Aktuálně: 3 726 inzerátů210 660 diskuzních příspěvků18 256 uživatelů

Příspěvky uživatele

mastnacek

mastnacek
mastnacek 16.06.2023, 14:13:29 xxx.xxx.0.1

Doufam ze nechytnou a neodsoudi a naopak ze se brzo povoli odstrel, kulka je milosrdna. 

Kolik by jste mu tak asi naparila nebo naparil ( tyhle nic nerikajici prezdivky, gender nezavadny )? Dozivoti? Tahle potvora mela v sobe 6 mladych, takze by je brzo zacala ucit lovit a potrhali by x zvirat.

mastnacek
mastnacek 16.06.2023, 13:28:00 xxx.xxx.0.1

Tahle ztratila plachost uplne. Ale ty dohady u pitvy, provaz, lanko, drat, vlasec? .)) tak s provazem by si asi vlk poradil maximalne do par hodin, stejne tak s cimkoli krom silnyho dratu. 

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-nachodsku-nasli-utyranou-brezi-vlcici-v-pasti-trpela-tydny-40434943?fbclid=IwAR0p_oPEasfyXdW_XEhmilYEbMpcxzOcSvu5qAbsAdEdR0yhW_gSAMMUSp0#dop_ab_variant=963701&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest220_personal_layout_2_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

mastnacek
mastnacek 09.06.2023, 18:04:12 xxx.xxx.27.248
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.06.2023, 17:43:33

pleading

mastnacek
mastnacek 09.06.2023, 17:34:37 xxx.xxx.27.248
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.06.2023, 14:46:11

🙄

mastnacek
mastnacek 09.06.2023, 05:21:24 xxx.xxx.27.248
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 09.06.2023, 01:52:05

Ty se furt nezrusuj a cekej na lupusska. Komunito.

mastnacek
mastnacek 08.06.2023, 20:09:31 xxx.xxx.27.248
Agnes1:

Většina z tohoto není pravdivá. Pamět mám stále v pořádku. 

Ja se divim, ze tolik lidi honzikoj ty jeho plky basti. Takova pekna pohadka existuje, Kral sedmilhar. 

mastnacek
mastnacek 08.06.2023, 14:21:00 xxx.xxx.225.131

Pochybuju ze to je akce majitelu. Takovych uctu si pri takhle uvolneny registraci muzu udelat dva miliony a co minutu poslat nejakou kravinu. Chlapci, vlozte do registrace kontrolni otzaku. Na malochovu je takova krasna, kterou zadnej bot jeste neprolomil. Mozna ji neumi odpovedet ani nekteri cloveci :)

mastnacek
mastnacek 08.06.2023, 07:31:02 xxx.xxx.0.1
honzapm:

Nevím, co tu bylo a nebylo.

Jen prostě napíšu, jak vznikl Malochov.

Pár lidí na Ovce kozy na iF jsme se shodli, že jsme na iF

závislí. Že prostě není zdravé tolik času trávit na netu na iF.

Takže jsme se fakt ze srandy jen tak začali shodovat,

že by nám \'den bez iF\' jedině prospěl a schválně,

kdo by to vydržel (nebo nevydržel).

No a to jsme si psali veřejně. 

A tehdejší majitel, tehdejší admin (co já vím,

třeba stejný jako nyní - podle IQ asi určitě stejný)

to absolutně nepochopil, nepobral.

Tu srandu, nadsázku - jakože fuj, závisláci,

styďme se :). 

Jeden den (asi státní svátek v září nebo říjnu 2018)

jsme si určili, že prostě na iF neklikneme. Že budeme

dělat něco venku atp. No a tehdejší admin to pochopil jako bojkot iF (omg)

a začal nám blokovat profily, příspěvky, mazání,

blokace zpráv. 

Tak se pár lidí rozhodlo a vznikl malochov.cz

Z uplný srandy, nadsázky, lehkosti a závislosti

se stal totální mazací teror. Z jednoho nepochopení.

Tím pádem byla několik let na iF zakázána slovní

spojení malochov, malochovem, malo-chov a různé verze.

Sami jsme si kreslili logo, vybírali titulní fotky a hlasovali

o různých věcech. Pak už jsem tam nechodil, nejvíc mi vadilo,

že když jsem rozkliknul fotku v příspěvku, tak se otevřela celá,

a když jsem ji chtěl zavřít, tak mě to úplně vyhodilo z malochovu,

zavřel jsem celý malochov. Kvůli prostoru to bylo nahraný \'někde vedle\',

tak takový drobný uživatelský nepohodlí dokáže, že tam člověk nechodil.

Vtipný bylo, že mě potom iFauna přímo soukromě oslovila, abych pro ně psal články a další věci - po tom všem, co nám tam ten jejich nechápavý

admin provedl a jak se k nám choval. Smazal třeba i jen pozdrav Dobrý den. :) 

Takže zavládla moje namyšlenost nebo hrdost nebo smysl pro férovost nebo neodpouštění a nic jsem pro ně nikdy nenapsal. I když nabízeli zajímavé peníze. 

