Mrtvej vlk, dobrej vlk. Varaxi, dobra naivka. Zadnej ohradnik, natoz pevna ohrada neni neprekonatelnej. Jak znamo zvire ve skoku pecku nedostane. Leda by vrchni rada byla ze specialni zimni pasky, ktera ma i zem. Strilet, jakmile vystrci cumak nekde u ohrad.
Příspěvky uživatele
mastnacek
Video bych zkusil vyresit uploudem na kanal chovzvirat, jestli to nejaky api umoznuje.
Hloupost. Tri sezerou jak jedna velka.
No vsak. O duvod min na to reagovat. Na mejch 4ha bych moj mit aspom 1000 ovci s odchovama takze 3000 v sezone. Bude ze me milionar.
Ze,vas bavi se k tomu rozepisovsat. Bejt to na ifaune, tak podeziram sarku, ze ozivuje doskuzi 🙂)
Spam, tohle snad nemuze mylset vazne ani nejvetsi pako.
Nic o plemeni? Ovce s asezonni riji uz muze bejt skocena. Zbytek plemen to ma tak nejak od druhy pulky srpna.
U ovci je to zbytecny, ono tech zbyzecnosti lidi delaj vic, nez ze tomu hrnou kde co.
Neni
Jaj, tak to bylo pekne schovanx!
🙂)
Kde je nejaky hledani v diskuzich? Jsem na telefonu a lupa nikde.
V 5 mesicich, pokud to neni mlecna ovce, uz toho mlika tolik nema. Nemela problem uz predtim? Jedno jehne takhle velky by ji vypilo. Na ifaune byl recept 🙂 jelikoz jsem to roky nepouzil, tak jsem ho zapomnel. Neco se sadlem, octem a solej.
Dotace jsou zlo, to vam nestaci na plochu?
Proc?
Problémy s logovanim jsou když lidí používají různý polrohlizece na několika zařízeních.
I zobrazeni telefonu by mohlo jit schovat za captchu. A s tim si uz neporadej.
Tak jim budiz ke cti, ze jsou dobri jak ja. Ted je na adminech, jak se jim podari odhalit jejich ajpiny a vyblokovat je. Sorry no.
Je to kluk sikovna smelinarska! Ale prece nejsem takovej genius, aby to napadlo jen me, to me precenujete.
Asi si tady dam inzerat.
Kazdopadne bych to osetril jako na bazosi, telefon zobrazit po potvrzeni kodu v sms.