Já byla.
A kozy jsou celoročně na seně. Protože tráva je 0,00 prd. Zadavatelka má (mylnou) představu o neomezené pastvě, která se v jejím případě konat nebude.
Já byla.
A kozy jsou celoročně na seně. Protože tráva je 0,00 prd. Zadavatelka má (mylnou) představu o neomezené pastvě, která se v jejím případě konat nebude.
Aluška:Jj, to mi řekli na ty první veterine,ale to byla stará zlomenina. Jinak fotka zad
Taky je fajn Hemagel nebo Anigran, ale to na veterině určitě vědí.
Držím palečky.
A tak na druhou stranu - mě by jako chovatele zajímalo, jestli je koza zdravá a má kvalitní mléko, když už ho piju.
Co se vlastně u koz dělá - brucelóza, tuberkulóza -ta asi ne? Znám jenom zdravotní zkoušky u krav.
Migrace druhů na nová vhodná území je zcela přirozená.
Tady si dovolím nesouhlasit. Migrace v rámci kontinentu nebo z důvodu oteplování budiž. Ale zavlečení králíků, koček nebo potkanů na ostrovy, kde žijí endemité (na toto nepřizpůsobení), je lidský průšvih.
A ano, my jsme nejvíc invazní druh.
Bojlery nebo brojlery?
Ne, nepomohlo. U většiny plemen a hybridů je kvokavost potlačená jako nežádoucí.
No ale nepsal někdo (teď nemyslím reklamní agenty), že třeba Marp holistic je velmi dobrá značka?
Pokud vím, tak toto je psáno právě z těch dvou nicků. Neboli skrytá reklama.
Doron:Tady ve vlákně : Chov nutrie - je zakázán? , se o tím vedla debata.
Bodlinka myslím říkala, že ano. Acher zase myslím že ne. Je to takové nejasné..
Vzpomínám si. Vygůglila jsem jenom informaci z roku 2019, že to lze. A nemůžu si vybavit, kdy naposled jsem viděla nutrie v areálu JU. Jestli je to těch pět let. Pak se to mohlo změnit.
Odkaz? Myslím na zákaz chovu a rozmnožování nutrií coby hospodářského zvířete.
Já se teda taky ztratila. Původně jsi psala o stehenní kosti nebo ne?
Na obvazování je fajn peha-crepp nebo něco na ten způsob. Je to pružné a současně měkké, takže se člověk nemusí bát, že utáhne moc.
Fikovnice:No ale Marp je dobrá značka, ne?
Nebo Vám jde o to, že je to reklama?
Přečtěte si celé vlákno a najděte si složení jejich výrobků. Nevím, jestli kočky potřebují hrách, brambory a cizrnu. A přijdou mi i předražené.
A tahle reklama se tady objevuje v pravidelně nepravidelných intervalech. Nick Haramachova a helena.
Ano. Tak, jak to mají u těch telat.
A právě proto ta koprologie. I když nemusí ukázat všechno. Nám veterinář doporučil jednou za dva roky odčervit proti tasemnicím, které právě v té koprologii být nemusí.
Interval podzim - léto mi u dospělého koně nepřijde zase tak tragický.
A už je zase tady!😉
Měnit ustájení kvůli tomuto nechci,
Máte možnost nechat udělat koprologii? Ono odčervovat šmahem není dobré pro koně ani životní prostředí.
Anonymní:Dobrý den, zajímalo by mne jestli má nekdo skušenosti s chovem kachen a drůbeže na jednom chovném prostoru /4x5m/ a jestli by bylo možné chovat je spolu? Dik.
Ne.
Viz výše.
A to je ono! V úrovni hlavy.
Já taky Rif psala. Má nového koně, kterému dává přednost.
Jsem naprosto OK. Momentálně přispívám do jiných vláken. Ale Bobče jsem výřivku opravila.😉
Ehm, omlouvám se, ale já musím - žaludek je jenom jeden. To předtím jsou předžaludky (bachor, čepec, kniha), kde je jiný druh sliznice a jiný způsob trávení.
Kupovávala jsem mléko (kravské i kozí) od známých na vesnici. Myslím, že v podstatě načerno, ale nikdo neměl důvod ani zájem to prásknout.