Tohle byly otěže, při pádu… Doteď nemám cit v posledním článku prsteníčku. Asi nějaký oteklý nerv bo co…
Příspěvky uživatele
efe
Ony ty rukavice nejsou jen na parádu aneb když si myslíte, že tu půltunu udržíte…
A když už jsme u toho, nevite, jak odhadnout stáří ořešáků? Jen pro zajímavost.
koukněte na staré letecké mapy
No to je teda nedejte!! Vzrostlý stromy mít v zahradě je super! Já podědila zahradu 3 tis. metrů a mám tam jeden asi 20 letý ořešák a jeden asi 12 letý ořešák a to je vše. Je to děsný… Vysadila jsem pár nových stromků, ale všechno roste strašlivě pomalu…
Mně pod ořechama vždy rostla tráva, dokud byly ty stromy mladý. Pak už ani ťuk… Ale jak píšu, zkuste ty rohože/zatravňováky a klidně tam trávu zasejte a uvidíte, třeba poroste (y).
Pod ořechama vám nic neporoste, to zapomeňte. Zbytek bych vyřešila rohožema - buď zatravňovacíma (s tím, že tráva tam stejně neporoste) nebo gumovýma, co se používají u koní.
Ještě že už bude škola, děti trpí samomluvou…
Morganí očko po pár dnech 👍🏻
Dnes ráno mi záda dovolila spát až do osmi(!!!) a tak jsme vyrazily do lesa pozdě a už bylo děsný vedro…
Tak jsem ty mopsíky dnes viděla naživo a jsou teda hodně nepovedený…
Jj vím o nich 👍
To je takovej sympoš 🥰
Mno z těch prvních dvou fotek už žije jen Bečka 😢
Jj, ten elastickej materiál je humus, kdysi jsem jí měla na Dadlu a používala jen na vyjížďky a vždycky pod tím za chvilku byla úplně mokrá.
Ne, knírače ne. Máme Barču - kříženec asi nějakýho teriéra, polomopse Elišku a mopse Vasila. A mopskocoura Bečku.
My máme u domu schovaný malinký sejf na kód na klíče. Moc šikovná věcička, třeba i pro případné venčiče, když nejsme doma. Bránu otevřu mobilem odkudkoliv a klíč si vyloví se znalostí hesla z trezůrku.
To je moje Eliška ;)
Já si taky píchám sama, ale jen do svalu. Žílu si netroufnu. Kobyly jsou úplně v klidu a ani kolikrát neví, že dostaly pigáro.
Jj plíseň mě přesně napadla. Na tu bych zkusila chytrou houbu.
Nevypadají. Tohle je divný tím kruhovým tvarem…