saga-těžko říci no. Můj kůň na mně tak navázanej není, aby mě bránil, sebe by jistě bránil. Určitě.
Janaa - bohužel. Bylo to zaživa. Nikdy jsem u ničeho takové nebyla, kdybych to věděla, prosila bych, jestli to nejde umrtvit
saga-těžko říci no. Můj kůň na mně tak navázanej není, aby mě bránil, sebe by jistě bránil. Určitě.
Janaa - bohužel. Bylo to zaživa. Nikdy jsem u ničeho takové nebyla, kdybych to věděla, prosila bych, jestli to nejde umrtvit
Anonymní - ano, ta první věta, tak to mám taky.
Efe, díky, klepe se no, to bude ono, píchli jí ATB ráno, zejtra dostane zas.
Doron - těžko říci. Řvala na něj “co jsi to zase udělal” a bila ho, když jsme odcházeli. Jako nemusí to hned znamenat, že to už byl opakovaný útok, ale víte jak.
Heleďte já mám koně do lesa, těžká váha. Pod zadkem příjemně temperamentní, ale jinak není jako běžná populace koní, hodně se rozmýšlí, jestli se má splašit, a když už s etak stane, udělá tři cvalový a hned nahodí mozek. Trochu řešíme respekt, ale na vodítku se mnou projde i peklem. Co jsem chtěla, to mám 💪Byla jako kdyby se nic nedělo, ale kdyby to byl vzrušivější kůň, mohl to být totální průšvih. Vlastně přítel páčil psa a já tý koze vlezla s koněm skoro až do baráku, jelikož se na ní nedalo ani dozvonit.
Děs. Jako tohle byla klika. Ale je to spíš méně běžné chování u koní.
Jinak pes byl asi z toho šoku ještě včera fungující, dnes dostal dren a antibiotika a teď už mi tu stojí hodinu pod stolem a klepe se. Doma zima není. Snad se to do zítra zlepší, jdeme k vetovi znova.
Já se těhle psů bojím už několik let, ne kvůli povaze ale kvůli tomu, kdo ho vlastní. Většinou je to fakt průser.
Ok, ale jsou na začátku.. Zajímá se o to nějaká docentka jako jediná v ČR a tuhle láme na doktorát…kdyby bylo nějaké zajímavé info, ozvu se Vám do SZ.
Jinak pohovor 19tyho gratuluju 🙂
Víte, kdyby to nebyl třetí útok na mého psa za poslední 2 měsíce…prvního jsem stihla zahnat, druhýho dořvat a třetí už si skoro šmák.
Pokaždé za tím byl nezvládnutý pes protistrany.
Momentálně mám fakt pocit naprostý deziluze a štve mě každej čokl. Nejhorší je, že za to nemůže pes, ale především pán.
Ještě že tam byl chlap, já měla ještě na vodítku koně a toho jsme nemohla pustit, jelikož byla tma a kdyby jelo auto, ohrožuju okolí já.
Majitelku jsme v tý hysterii dořvali, byla vysoko těhotná, je mi líto, nechtěla jsem na ní být zlá, ale když nedokázala dát nic (ani radu, že máme škrtit, to víme až teď a přítel to naštěstí udělal nějak intuitivně) a ještě mě pérovala, že si toho koně mám odvíct od její branky.
No, ještě se tam za stavíme, ve vší slušnosti budu chtít svý peníze zpět.
Moc Vám děkuji za podporu a vážím si toho.
Jasně, na veterině už jsme v tom za dvojku, v psovi skoro metr dlouhej dren.
Nezvládnutý pes na nezajištěném pozemku. Pes má naštěstí jen prokousnutý zadek, ale za to velmi bolestivě, podle toho, jak to bude vypadat ráno, tak pojedeme k vetovi. Ale kdyby ho přítel brutálně nezmlátil do nosu, tak ho myslím zničí víc.
Až přijde někdo s peticí za zákaz těchto psů, tak to podepíšu a půjdu za to klidně i demonstrovat 😀 není t moje první špatná zkušenost s těmito psi, nebo spíš jejich lobotomistickými majiteli.
