(nevěřím, že omdlí po celém dni bez jídla),
Když ono u těhle pidi psů reálně hrozí hypoglykémie.
(nevěřím, že omdlí po celém dni bez jídla),
Když ono u těhle pidi psů reálně hrozí hypoglykémie.
Klíště - mimino
= nymfa.
Ví někdo,kde dělám chybu?
Nikde. Je to antikoagulans, ten prostě modřinky dělá. Osobní zkušenost.
A tak zase když ta vejce nejíte syrová… Já konzumuji i kachní, když je příležitost.
Ono to ani jinak nejde. Na tak nízkém “podvozku” nedokáže vzlétnout.
Jo, ty taky. Dokonce jsme je chytali do sklenice. Jako malé děti jsem nevěděly, že to není dobrý nápad. A naši rodiče taky ne.
V pátek na vyjížďce jsem viděla mloka, poprvé v životě venku
To jste o tolik mladší? Jako dítě jsme mloky na turistických vycházkách potkávali běžně. Už dlouho bohužel ne.
kometa:Schválně odpovím.
A nic.
To mám teď. Nějak jsem z plata neubírala v obvyklém množství - takže po víc jak měsíci (možná i dvou) pořád dobré, ale vzduchová komůrka už větší.
Žaludek je pouze jeden. To ostatní jsou předžaludky.
Schválně odpovím.
A dyť je to celé fake. Na to snad nemůže nikdo nalítnout. Ani se nemáhají dát tam aspoň správnou fotku plemene.
Jo a taky jsme pitvali krůtu těsně před porážkou, která si ucpala vole “jenom” slámou.
Myslím.
Pár slepic jsme už odpitvali a vím, jaké rozměry má zobáková dutina, jícen s voletem, žaludek. Neumím si představit, jak by se tam potrava této velikosti fyzicky vešla.
Leda hole. Jinak by se musela udusit. Není to had.
Ale mě opravdu nic tak hrozně nebolelo. Viz výše.
Jo, po tom haluxu nebyla první noc moc příjemná. Ale se spolutrpitelkou jsem ji prokecaly. Vzpomínám, jak povídala, že je mnohem lepší, když si dá led na hlavu než na zoperovaný palec.🙂 Ale zase musím říct, že když nás přišla zkontrolovat sestra a zjistila, že nespíme, tak nám skoro vynadala, proč jsem jí nezavolali a neřekly si o injekci. Ale my to opravdu akutně nepotřebovaly a nechtěly jsme rušit. Když jsme si tak hezky povídaly.
No, když si představím jícen slepice, byť roztažitelný a velikost vylíhlého kuřete… Blbost!
Ano. A co? Nouzi o klienty nemají. Viz Xerxova. Klidně se asertivně a elegantně zbaví i jiných problémových majitelů. Však vet ordinací je dost.
Proč by měli být pitomí? Prostě to tak mají nastavené.
na rentgenu nic moc neuvidí - ( přeloženo, protože to neumí)
Tuhle veterinu bych si vyškrtla ze seznamu.