Upřímně, nenakupovala bych takové preparáty na internetu. Ne bez konzultace s veterinářem. Navíc to nepraktické dávkování.
Nejste jenom skrytá reklama?
Upřímně, nenakupovala bych takové preparáty na internetu. Ne bez konzultace s veterinářem. Navíc to nepraktické dávkování.
Nejste jenom skrytá reklama?
A jak víte, že tady nejsou veterináři? A další přispěvatelé s lékařským vzděláním.
Vy jste z oboru?
Za takéto správanie by mal byť okamžitý vyhadzov z fóra.
Verun přestřelila. Ale jenom proto, že jí šlo o blaho toho psa. To není důvod k vyhazovu.
A nechat, aby přišel on k vám? Podle popisu je docela ve stresu. Už se začíná i sebepoškozovat.
A hlavně, samotný papoušek bez příslušníka svého druhu trpí.
Jedině přes pozitivní motivaci.
4 měsíce.
Trochu nerozumím. Tak proč jste je kupovali? Nebo nepoznáte kuřici od slepice?
asi že se změní chemismus mléka.
Je to tak. Účinkem estrogenů se změní složení mléka. Jak, to nevím.
mě taky při menzes není do zpěvu,
Viz Buggyra. To je úplně jiná fáze pohlavního cyklu a účinek jiných hormonů.
aby kobyla při říji měla něco jako koliku, prostě ležím a blbě čumím
Co jsem tady četla, tak podobné stavy popisují i někteří majitelé fen při hárání.
J:Dobře, ale jak si potom vybrat dobré hříbě když nic nepoznáte? ;)
A tak něco se poznat dá. Minimálně hříbě podražené, začervené a s opravdu tristními kopyty, případně kontrakturami. To už tady taky bylo. + kvalita fotek a prostředí, ve kterém vyrůstá.
Jak píše Buggyra, k některým inzerentům bych ani nejela.
dělá hlasité PŠŠŠŠR
Straka? Těch je dost a umí být hodně hlučné.
aby zase nezanikla nějaká možná osvěta vlákna v dívčí válce.
Za mě to není dívčí válka, ale brain storming. Puma chtěla názor(y), tak jsme je napsaly.
A teď už opravdu naposled. Na odstranění nekrotické tkáně netřeba uspávat. Ta nebolí.
megi-the-pes:Omnifix neznám, znám Coban, je to taková poloplastická lepkavá… ale nelepí, prostě jenom k sobě drží…
Já zase neznám Coban.
Omnifix je náplast, která drží i na chlupech. Znám od koní.
Řešit? Sledovat?
Pokud nekulhá, jenom bych sledovala.
Při tomhle způsobu krmení by dotyčný vyrobil max podraženého a rachitického NO se strumou.
Cokoliv. Nejspíš uhyne.
A reknete mi, ze kdyz nedrzi naplast,
Ani omnifix?
nebo obvaz pres bedra.
To by byly ty kšandy.
A ne, Alusky vlakno nesleduji.
No, v tom případě končím. Naše snaha přišla vniveč. Ale třeba se poučí někdo jiný.
Jak nedá se sterilně krýt? Rukáv je až ta závěrečná fixace. + existuje pruban nebo obvaz kolem beder. Všechno se dá vymyslet.
A aby se na ránu nic nepřipláclo a nezaschlo, od toho je vlhké krytí. Používané třeba na bércové vředy u lidí. Viz Aluska. Četla jste vůbec její vlákno? Rána jejího Idorka byla v zásadě stejná jako u vašeho Hachiho.
Ale nakonec se rána začíná hojit, tak je to vlastně jedno.