Kdyby náhodou - nechcete nejdřív zaživa prosvítit ten krk? Mě by to zajímalo - znám syngamózu jenom z pitvy bažantů. Kteří už byli po smrti, že jo.
Příspěvky uživatele
kometa
Kočičák je bez vedlejších účinků, na rozdíl od prášků.😉
Anonymní:Když už se takové líhnutí povedlo, vyrostou z menších vajec menší jedinci nevhodní do chovu nebo na to velikost vajec nemá vliv?
Viz bodlinka.
Asi čímkoliv. Si myslím, že na druhu šampónu nezáleží. Já těm antiparazitárním moc nevěřím.
Ale co by mohlo zabrat, je Neostomosan. To by neměli přežít ani kloši. Nebo olejový zábal? Jako bonus krásné a lesklé vlasy.🙂
Tak nějak.
A jestli má Ivana pidiyorka, tak hrozí hypoglykémie. Nebo už možná je.
milovníci koček prominou
Vždyť je to pravda. Není nad ledviňák z kočky. Mám ho taky. A předchozímu kocourovi jsem tak občas vyhrožovala - podívej se, jak dopadneš, když budeš zlobit!🙂 Byl to taky klasický mourek.
Promiňte, ale diagnostikovat a léčit na dálku tady nikdo neumí.
Vidím to na tři možnosti - a) veterinář, b) sekerka, c) ignorovat.
A jestli se doteď ostatní slepice nenakazily, tak už se to nejspíš nestane.
Adriana:Zdravím, co si prosím myslíte o kremaci, když pejsek umře? Jsem z Plzně a přemýšlím, jestli je to důstojné pro člena rodiny.
Rozhodně je to důstojnější než kafilérie.
Já teda nevím, ale jinou radu než veterinární pohotovost asi nedostanete.
Z toho důvodu nechápu, smysl dlouhodobých rezervací
A to já zase ano. Vždyť povaha se do určité (možná i značné) míry dědí, ne? Znám od koní - tam budoucí majitele zajímá mj. jezditelnost.
megi-the-pes:…, ještě že…
nebo spřežka …, ještěže…
Sice se UJC jednou zmínil o verzi, jako píšete Vy, ale jenom proto, že prostě lidi neuměj psát, tak aby se nerozbrečeli.
A tak já mám zafixováno, že se před “že” a “aby” apod. píše čárka. Tak jsem ji tam automaticky dala.
Ještě, že se pořád pohybuji mezi lidmi normálními…
Ten mě taky zaujal. Ale je už opraven.
Reakce na 14 let starý příspěvek… Asi máte rekord. Pominu-li, že jsem ten váš vůbec nepochopila. Co jste jím chtěl sdělit?
Odpověď nečekám. 😉
A tak vzhledem k dutým kostem…. Ale brojler by to už asi nedal.
Jasně. Vzhledem k tomu, že kočka je schopna zabřeznout už ve věku čtyř měsíců, fakt skvělá rada! Do té doby zvládne dvoje koťata.
že koníky neumím, vůbec, netuším, co říkají,
Komunikují cca stejně jako ti psi nebo kočky - když to má člověk nakoukané. A jsou mezi nimi taky jedinci spolupracující a pak ti ostatní. Blbý je, že jsou jaksi větší. A ani ve dvou se 6 metráků nedá vždycky udržet. A to jsme řešili ten granulom, který nebolí.
Já asi blbě vidím, ale žádné vyhublé zvíře nevidím. Myslím teda kachektické. To ten pitbul před pár měsíci vypadal mnohem hůř.
Špatné kvočny. Viz Janazevsi.
v takhle blbým místě, kor když by třeba nedržel.
Zavázat se dá všechno. I aby to drželo. Ale uznávám, že u zvířat je problém s “nesundatelností”. Jako jo, můžou se dávat sedativa, ale…
Zažili jsme u kobyly s ránou na karpu - taky hodně blbé místo - i když jsme ji vyvázali na krátko a před čumák dali síť se senem a na noze měla R-J obvaz s ortézou, tak stejně s tou nohou aspoň mlátila do zdi. A posléze jsme řešili hypergranulaci.