Dost lidí už se nevrátilo. 

A teď už to je vlastně jedno.

Jen ať víte, co bylo před pěti lety a proč byla zakázána některá slova

a proč nás (mě) třeba vůbec nepřekvapil ten přístup iF (blokace, mazání, zakázaná slova, stop zprávám) teď.

Už jsme to zažili ve 2018 s původním majitelem.

No a vznik přezdívky Mastnacek - at je to kompletní.

Většina lidí chová masná plemena - maso, zmasilost.

Ale Jaroslav H., jako plno jiných expertů, chová plemena mastná. \'four-leaf\'

Honzale, prestan placat hlouposti. Obrazky jsou na malochovu uz davno normalne na hostingu. Ty dis.... . Ze jsi tenkrat nepochopil, ze muzes nahravat dulezite na forum a blbosti jako treba co jsi mela rano k snidani na externi uloziste, to o necem svedci. Chytraku. Tys moc ruku k dilu neprilozil, protoze jsi mel hlavni obecenstvo na ifaune, kde jsi taky dal vesele kokrhal. 

mastnacek
mastnacek 06.06.2023, 23:50:45 xxx.xxx.80.12
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 06.06.2023, 23:31:26

Asi proto, ze jses slepa?

mastnacek
mastnacek 06.06.2023, 23:20:57 xxx.xxx.80.12
Odpověď na příspěvek uživatele honzapm z 06.06.2023, 22:21:37

Honzicku, ty jses uplnej milacek. Taky tam zalozis teplakovku? Mas ji snad vsude povalovat.

mastnacek
mastnacek 05.06.2023, 12:23:45 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 05.06.2023, 12:14:58

Neni duvod chovat se k nekterym jinak. Timto tady koncim s vama debatu, chovzvirat beru jako nevyhovujici misto a jen cekam, az admin vyslisi muj nekolikrat sdeleny pozadavek na smazani. Prece nejsme jako ifauna...

mastnacek
mastnacek 05.06.2023, 12:11:09 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 05.06.2023, 12:08:40

Anonymni + ta slepicka: lidem, ne cloveku, nechapu proc resite neco, cemu ani za mak nerozumite? Jste uplne mimo to, oc se tady kdo snazil, ale chytrejch kecu mate ze by to zastavilo vltavu. 

mastnacek
mastnacek 05.06.2023, 10:04:35 xxx.xxx.0.1
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 05.06.2023, 09:51:57

zrzavci, pisete to dobre, ale nekdo nema dost fistron to pochopit. Tak jsou proste karty na svete rozdany. Nekdo ma mozek kterej anaaaalyzuje vsecko do hlouky, na druhou stranu mu nedochazi jiny veci apod. Nekdo je jajinek ja ja ja to nepotrebuju, on me urazil, nedam nepodepisu, naserte si. V tomhle je to presne jak pisete, jde o informace PRO OSTATNI, zadnej projekt kterej ponese penize a spis to prinasi riziko. Na chovuzvirat je reklama, jak jste si jiste vsimli. Vynasite do nebes adminy, budiz, ja jim to preju, ale neni to jen pro ten pocit. A napisu to sem, protoze jsem z jednani nekterych nasranej. 

Admin chovuzvirat oslovil nejdriv me, jakej ze mam vliv na malochov. Neodpovedel jsem , protoze za prve ten vliv mam jen takovej, ze jsem tam pozurazel par lidi vcetne aktualni adminky a odesel. Nekolikrat. Cejtil jsem, ze jsem v pravu, pak uz to byla setrvacnost a nabalovalo se to. Ano, horka hlava. Ale kdyz jsem videl ze s nama ifauna vyprcala, tak jsem nejdriv zkusil predjednat s ifaunou presun diskuzi na malochov. Nepovedlo se, nemame penize, prej tam je malej pohyb lidi a nejsme jazykove vybaveny na jednani ( coz neni pravda a k zadnemu krom nekolika emailu nedoslo ). Admini chovuzvirat jiste meli lepsi vychozi pozici. Malochov mohl nabidnout POUZE misto pro archiv a zaruku, ze to nikdo nikomu neproda. Malochov je totiz financovanej ze sbirky, patri vsem. Idealni stav pro zachovani informaci. 

Ale co se nestalo, adminem chovuzvirat byla oslovena adminka malochovu s nabidkou odkoupeni clanku a prispevku z malochovu. 

Obrazek si udelejte kazdej sam.

Neni to zamer ocernovat chovzvirat, ani omylem. Opet me jde jen o princip a zachovani mista pro chovatele. Nemyslim si, ze chovzvirat je misto, ktery bude tak neprodatelny jako je malochov.

mastnacek
mastnacek 05.06.2023, 08:20:00 xxx.xxx.0.1

Tak jednou pro vzdy. Ja uz o presun diskuze z ifauny neusiluju. Z moji strany zadna akce s zadosti o souhlasy neprobiha. Presun na malochov nedopadnul, tim to pro me zhaslo. Takze si laskave prestante o me otirat "usta". Nejsem mamonar... jsem srdcar.