- Příspěvek #236023
- Nahlásit
Velká paráda, jste obr bojovnice, moc vám držím palce ❤️
Velká paráda, jste obr bojovnice, moc vám držím palce ❤️
Hunter Uppsala - má to vyndavací fleecovou vložku, takže je to buď bunda nebo jen pláštěnka a hlavně to sedí i psovi s hrudníkem. Kupovala jsem Barče. Podobné, kolem 20 eur, se dají koupit v DE v Krämeru - ty jsem brala Elišce a Vasilovi.
My máme na statku prasátka v boxech na slámě, přikrmována jsou snídaňovými cereáliemi, kydají se každý den. Ona prasátka ve výběhu být nesmí, bohužel, kvůli prasečímu moru. Ale ta naše jsou spokojená. A maso z nich je výborné.
Až páně Zrzavcovi přijechají, ukážu osobně.
Já myslím, že nejlíp Vás v poměru cena/výkon vyjde ten náhradní díl na stávajícího robota…
Ony ty novodobé velké roboty jinam, než na linku uskladnit nelze - mně se nikam do skříňky nevejde, takže ho mám trvale na lince a tudíž odpadá prodleva se sestavováním.
ETA má i lepší modely - já mám Gratus Kalibro a ten má výkon 1500W. Teď koukám jak puk, za co se dá koupit, protože já ho před dvě lety kupovala téměř o 50% dráž…
S čím je křížená netušíme, ale tvrdím přesně to samé, co janaa.
Je to tak jak píše bambule a Eliška děkuje za poklonu ❤️
a ten to umí, ale už se takovýho asi nic nedělá
Dělá, ale stojí to x tisíc…
Se teda obávám, že nic malého, levného pár kg mrkve najednou nenastrouhá. To by tak zvládnul možná můj velký kuchyňský robot. Vše ostatní, co je malé, to umí jen po kouskách.
bambule: zkuste ještě mrknout na krmimmasem.cz - tam beru já.
…a pejskové se zatím venčili v Hradčanech…
My jsme se venčili v sobotu bez pejsků (ti měli vlastní venčitele) v Žitavských horách, bylo tak náááádherně 😍 Krásné výhledy na celé Lužické hory, Oybin, Hvozd a pak na druhou stranu na Ralskou pahorkatinu, Ještěd, Jizerky…
Dnes je krásně ❤️
Tu taky mám, to je pro něj úplně k ničemu 😕
Vasil žere takovým stylem, že miska během krmení procestuje půl domácnosti a ohodí zdi v radiusu tři metry… on by hnul i s betovou miskou.
Dneska jsem mu to dala do silikonovýho slowfooderu, bylo to trochu lepší, miska odcestovala asi jen metr…
Moc díky, to je sice přesně ono, jenže pro mopse jsou ty mísy moc hluboký :/ Asi hledám něco, co neexistuje…
Jeee, když už to tu je, já bych zas potřebovala takovou tu silikonovou podložku s integrovanou miskou, která se z toho dá vyndat. Aby, když pes žere, stál nohama na podložce a tím fixoval misku proti cestování. Snad to píšu srozumitelně.
Portugal
To je autobusák u vlakovýho nádraží, tam určo něco bude, je to skoro v centru.