Ahoj, bez snahy vyvolat jakékoli konflikty potřebuji po dnešní velmi příšerné zkušenosti radu. Existuje vůbec nějaká účinná obrana při napadení mého psa psem typu stafford apod. tak, abych si nezlikvidovala vlastního psa?
Fikovnice:https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/koronavirus-covid-covid-19-zdravotni-potize-postcovidova-syndrom_2203280010_kth
Namátkou článek (nebo podcast?), který jsem teď jen velmi rychle prolítla…
Mám kamarádku, co dělá fyzioterapii v nemocnici a začíná se zabývat vlivem prodělání kovidu následně na nervovou soustavu. Už teď má takový vzorek, že by si na tom udělala při správném vyhodnocení doktorát (snad se jí to povede). A ta čísla bohužel rostou.
MPA rozhodně není hloupá, podařil se jí majstrštyk - čím dál tím více zkomírající stranu dokázala uvrtat do kožich podstatně větší strany, takže dokud bude tohle bratrství platit, ona nemusí dělat nic a vždycky budou u válu (tím myslím cokoli, byť jen prdění v opozici, ale prostě dostane se do PS)….i když bude plkat ty svý nesmysle.
Tím pádem nemusí makat ani její lidi a všichni jsou spoko, prachy jisté, práce 0, no není to geniální?
A prej že je blbá 😀
Anonymní:Policejní vyšetřování na novinkach? To je propagandistický levicový plátek se sídlem v daňovém ráji navíc dotovaný přez neziskovky ze státního rozpočtu. Vite to? Stále jsou pro vás jejich informace věrohodné? Četl někdo soudní spis? Prebirate dojmy které vám jedna strana vtlouká už pár dní do hlavy. Pokud vám to nevadí klidně v tom pokračujte toť vše.
Hele….pravdou je, že si minulá i současná vláda + současné média mainstreamu…ale vy reagujete úplně stejně jako když “líbo démo scéna” uslyší slovo Okamura 😀 Chve to klid a nohy v teple 😀
https://echo24.cz/a/HpLkn/zpravy-domov-ministerstvo-spravedlnosti-zabyvat-pripad-znasilneni-divka?fbclid=IwAR1uCgxcX0byLh4ed9rGrEd6UN5V2FE0_BqDQhILrBDS8kk1dyo4RVfrTvU
Otevře se to znovu, doufám, že tady Blažek bude fungovat jako člověk na svém místě, kterým by měl být.
Ale to není o tom, že se ten příspěvek nemá týkat pozůstalých…ale o tom, že za ty prachy nedají dohromady například tuhle rozstřílenou holku. Jelikož se asi shodneme všichni na tom, že ta to momentálně ze všech postižených potřebuje nejvíce (a ostatní v nemocnici taktéž).
Jo, to je tak, když někdo neotevře odkaz. Omlouvám se 🙂
Díky, zkusím to první, to druhý je na předpis koukám.
Ahoj, už jsem tu v minulosti psala o tom, že jsem s novým domem podědila kočku po předchozích majitelích. Pořád je z ní tedy kočka venkovní (z vlastního rozhodnutí), ale už jsme se celkem skamarádili a dáváme si rande každý večer u branky z důvodu krmení.
Ale co teď řeším. Chci odčervit. Tableta je neprůchozí, narvat si to nenechá a já si s ní teď nechci kazit vztahy, ochucená pasta taky neprojde, toho se ani nedotkne.
Je pro kočky co se týče odčervení nějaký kompromis, který neskončím jejím šrámem na duši a mým v obličeji?
No tak ono je prý už i konkrétně vypočítáno, že aby se migrant v Německu opravdu plně začlenil do pracovního procesu a začal odvádět daně, trváte tak 6 let….a problémem je, že jsou to často méně kvalifikované nebo nekvalifikované práce za málo peněž, čili to ve výsledku rentabilní vůbec není, nejdřív vydají hodně na jeho sociální podporu, a potom ty daně, co odvede, se nevrátí zpět….takže asi tolik ekonomickým výhodám migrace.
Také záleží na povaze psovoda.
Pro někoho může být těžké vychovat přecitlivělé plemeno a víc si porozumí se psem, kde se musí víc prosadit, ale zároveň mu ten pes víc odpustí.
A obráceně.