No taky to máte veselé! Ale asi nám tyhle kousky nebyly poslány jen tak pro nic za nic. Máme se z nich poučit… asi?
Příspěvky uživatele
efe
Psala jsem si ještě s dočaskářkou, dělal to i u nich a má s tím prý zkušenost u více mopsů - všichni byli týraní…
Objednala jsem na ZooRoyal zn. Adaptil.
Altervet PROBium, doporučení je od vetky, která mj. řeší pejsky s různými strachy apod. (Psí nebojsové).
Vasila (a Elišku) jsme dovezli asi před dvěma měsíci, je u nás krátce, ale zlepšuje se to - četnost se snižuje, ale takhle velkej záchvat ještě neměl.
Jinak jsem se dneska radila a objednala feromonový difuzér a probiotika, která mají taky vliv na hladinu stresu. Uvidíme, zda to zabere. Pacholek je celý den jakoby nic, pochrupkává, hlídá si mě, mazlí se (jeho způsobem). Ještě že mám dnes HO, jinak bych byla v práci jak na trní.
Mně když operovali hallux, tak mi přesekali kosti spolu s nervy a nerv srůstal odhadem tak dva až tři roky a stejně to místo nemám 100% citlivé.
Prst zatím ve stejném stavu, postup žádný.
Dnes v noci zatím nejhorší Vasilův noční běs, fakt teda hrůznej zážitek. Vzbudilo mě (přes dvoje dveře) jeho příšerný křičení, tak jsem letěla, co se děje. Stál a šíleně ječel, když jsem rozsvítila a houkla na něj, tak se probral a vzpamatoval. Vzala jsem ho na chvilku ven na zahradu, vypadal v klidu a normálně, ale po pár minutách se mu začaly podlamovat nohy, motal se, vypadalo to jako náběh na epi záchvat. Asi z toho šoku. Po chvilce byl zas normální a zbytek noci klidně spal. Manžel říkal, že ještě večer, než šel spát, tak párkrát ze spaní vyletěl, bez křiku, divně koukal, a zase si lehnul a spal dál. Co se tomu plackovi stalo, to by mě teda fakt zajímalo 😢
Myslíte Lupuse, místního propagátora granulí? 🤣
Já bych možná trochu upravila to odměňování a věnování se nejdříve tomu služebně nejstaršímu - to můžu za předpokladu, že tento toho nezneužívá a nemachruje na přišlíky.
Vypadá to jako demodex. Hned k vetovi, než se to rozjede.
Jo, je to o tom, co píše Arbora. Protože když tu stáj máte aspoň na trase z/do práce, je to velké plus. Já jezdila 50 km do práce a stáj byla ještě úplně jinde 20 km a to prostě časově bylo strašný.
Jinak cit se do prstu pomaloučku vrací, takže asi je uvnitř jen něco oteklýho, co utlačuje nerv.
Já mám koně 5 minut pěšky od baráku. Mívala jsem kobylu 20 km daleko a bylo to pro mě fakt náročný tam jezdit a to jsem s autem naprosto samostatná.
Mno tak opravdu nic, prostě počkat, až do sroste. Ještě mi kontrolovala, jestli to není z útisku v lokti, rameni nebo krku, ale neni.
🤣
Já na ni třeba Přísahám při zánětu močáku
Jo to si taky myslim. Ještě se poradim se svojí fyzio za chvilku. A klasika Bčko apod.
Na tohle ani dračí krev nepatří, nemá se dávat na otevřené rány 😉 Jinak ji ale taky používám na vše vnitřně i zevně.
Máte někdo zkušenost s poraněním nervu v prstu? Mám to řešit…?
Já si betadinu vyměnila za dračí krev ;)
Jo v poho. Taková klasika, jdeme si po louce a srneček si počkal, až když jsme byly asi metr od něj a pak vyrazil. A morgáně to nedalo a já to neuseděla 🙂 Snažila jsem se jí ještě držet, aby nezdrhla, ale vláčela mě za sebou, tak jsem jí pustila. Naštěstí nikam nešla a zabořila čumák do trávy. Já jsem úplně cajk, jen namožený svaly na krku a teda ten necitlivej prst.