Loňská ze srpna - to má 9 měsíců, jestli dobře počítám. To je rozhodně brzy. Mně se zdá málo i ten jeden rok.
Kočka nepotřebuje dopřát koťata. Kterých je opravdu přehršel. Ale chválím myšlenku kastrace.
Loňská ze srpna - to má 9 měsíců, jestli dobře počítám. To je rozhodně brzy. Mně se zdá málo i ten jeden rok.
Kočka nepotřebuje dopřát koťata. Kterých je opravdu přehršel. Ale chválím myšlenku kastrace.
Sarah01:Myslím, že ani nepřijde.
Já ji ani nečekám.
Ale oni už mají Europas. To zní líp.
Odpověď zatím nepřišla.
Tak nějak - starší kocour spí v posteli pravidelně. Mladší to střídá - zima je jasná - akumulačky, ale jinak porůznu na zemi, na gauči, v posteli…
lesnizinka:Děkuju👍 Jéé, tak poetické jméno pro celkem velkého brouka bych nečekala🙂 Překvapení to není, vrby jsou asi dva metry od baráku😉 Sežere mi je? Jdu ho nastudovat🙂
Nastudovala jste totéž, co já? Je to škůdce, ale na druhou stranu na našem území dost vzácný. Trochu Sophiina volba.😉
Anonymní:Tak to mě děsíte. Musím s tím něco udělat, nějaký postřik mám. Co by se dělo bez ošetření?
Viz výše - prakticky totální likvidace.
J5:Zavíječ zimostrázový (Cydalima perspectalis)
Rozhodně je třeba urychleně řešit.
A já si říkala, že je to on! Ve škole nám zlikvidovali skoro všechny porosty. A to máme kolegy zahradníky.
Mi:Jenže právě s věkem většinou přijdou ty zdravotní limity.Taky by mě v životě nenapadlo co mi udělá páteř. A to jsem se celý život hýbala,jóga ,plavání,koně. Někdy si říkám že možná právě proto.
Hlavní problém je, že se naši předkové postavili na zadní končetiny. A od té doby máme dvě lordózy + u žen je zakřivení páteře větší.
Já se taky celý život hýbala (i koně) a ploténka přesto vyhřezla.
Ale nestěžuji si, jsou na tom lidi i hůř.
Psa samozřejmě ne. Ale jde s vámi na krátkém vodítku, tudíž nemůže pobíhat a prudit. Nevím, jak máte ošéfované štěkání.
Prosím, jendaj.
Protože se jim to daří. Zdůrazní očkování, odčervení a čipování - což je samozřejmost. Případně přihodí Europas. A kupujícím je to buď jedno nebo jsou neznalí. Hlavně, že “ušetří”.
Jenom tak z plezíru jsem reagovala a ptala se, jestli mají PP. Tak jsem zvědavá na odpověď.
Koně přišli za vámi, ne vy za nimi - takže bezpečnou vzdálenost netřeba řešit. Určili si ji sami.
Jít dál, ideálně ve shrbené pozici a bez očního kontaktu.
Akorát to lze provozovat pouze v bezlesé krajině. Takže mám smůlu.🙂
A to já skřehotání žab miluju! Spím při něm naprosto v pohodě.
Zvědavost??, demonstrace síly a velikosti??
Na třetí fotce je krásně vidět zvědavý kůň - zvedlá hlava, ouška dopředu. Koně sílu nedemonstrují - když se jim něco nelíbí, sklopí uši k hlavě, případně sníží krk - jak to dělají třeba i husy. V lepším případě kopnou (obrana), v horším kousnou (to je už útok).
U vakcíny samozřejmě nic takového uvedeno není.
Viz verun.
Farmaceutické společnosti se tím jistí. Aby neklesla účinnost. A taky si chtějí vydělat, že jo.😉 V humánní medicíně už dávno přešli z intervalu deset let na patnáct. A to je člověk vnímavější než pes.
Aneta120:Zde jsou výsledky. Ještě me napadá, mohlo by to nechutenství být i z atb? Ze po nich nemá chuť jíst?
Kromě snížených neutrofilů nic nevidím. Takže zánět max virový, jak píše tuším megi a na ten ATB stejně nezaberou.
Ano, nechutenství z ATB být může.
Fikovnice:Já jsem Biacu také opakovaně opravovala a pak jsem zjistila, že fakt existuje i Tritrichomonas.😀
Jenže biaca napsala Tritrichomasis. A to už asi neexistuje.
Neutrophilis - výsledek 1,41. Pokud tomu rozumím správně, mělo by to správně být v rozmezí 2,3 -10,29…)
Neutrophilis neznám - jenom neutrofilii a to je zvýšený počet. Tenhle výsledek ukazuje spíš nedostatek a to rozhodně není známka zánětu (čehokoliv).
biaca:Tedy podal pouze antibiotika a nic na zklidnění žaludku? Jaký by to mělo smysl? A nepodávají se antibiotika injekčně 3x dny po sobě?
Ne, nepodal. Smysl - vet za mě trochu tápe. Existují i depotní formy ATB, kde stačí jedna injekce na 5 dní.