Co se Vám na inzerátu nelíbí? To může být kříženec nějakého bulla a BOCky. Řekla bych, že je to hezká fenka, ale hrozí šílená povaha magorXmagor 🙂. Tak nějak tuším, proč jde do světa.
Přesně to mě napadlo - tenhle mix povah může být vražedný.
No a tak neměli bychom to Zbyňkovi a Ravenovi nahlašovat??
Já ty nejkřiklavější nahlašuji. Ale kdybych měla hlásit každý, kde se nabízí kříženec (tam je to aspoň narovinu) nebo bez PP…
Jsem na jednoho retrívra odpověděla, proč ho teda nemá (ten PP). Jsem se dozvěděla, že se mám starat o sebe a jsem blbá kráva. Docela bych tomu dotyčnému přála, aby mu všechna štěňata zůstala na krku.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 06.05.2024, 21:28:42
Přátelé, mohu se zeptat na aktuální počasí - u vás (pokud uvedete třeba kraj)?
U nás velký šupec a bouřka od půl třetí do čtyř - což jsem naštěstí strávila pod střechou při výuce. Pak už “jenom” chvílema pršelo. Ale místně byly i kroupy.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 05.05.2024, 20:47:57
Tak nějak.
Přijde mi do ordinace blinkající kočka - tak nastřelím gastritidu a nasadím spešl granule a ATB. Jako, ne že by ji nemohla mít, ale když je krev v pořádku… A to sono a rtg pořád postrádám.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 06.05.2024, 10:46:36
A co je to za nápad jezdit jako idiot v autě nebo na motorce? Tady se jako chodec cítím mnohem ohroženější. Jedovatého hada jsem viděla jenom dvakrát, s řidiči za volantem (řídítky) se potkávám každý den.