Ne. I velci maji problem sehnat lidi. Tato debata je jak to slusne rict? O hovne.
Příspěvky uživatele
mastnacek
Ceskou skodovku? Kde zijete poslednich 20 let?
Lidi zhovadeteli. Kovid a Cina ukazali co to je kdyz odpadnou. Lidi se neponauci. Stat musi byt sobestacnej v zakladnich potravinach. Bez bananu pochcipou jen vitariani. Ostatni vyjdou s bramborama a flaxou. Nedej boze prijit valka az sem. Tak pulka naroda pomre, orotoze markwty budou prazdny. Zemedelci vymiraj, to asi nekdo nepostrehnul.
Ja nestacim zirat, co vsechno lidem vubec nedochazi 🙂 Klid, nazerte se podradnyho veprovyho z nemecka, ktery skopcaci zrat nechtej, hovezi vam privezou z argentiny, kde to roste samo a kdyz ne, tak tomu soupnou gmo soju a kukuricku, brambory ze sahary, v pisku nebudou zasrany od hliny, nebudete si spinit nehtiky holky. 🙂)) Samozrejme ze vsude jde vsechno vypestovat snaze a levnejsi nez u nas! Ale co maj tady lidi jako s tou pudou delat? Dovoz nici planetu, domaci vyroba nici planetu, lidi nici planetu. ja mam napad, vsichni se pujdem otravit. Ja jsem z ty demence co tady ctu otravenej slusne.
Jak Zeman, nas nejlepsi orezident ever zhodnotil obyvatelstvo CR? 🙂)) tady je vysledek.
Kliiiiiiiid, dyt za to tetky a streeecove nemuzou. Jen nevedi.
A proc, protoze zasrani prazaci budou nadavat jak spacci, ze se nedostanou na 10 hodinu do prace ze jo.
Pokracuj, odhal se at muzu taky zadat o tvuj vyhazov.
To je ta tupost. Ublizovat zviratum? Ty jses parodie na chovatelku. Prachsprosta nanynka.
Jelikoz jste nejspis naplava, budete trnem v oku, takze pokud to hrozi, ovce registrovat, orase registrivat, zbytek se zatim nemusi.
To by se ti tak libilo, nadhero 🙂)
Podle sousedu…
Opice nezabije opici 🙂
Protoze mate jen ty pejsky, telku a chovzvirat.cz
- Příspěvek #185629
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Snaha dobra, ale u me to nepochodi. Kdyz vidim blbku a jeste to je tuplovana nana, musim ji to rict. A ze jich tady dli.
Tobe dobre hrabe holka
Holky, aspon se ve vasem zivote neco deje. Krom vyvencit cokla a sjet ulici a ruzovku.
A ted si jdete zobnout na nervicky.
V pohode, jen dal.
Sup, jen se projevte v pravym svetle