Já nenechávám dělat ani tu koprologii. Přijde mi to zbytečné.
Příspěvky uživatele
kometa
biaca:Asi by bylo dobré, kdyby tyto inzeráty Zbyněk odstranil.
To by tam těch inzerátů moc nezbylo.😉Jsou tam i jiné - opakovaně z ČB vipeti a basenji bez PP, třeba.
Viz výše.
Neneseme odpovědnost za ty, kteří se na takový inzerát nachytají.
Škoda, že si nevybavuji. Ale Horsaně věřím taky.
Kůň je hajsavý jinak, nemaje žlučník. Ale to víte.
Však to taky nahlašujeme. Rovnou na tři tečky. Tentokrát to někdo stihnul dřív než já.
A podvod to je. Léky na předpis se přece neprodávají ve velkém na internetu.
Rezzzy:Co říkají chovatelé i moje vetka doporučují Vet p im
Proč ne?
Není to nic proti ničemu. Vy zaplatíte, vet a farmaceutická firma vydělá.
Pouze odčervuji na základě rozboru bobků, a kocoury nechávám očkovat jednou za dva roky. (především z důvodu obavy z reakce na očkování)
Já teda bytové kocoury neodčervuji ani neočkuji. A bývalého polovenkovníhio kocoura jsem jenom odčervovala.
Upřímně, já to s očkováním nepřeháním ani u sebe.😉V tomhle jsem rebel.
A to ten kůň za tu dobu nezežloutne? Jako chápu, že hladovka je kvůli vyšetření nutná, ale fyziologie trávení je u koně docela specifická.
Copak vy jste si fakt myslela, že se všude žije jako u nás, za dráty a “kdo nejde s námi jde proti nám”? Nikdy vás nenapadlo, proč existuje železná opona, proč je pro nekomunisty těžké získat potřebné souhlasy pro vycestování na dovolenou i jen do Jugoslávie, natož na Západ?
Já o tom tenkrát takhle nepřemýšlela. Na dovolenou jsme s rodiči jezdili po tehdejším Československu, + byli jsme v Maďarsku, Polsku, tehdejší NDR a dokonce i v Jugoslávii.
Suma sumárum - hezké dětství.
Jo a do důchodu to mám taky za pár.
K té depresi dětí..myslím,že se na nich hodně podepsal ten “lockdown”
Souhlas. Od té doby výrazně přibylo “zhroucených” dětí. Něco jako nedokončená socializace?
a já se ták těšila, neboť jako poslední za celým průvodem a alegorickými vozy šli jezdci na koních…
Přesně! Já se těšila na koně a na psovody. Jako dítě jsem o politickém pozadí věděla prd.
Já imunitu u svých kocourů taky nikdy neposilovala. Ale vždycky jsem měla ty obyčejné, ne “značkové”.
Koupila jsem chlupáčům Friskies
Šunt. Jak píše Tenurri, pro slepice dobrý. Jestli je to pokus o reklamu, tak tady se neuchytí.
diviaky
Tak zrovna diviaky bychom vám mohli posílat po desítkách.🙂
Hady ještě docela potkávám, ale čolky a mloky jsem viděl anaposled jako dítě.
A kam by se umístil?
Hlodavec to není ani jeden, patří do zajícovitých.
Viz Buggyra. Já to vím (zajíc, králík, pišťucha). O tomhle jsem se dohadovala s učitelem biologie už na střední škole😉 A že to je hodně dávno.
Tak si místo hloubka dosaďte šířka. Výška a délka je snad jasná. Doufám. Nevím, ve které třídě se probírají hranoly.
Zajac poľný - takých 20 rokov dozadu
No právě, před 20 lety. V současnosti vidím za rok zajíce, že bych je na prstech jedné ruky spočítala.
Začínali jsme apoquelem, ale bez výsledku. Drbal se neustále. Nejhorší to bylo v noci. Vet nasadil apoguel, který bereme již druhým rokem. Ihned po první injekci /ještě ten den večer/ bylo zřejmé, jak se mu ulevilo
Nějak tomu nerozumím. Tak zabralo to nebo ne?
Píšou, že je to hlodavec…
A zadala jsem do google překladače - zajíc = zajac, králík = králik. A včil co s tím?
Kdyby byla čipovaná a kdyby byl centrální registr… Obojí zatím sci fi.