Určitě ano, pro mě pudloidní vořech 😀
Určitě ano, pro mě pudloidní vořech 😀
assil:V USA se na chovnost nehraje, může si tam krýt kdo chce co chce jak chce, jedině jak jsem psala členové klubu mají nějaký etický kodex k chovu.
PP na štěňata se tam automaticky nevystavují, jen se štěňata zapíšou, přímo papírový PP obdrží chovatel nebo nový majitel jen na vyžádání, takže fakt to takto je, že třeba až nový majitel si žádá o vystavení PP, protože prostě se za to platí. Většina majitelů žádný papírový PP k psovi nemá.
Právě jsem se odtamtud vrátila. Překvapilo mě množství tamních psů, ale ještě víc to, že 90% z nich byli pudloidní vořeši všech velikostí. A to v destinaci, kde by člověk spíš čekal všechno “značkový”. Takže tam se na nějaký plemena, natož papíry, fakt nehraje…
Kdepak, obě dámy s couračkou.
Po týdnu zdravím osazenstvo. Tohle mi chybělo ❤️
Díky, ale mně se tam vůůůbec nechce. Jedinej důvod k těšení je, že vypadnu z práce, kde teď trávím nepřetržitě vč. víkendů už druhý týden, včera jsem dorazila domů v deset v noci… Tak z toho aspoň zdrhnu…
Jakože jste odjela s klíčema na střeše až do Prahé a neztratila je??? Nechápu!
Pan Bečka. I když on vlastně není kočka, on je převlečený mops…
Janča Poživilová (je z našeho kraje, sdílely jsme spolu x let stejnou stáj), teď Středočeský kraj, napasovala mi morgáně, což byl teda oříšek!
A WR sedlo mi kdysi na Madam šila paní Netíková, je někde z Moravy, byla jsem moc spokojená.
To já samozřejmě taky a půlka rodiny jsou Slováci, ale tohle neznám.
A plus tam ziju strigôni…
A to je čo toto?
Verun: tahle čuba to je fakt lepidlo na problémy s nohama, to snad ani není statisticky možný už… držím palec, ať je vše brzo v cajku..
Xerx: u nás fakt bylo těch -10, co hlásili, dokonce nám zamrzla brána, nemohla jsem se ráno dostat autem ze zahrady 🙂 Zítra naštěstí letíme na týden za teplem a až se vrátíme, tak se posouvá čas a to pro mě vždycky znamená opravdový začátek jara, už se těším ☀️❤️
A to jsi po tý nemoci schopna takových výstupů? Tak to klobouček… Fotky krásné, takový konec světa, boží.
Oooo ty chody!!
Přesně tak!
Na střední jsem hltala Remarquea, nej je pro mě Jiskra života. I ostatní knížky z WWII, stopu ve mě zanechali Nazí a mrtví. Potom přišla doživotní srdcovka - Tolkien. Silmarillion mám ještě v záloze, mám přečtenou asi první kapitolu, ke zbytku se dostanu asi až v důchodu.
Moc se mi líbil Steinbeck - O myších a lidech (i div. hra). Miluju Zdivočelou zemi (seriál), ale ty knihy se tak špatně čtou, nikdy se mi nepovede vydržet do konce, Stránský má velmi zvláštní styl psaní, nesedí mi to.
Je mi to líto, ale život měla krásný a dlouhý a vzpomínky zůstanou (bože to jsou kecy, všichni víme, jak to je….).
Drž se 🌻
Nemá v předchozích pár týdnech odháráno? Taky to může být cukrovka. A taky milion dalších věcí. Takže ano, měl by odebrat krev, popř. další potřebná vyšetření dle jeho podezření.
Ale já na to spoléhala!
Smečka konečně může celý dny trávit na zahradě, večer to pak vypadá takto…
Drž se!