Jj, je to tak. Kája už je za duhou a tohle je její nástupkyně Alfa.
Příspěvky uživatele
efe
…a protože jich máme málo, vyfásli jsme další štěkanátko…
A proč máte potřebu tento svůj názor vnucovat ostatním? A dost mě teda zaráží, když vám všichni vaši psi smrdí/smrděli, a když o nich píšete v samých negativech, že je pořád chováte…? Já se naopak po celém pracovním dni těším, až zabořím nos do kožichu svých psů a nasaju tu jejich VŮNI, tomu se nic nevyrovná.
Ráno krásné svítání (viz. předchozí foto) a odpoledne zase tahle nádhera 😍
Nemám vyzkoušeno, tak bohužel zatím nemůžu dát.
Naši rozmazlenci milujou takový ty plyšový, s vyvýšeným okrajem, kam si odkládají svoje těžký zadumaný hlavičky. Když ho chci ve větším rozměru, tak to je šílenej randál 😕
A jak se pozná kvalitní sušička? Když odstraní i mopsí chlupy, viď?
Neobuju nic, co není barefoot, bohužel. Resp. já si nestěžuju, protože od doby, co je nosím, mě aspoň ty nohy nebolí 👍 Akorát to dost leze do peněz…
No prostě nepromokavý - mají nějakou membránu bo co a prý fakt nepromoknou, i když v botách už mokro je. U nás se dají koupit za šílený prachy (od cca 800,- za pár), našla jsem je na Ali za 250,- ;)
Nosím BF boty a tam je s nepromokavostí dost problém (kožený nechci) a holinky (i když BF) odmítám nosit, protože mám zkriplený nohy a bolí to.
Dneska ráno krásné svítání. Už si musím konečně pořídit ty nepromokavý ponožky, protože ta ranní mokrá tráva to žádný moje boty prostě nedaj…
Tak a je to jasný! Je to chrt kříženej s holanďákem! Domluvila jsem.
Pelechy moc často ne, ale deky z gaučů peru každý týden, tam totiž pobývaj 90% času.
…tvl další výlev Leithian s jejíma hadicema… 🤮
Paráda. Na Vás jsem spoléhala. Tohle zní zajímavě, k tomu budu muset ale (v nynějším stupni výcviku) asi používat couračky 🙂
Kdybych se tam vešla, tak si to možná taky užívám. Takhle vypadá moje ranní káva 😄
Tak rozhodně bych zkusila jako první možnost změnu stravy a místo tohodle šrotu začala krmit něčím kvalitním. Pokud chcete zůstat u granulí, tak si tady počtěte v x tématech, ve kterých se granule řeší.
Vymačkáváním každých 10 dnů naopak stimulujete další a další tvorbu sekretu. Spíš bych se zaměřila na výživu - čím krmíte?
Tak ať si ho tam nebere.
Nespí, protože my už bysme se tam nevešli.
Majitelé vícečetných smeček - dali byste mi pls tipy na hry pro celou smečku najednou? Ideálně něco, aby u toho museli spolupracovat a tím budovali lepší vztahy. Já jsem v tomhle marná a nemám představivost…