Ja vam to ulehcim, funguje to stejne jako zaloha na lokale. Vyhledavani prez tlacitko hledat nemuze fungovat, protoze se hleda v db. To ze nejakej nastroj udela kopii webu ( kamkoli ), tak nezarucuje jeho plnou funkcnost. Takze data tam sice na krasne bejt muzou, ale uz vidim jak tazatel projizdi vsechny vlakna a pidi se po rade. Jestli vam to funguje, tak sup sem s navodem.
Příspěvky uživatele
mastnacek
Pani chytra, tak me neco najdete https://web.archive.org/web/20230531113055/https://www.ifauna.cz/diskuse/
jsem zvedavej jak se s tim popasujete.
Mazeme?
Nejak takhle...
Anonymní:mastnacekk:
To me je ale uplne sumak co si anonymni osoba mysli. malochov je od roku 2018 bez reklam a inzerce pouze formou koupim prodam a pokud by ifauna kyvla, tak by se zrusili i tyhle kategorie s nekolika desitkama prispevku.
Anonymní:mastnacekk:malochov.cz byl odmitnut pro maly pociet uzivatelu a za nulovou castku, tak si to muzete kdo chcete prebrat, co potrebujete vic, jestli inzerci nebo komunitu a letite zkusenosti chovatelu. Je me to jasny, penezenka vede.
To predpokladate spatne. Nekolikrat jsem tady jinde psal, ze je jedno komu se archiv podari ziskat, jde ciste o ty data.
Z pozice dlouholeteho uzivatele ifauny. Pro me nemela vyznam jako inezrtni portal, to byl pro me jen doplnek. Z pohledu ztracenych dat z ifauny pro me osobne smysl chovzvirat ani zadny dalsi portal nema, sorry jako, myslim ze mame du demosku uz nejakej ten patek, tak si muzu rikat kde chci a co chci.
Cenu na ifaune v diskuzich mely hlavne stare prispevky, novych problemu moc nevznika a i tech kvatlitnich radcu ubylo. Tot vse.
Takhle uz jsem "spokojenej", diky za snahu.
Tak jinak, nam sdeiili jasne duvody a to ne ze nikam. Jestli u vas uvedli duvod ze proste ne a ne nikam, tak bylo neco spatne. A ja rikam ze ta vase inzerce. Moje nulova caska byla vtipna, ale vas pozadavek na ifaunu jeste vic.
zbynek:mastnacekk:Ehm, co je to zajimava financni nabidka od prime konkurence? :)) Dneska zatim nejvetsi vtip na chovuzvirat. Pokud by vam opravdu tak zalezelo na zachovani ifauni diskuzek tak tady zrusite inzerci a mate archiv v kapse.