Ne, nejste.
Pokud by šlo o má zvířata, tak odjedu taky.
Ne, nejste.
Pokud by šlo o má zvířata, tak odjedu taky.
Raduš,s tím,že nevíš po které straně?to je divné..
To mi taky připadá divné. Jako, neumím couvat a parkovat, ale na silnici se držím automaticky vpravo. Stejně, jako reaguji na červenou a na stopku.
Dublinbarzoj:Zkuste Alegro nebo jak se to tržiště jmenuje.
Zkusila, ale nedokážu si tam objednat. Já jsem na tyhle věci úplně tupá, úspěšně se proklikám a ztroskotám na posledním kroku. Vyberu, dám do košíku, napíšu adresu a způsob dodání a … dál to nejde. 😕
Vidím závit, tak by měly být sundavací.
Já nevím. Na druhou stranu jsou tam pravopisné chyby. Myslela jsem, že ty AI nedělá. A na bazoši je inzerátů pořád dost, tam není potřeba rozpohybovávat.
Asi si tam udělám výlet.
Anonymní:Nevím no, nepřijde mi to jako nic vážného. Ani se mi nezdá že v tom místě kde to má by si to dokázala udělat sama.
Vám zobák a krk od krve nepřijde jako nic vážného? Mně teda ano. A viděl(a) jste někdy, kam si papoušek (potažmo každý pták) dosáhne? Teda kromě čápa nebo pelikána.
To si plete spousta lidí. Jedna známá od koní, kdysi dávno, dostala rukavice, na kterých bylo vyšité velké P a L.
No co. To je tady každou chvíli. Nejen na psech. Chci zvíře, na které nemám peníze - psa, kočku, koně… (nevím, jak ho pak chce takový jedinec živit).
Stelle:Já samozdřejmě ne, ale maminka ano. Pravou a levou si plete, někdy. Ale má z toho dyslexii a dysgrafii.
No nevím, jestli jsou ty dys zrovna z přeučování. Už se to dlouho nedělá a přesto takových dětí přibývá.
Holky, nejste některá přeučený levák?
Já ne, ale máma byla. Jinak jsem pravák, ale třeba zuby si čistím “odvždycky” levou rukou. A když jsem ji měla zlomenou a musela vzít kartáček do pravé, tak jsem si málem vypíchla oko.🙂A do krav jsem taky sahala nejdřív levou.
Vrátím se k tomu filmu “Úsvit
Psala jsem, nevím, jestli tady nebo v jiném vlákně. Čekala jsem od toho víc a s tou reálností se mi to nezdá - za mě intersex nemůže otěhotnět a porodit. Aspoň u jalovic a koz to nejde.
Jéžiš, ten highland je dokonalej! U mě by to byl dárek pro šéfa, který učí chov. Kde jste ho sehnala?
Pardon za OT.
Pro donošené dítě je lepší porod a neriskovat, pro nedonošené dítě je lepší když zůstane v děloze a doufat, že dozraje do nějakého přijatelného týdne.
To mě zajímá. Takže pro vývoj plodu není plodová voda až tak nutná? A já si navíc myslela, že její odtok souvisí s otevřením krčku a to už vidím jako problém. Jako, že porod už začal. Aspoň my se učili, že prasknutím plodových obalů a odtokem plodových vod začíná druhá fáze porodu - vypuzovací. Ale třeba je to u člověka jinak.
v děloze před
Ale v děloze před porodem může to miminko cvičit.
To by už vůbec nedávalo smysl.
Nejspíš sebepoškozování v důsledku stresu ze samoty.
Buggyra:To chápu, když tam žádný uvedený není 🙂
Já nepochopila, proč píšou, že není muchařka, ale má alergii na šrot. Konkrétně - proč tam tu první informaci vůbec píšou.
že na tom nějak zázračně vydělají
Proč ne? Kradu yorky, čivavy, jezevčíky… a prodávám jako čistokrevné bezPP. Viz výše, na to hodně lidí slyší. A chci za ně, plácnu, 10 nebo 15 000. To není zase tak málo, když si z toho udělám živnost.
to mi přijde jako takové plemeno, co se dá snadno pořídit i v útulku.
Máte pravdu. Těhle “bojových” plemen jsou plné útulky. Aspoň teda u nás.