Méně je více 🙂
Příspěvky uživatele
JanaJanaJanaJana
Já vlastně ani nevím, jestli jsou koně moje priorita. Ale vždycky si mně stejně nakonec stáhli. Prioritou je pro mně spíš zvíře jako takové - čili můj pes, teď poděděná kočka, kvůli který už nikdy (nebo aspoň dokud bude žít 😀) neodjedu v zimě na dýl jak víkend, jelikož jí někdo musí topit, páč už je stará, no a aby kůň měl všechno, odježdění do toho nepočítám, neb má úplně boží prales k žití a tam se vypohybuje dost. Ale je to moje největší vášeň a dává mi v životě totální balanc a psychickou vzpruhu. Pak beru svůj obor tak trochu jako poslání, trochu fušuju d divadla a celkem dost cestuju. A v neposlední řadě rodina a péče o přátelské vztahy. Je toho dost, ale je to tak dobře a potřeba.
Jsem u koně minimálně 5x týdně 🙂 boží šéf a bohulibě zaměřená práce se neopouští 🙂
Ale nemám dítě, kdybych měla, musel abych to změnit.
Helo, Vy jste osvícenej člověk 🙂 tak by to totiž mělo být, ale máte pravdu, že to nejde s každým.
efe:Roli hraje samozřejmě spousta proměnných, já práci v okruhu 10 km opravdu neseženu 🙂 teda rozhodně ne takovou, kterou bych byla ochotna akceptovat (obor, peníze).
Vidíte, já mám 60 km, HO zatím 2x týdně 😀A teď nebudu říkat, kolik času strávím na cestě do kanclu 😀
a tohle stojí za to 😀 Mistr Čestmír a Markétka 😀
Stejná zkušenost. Naprosto záměrně se vyhýbám soutěžím s anglickými disciplínami, ale nedávno mě kamarádka vytáhla na SeeSee….to bylo fakt příjemný, lidi v pohodě, nikdo nemachroval, ke koním se všichni chovali hezky, no fakt jak říkáte, úplně jinej svět.
Takže konečně budete mít vlastního koně, jak jste se tomu vždycky bránila 😀 nojo, každýho to jednou doběhne 😀
Buggyro, takže jako ta huculkoule nebo kdo je ten koník zač, je novým prdítkem po plňasovi? nechtěla jste náhodou chlaďase? 😀
Wow, ta cena je teda bezkonkurenční. Ještě mrknu, koik to čeho obsahuje 🙂
Tekuté se ale musí zase míchat do kyblíku a jak říkám, přes léto, když takhle dojíždí, chci ulehčit. Mám koně na pronajatém pozemku ustajovatele, ten bydlí o cca 10 km dál, ale dojíždí každý den, teď ale dojíždí ještě dál a má ještě klasickou práci.
Na egersman kouknu, to neznám, moc díky.
jo 🙂 má nadání a je z drsného kraje, život jí jistě naučil 🙂
Hippolyt a Salvanu nežere, v Reforminu Stixx skoro nic není a Pavo stojí 800 na měsíc 😀
No a granulovanou formu musím do něčeho míchat, jinak to nesežere taky. Máme ztížené podmínky přes léto v ustájení, chci něco, co dají z ruky a půjdou, máme uzavřenou silnici a objíždějí o 15 km déle než za normální situace…chci jim přes léto, než s eto vyřeší, ulehčit.
No, touhle cestou jsem se nějakou chtěla dát, jen jsem se chtěla vyhnout sladkým tlamolepům…děkuju, to lněný semínko je ženiální nápad 🙂
Ahoj, mám dotaz. Máte někdo zkušenost s výrobou koňských pamlsků s minerálkou? Již jsem tu v minulosti zmiňovala, že mám vybíravého koně. Teď jsem narazila na minerálku, která je dobrá - ale sypká. Ráda bych dala minerálku do pamlsků, aby se co nejjednodušeji podávala v pastevním režimu. Většina receptů je ale uváděna jako pečící recepty.
Jaký je Váš názor - znehodnotí pečení minerálku obsaženou v těstíčku? Anebo prostě smíchat třeba s vločkami a prostě usušit? Nebude se to rozpadat? Díky za případně tipy!
Děkuju.
Mám dotaz na zkušenější. Vždycky jsem měla podvraťáky z útulku. Ten poslední je ten nejlepší. Ale poohlížím se teď po psovi s PP. A mám dilema. Jsem co se týče zvířat trochu staromilec, a prostě bych ráda přišla k vrhu a vybrala si toho největšího sympaťáka, prostě jako to bylo dřív. Mám s tím dobré zkušenosti. Dělá to dnes ještě někdo? Mně přijde, že je vše zadané ještě než se to narodí nebo hned po porodu.
Jinak Megí, ty budky…stále k nalezení provozuschopné v Praze….jen jestli se Vám chce do Prahy 😀 Já z ní zdrhla a bylo to jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě :) Ještě vedle toho koupit si koně a jet na nějakou dobu s ranečkem žít do zahraničí 🙂
Assil, co to tady vůbec rozvíjíte za konspirace , vždyť oni jsou demokratická vláda! 😀
Nene, nezrusili 🙂