Jj, Vasil musel zůstat doma s páníčkem na gauči. Děsná oběť!
Baruška & Eliška
U nás se teda včera děly věci, jak jsme normálně ve srážkovém stínu a bývá tu sucho, tak ten včerejší déšť jsem tu ještě nezažila… 😯
No ale kouká přesně tak! Jakože přišel při nejmenším vo ucho!
Máte pravdu, celou dobu žiju v tom, že inervovaný znamená bez nervů. Ale je to přesně naopak.
Takže tedy oprava: granulační tkáň není prorostlá nervy.
Např. u koně ano, řezali jsme jí za živa. Jen to hodně krvácí.
Baruš je děsně spokojená, dokonce se už taky nechá mazlit! Doteď znechuceně odcházela ❤️
Reklama na 4dox. A jo, fakt to sedí i mopsovi!!
Granulační tkáň je inervovaná.
.
Na jeho kliniku jsem kdysi jezdila s prvníma mopslema. Měl tam výborného mladého doktora Krzystka, byl skvělej, zachránil mi Ašulku a tenkrát (15 let zpět) mi radil s BARFem a jaký bylinky jí dávat/nedávat. Bohužel se po pár letech přesunul někam na Moravu, to mi bylo fakt hodně líto. Od té doby nemám veterináře, kterýmu bych věrila.
V žádném případě neomlouvá!😂