kometa:