jsem tak trochu tonoucí, co se stébla chytá.
Rozumím a chápu. Heleďte - když nepomůže, tak neuškodí. Ale upřímně, moc bych si od toho neslibovala. Kdyby to bylo tak úžasné, tak tady ty ošklivé rakoviny nemáme. Malobuněčný lymfom je sfiňa. Bohužel.
jsem tak trochu tonoucí, co se stébla chytá.
Rozumím a chápu. Heleďte - když nepomůže, tak neuškodí. Ale upřímně, moc bych si od toho neslibovala. Kdyby to bylo tak úžasné, tak tady ty ošklivé rakoviny nemáme. Malobuněčný lymfom je sfiňa. Bohužel.
Možná jo.
Ale nejnověji je hermafrodit oboupohlavní jedinec od přírody, jako šnek nebo žížala. Intersex je hříčka přírody, omyl, vývojová vada.
Tak jsme dnes dělali znovu kontrastní rentgen (předtím se zřejmě dělal klasický - s kočičkou byl přítel)
Tak znovu kontrastní nebo poprvé kontrastní?
efe:7.5. zadavatelka psala, že RTG proběhlo
Já se ptala na sono.
Fikovnice:😄🤣
No, oni nějak zjistili, že je hermafrodit, má oboje pohlavní žlázy. Ale předtím vyhrával(a) jeden závod za druhým…s obrovským náskokem.
Dneska se říká intersex - aspoň teda u koz.😉
Obávám se, že ne.
U dospělých ovcí bych kokcidiózu primárně nehledala. Teda hledala a nejspíš i našla, ale ne jako příčinu hubnutí a úhynu.
Asi ano. Funguje jako myorelaxans (uvolnění žíhené svaloviny) i jako anxiolytikum (proti úzkosti).
Najít slušného chovatele, co nevykastruje malé kotě, nešvihá koťata jak Baťa cvičky a opravdu se snaží mít kvalitní chov s důrazem na povahu je dle mého taky docela obtížné…
Bohužel je. Nemám teda osobní zkušenost ani mít nebudu, protože všichni mí kocouři byli a jsou obyč micky.
1) Upřímně, netuším. Vždyť hydrofilní vitamíny se snad ani nedají předávkovat. Jediné, co jsem našla, že je tam interakce s léky na Parkinsona.
2) Vitamíny skupiny B se obecně doporučují na neurologické problémy. Speciálně B1 (thiamin), při nedostatku beri-beri. Můj neurolog po operaci ploténky a přetrvávajících mírných potížích doporučil kombinaci vit B a hořčíku. Bez receptu.
Xerxova:jednou jsme v lese, dost daleko od civilizace potkali vzácný podprsenkovník 😄
To my měli léta orientační bod na koňských vyjíždkách - výrazně červené kalhotky v lese - zde zahnout mírně doleva.🙂 Abychom trefili správnou pěšinu.
Aneta120:Tak to vypada, ze kocicka půjde na endoskopii. Dnes ji dělaly testy na FeLV a tuším FIV? Negativní. Také se dělaly nové odběry - ty už nebyly tak ‘super’ jako ty z března. Je tam nedostatek bílých krvinek - dle veta - kočička už dlouho s něčím bojuje uvnitř. Strašili mě s onkologickým onemocněním.. uvidíme😪
A sono proběhlo?
Anonymní:Vím že je to asi hloupá otázka ale prostě to nevím. Zajímá mě jestli jsou krávy nebo kozy schopny zvracetn podobně jako třeba pes? Dohadujeme se v práci, děkuji.
Ne.
Býložravci obecně nezvracejí - přežvýkavci, koně, králíci, morčata…. Chybí jim příslušné zvracecí centrum v prodloužené míše + u přežvýkavců to není možné ani technicky. Jsou schopni max rejekce při přežvykování, ale to není zvracení.
U koček mi to přijde ještě horší, než u psů, protože tam snad není povinné nic.
Aspoň ten papír ano. + si můžu dohledat zdraví (a někteří chovatelé už testují) - u MCO je to HCM (možná proto riziko narkózy) - já vím, samá zkratka, ale snad srozumitelné.
Je.
Kolegova manželka dostala nabídku, která se neodmítá a tak s manželem a dětmi odjela pracovně do Švýcarska. Kolega už před odjezdem povídal, že jsou tam dost přísní - netřídíš odpad, dostaneš pokutu - budiž, s tím bych i souhlasila. Ale v panelácích je třeba zakázáno splachovat po 22. hodině, abyste nerušili sousedy.
+ jednou nevypravil včas mladší dítě do školky (chodí samy) a už volali, že když se to stane podruhé, budou informovat sociálku
+ na vánoce chtěli odjet dřív, aby je strávili v Česku s rodinou - nešlo, protože si včas nezažádali
Odberryho:S ledvinami já (naštěstí) zatím žádnou zkušenost nemám, ale vím, že to je taky parádní průšvih. Daří se udržet je na dobrých hodnotách? Baští maso nebo speciální diety?
Obojí. Měl by jenom dietu, ale to byl občas hlady. Jsem ráda za všechno, co je ochoten pozřít.
Já (teda můj kocour) jedu dál už třetím rokem. Ledviny.
Ronja s motejlem:Žínko, co Calopet pasta? U psa mi kdysi hodně pomohla, ale nevím jak je to u koček, musely by se vyjádřit kočkařky.
Calopet lze i pro kočky.
Tak to je slušná cena.
Fikovnice:Ta léčba podobná či identická léčbě COVIDu je logická, obojí způsobují koronaviry.
Mám potvrzeno (Remdesivir) od praktikující kolegyně. Ale ano, je to drahé.