Jestli opravdu je vývojové stádium tak dlouhé?
Je. Dva až tři měsíce v podkoží a ve svalech, pak další dva v krevním oběhu.
Jestli opravdu je vývojové stádium tak dlouhé?
Je. Dva až tři měsíce v podkoží a ve svalech, pak další dva v krevním oběhu.
Xerxova:proč ?? Já měla dojem, že to likviduje “larvy” v krvi - a tak proč odčervovat už v Čechách??
Navíc už bude mít i Advantix - takže bych ho zase nepřechemizovávala (to je slovo 😄 ). Adventix před, tak dětský repelent jako na páníčka a po návratu jednou Milbamax… proč třikrát ??
Milbemax pro psy lze použít rovněž k prevenci onemocnění dirofilariózy (Dirofilaria immitis), jestliže je indikována i doprovodná léčba cestodóz. Upozornění Léčba psů s vysokým počtem cirkulujících mikrofilárií může někdy vést ke vzniku reakcí přecitlivělosti, jako jsou bledé sliznice, zvracení, křeče, ztížené dýchání nebo zvýšená salivace. Tyto reakce jsou spojeny s uvolněním proteinů z uhynulých larev.
Možná proto?
Ph:v 80-tkach kureci prsa s broskvi 🙂
A s hranolky. To bylo top!
PeTTTra:dá se nějak zabránit tomu, aby naše vietnamské prase rylo v zemi?? přerylo nám celou zahradu, ikdyž na ní má trávu ke žraní... díky za radu....
Viz výše.
Prasata prostě ryjí - dokonce mají kvůli tomu kostí vyztužený rypák. Protože se živí nejen trávou, ale i živočichy, které si takto vydloubají. Takže nepouštět tam, kde je tato činnost nežádoucí.
Aluška:na probiotika jsem se ptala taky, Idor teda kadil normálně, vet mi řekl, že dokud bere antibiotika, tak je to zbytečný
A že mě probiotika doporučili, když jsem brala ATB kvůli borelióze. Nepřišlo mi to zbytečné.
JAK TO, ŽE NIKDO TAKOVÝHLE HOVADO NEJEN, ŽE NEVYLOUČÍ ZE SPOLKU, ALE HLAVNĚ NEODEBERE MU ZBRAŇ?
Hele, já nevím, ale už to médií proběhlo víckrát - že si myslivec spletl psa, koně, orla… s nějakou škodnou. Jestli to dál řešili jako omyl nebo z toho vyvodili důsledky, netuším.
Odberryho:Ten se dává po návratu nebo ještě tam?
Dává se i preventivně před odjezdem.
Kolegyně doporučuje Milbemax proti srdečním červům (dirofilarióza). V itálii výskyt velmi pravděpodobný.
Má hojivé a svíravé účinky - viz Puma - dubová kůra má spíš ty svíravé účinky. Je fajn na průjmy, hemeroidy nebo potivé ruce či nohy.
Premyslela jsem o roztoku hermanku
Zkusila bych spíš řepík.
Byl i případ záměny prasete se strakatým hříbětem…
Tvaroh vyrobíte, protože užitečné bakterie dodáte nebo tam “přiletí” samy
Jde to i bez přidání. Ale je to 50 na 50.
Stejná fotka jako z 8.6. 7 59 39. A hned za ní odpověď od J5.
Nějak tomu nerozumím. Proč se ptáte znovu? Nebo nějaká zvláštní náhoda?
nojo:Zbavení se jen škodlivých mikroorganismů je nesmysl. Zbavíte se všech, stejně jako u sterilace. Pasterace probíhá při různých teplotách po různě dlouhou dobu, sterilace taky.
Mýlíte se.
Pasterace (pasterizace) je zbavení se patogenních MO. Užitečné baktérie (mléčného kvašení) jsou zachovány a vyrobíte třeba tvaroh. Teploty do 85 stupňů.
Sterilace (sterilizace) je likvidace všech MO. Nevyrobíte nic. A probíhá vždy při teplotách nad 100 stupňů.
Servátor… Ten byl dost těžko jezditelný, ne? Spolužák kvůli takové kobyle opakoval, “propadl” k nám do ročníku, protože strávil půl roku v sádře.
Jo, to vyloupnutí tam taky vidím.
Mně to přijde celé takové moc dokonalé a “emerické” (od léčby kmenovými buňkami po hlídání a venčení je docela široký rozptyl). Ale zase na druhou stranu ta klinika musí existovat.
Štěpánka:Zdravím,máme 10ti měsíční štěně stafordšírského bulteriéra a na kulce se mu udělalo toto.Nevíte prosím co by to mohlo být?
Děkuji
Viz Buggyra.
Veterinář a případná biopsie. Nebo jenom pozorovat. Může to být cokoliv - od obyč bradavice po zhoubný nádor.
Jinak aluska zadne fotky nedavala. Navic sama psala, ze nektoricka tkan byla temer oddelena od zbytku tela, takze se jen ustrihla.
Dávala. Viz vlákno Jak se vám venčí? A nekrotická tkáň byla odstraněna až poté, co se po přišití neuchytila. A u vašeho psa to oddělování už vidím taky.
Ale je 100% proti odstraneni nekrotizovane tkane
Já teda nevím, ale jakou ochranu může poskytnout znekrotizovaná tkáň?