Co me toci, tak ifauna je nejstarsi portal, kterej pohltili, since 1997.
Příspěvky uživatele
mastnacek
Nebud tak trapne osobni. Zensky maji rady spolecnost kluku jako ty. Treba by jste zazili prču :)
Nevadi, proste neni dobry vyprovokovat me k akci. Coz se ifaune povedlo.
Ted to napsat uz muzu. Udelal jsem automatizaci odesilani SZ. Nic nelegalniho, proste prohlizec sam klikal, psal a odesilal. Poslal jsem neco prez 1000 sz, nez me zablokovali. Pak vypnuli odeslani emailu jako upozorneni na zpravy. Doslo jim totiz, ze jejich email sice neobsahuje text, ale predmet ano, takze jsem hlavni text vlozil do predmetu. Takze KO. Nacez jsem udelal poloautomat na odpoved nainzerat. Vsecko si prohlizec naklikal aja jen sedel a odklikal captcha,opet nic nelegalniho. Jestli dopadne dalsi vec ohledne diskuzi, budu hledat editory a cistice pro sekce krom ovci a koz.
Mel jsem na to pekny udelatko, kdyby nektere nepropadly histerii, bylo by pomohlo lip a hromadne vsem.
Ale prosim te, dobre myslena rada nechat dospely lidi bez policejniho dohledu se ti nelibi? Chyba je u tebe, ne u me.
Hloupost, na internetovy diskuzi funguje. Nemam rad takovy ty zalovnicky a chlapecky a holcicky co dostanou funkci moderatora a hrajou si na panaboha. Pisou sem prevazne dospely lidi, nekdo ma slovnik takovej, nekdo makovej. Jestli si vy pri hadce s manzelkou na ni zavolate policajta, tak klobouk dolu.
Nechte lidi at si pisou jak chteji a pod jakym jmenem nejmenem chteji, tyhle vykriky a narky placek viz honzik, furt neco a nekoho ridit a umravnovat?! Nebudu majitelum chovuzivrat radit, ale tomuhle kastovani a skatulkovani bych se vyhnul. Rozumnej clovek debila ignoruje, nerozumnej ho bude krmit. Za chvili by honzikpm a dalsi chteli pred odeslanim prispevku vyplnit rodny cislo s adresou a telefonem ne?
Plkaj kraviny. Diskuze planovali zariznout, takze informace kde diskutovat neohrozavala jejich zajem.
chvd:wow, no ale ti Svedi pro ten zisk aspon neco delaji, narozdil treba od hromad tech, co pracovni dobu travi na \'siti\'
Ze jo. Taky to rikam. Jen borci zvladaj oboji, pocitas se mezi ne jako ja?
Je zadouci ukazat "svedovi" za tady mu psenka nepokvete. Tyhle penezchtivy hovada co to schovavaj za dobry skutky musi dostat prez drzku. Je to stejny jako s migraci, rusenim chovu dobytka apod. Cesi musi rict NE temhle pycovinam!
Co udelal jakejsi chvdcdkd pro vec samou? A konkretne, krom blaboleni za kazdou cenu?
Blbost, pricny budou nejspis zavineny upravama nebo vetsim traficem ( nahravani obrazku, vic pristupu ), vetsi zajem googlu a dalsich indexovacu.
No ja radsi pujdu za sousedem nebo za dalasim sousedem pro smesku, ale to je vedlejsi. Ohanet se mnozirnama je proste pycovina.
Porad resite mnozirny, me mnozirny nezajimaj :) Kdyz budu chtit psa, tak si zjistuju a na konec se tam jedu podivat. To je fakt na hlavu pracis kvuli tomu portaly nebo se tim pak zabyva jako moderatori, ztrata casu.
No to je kokot. Taky jsem si tam vylil zluc.
Tutu, klidecek. Mluv za sebe. To by nemluvila jak tera blbka z panelaku s ps5kou :)))
Many many many :)
Zapojte mozecek. Ne moje, nase v cr.
Cely tohle okolo chovek je delani z lidi blbecky. At radsi snizej porodnost v africe, cine, indii a u naseho etnika.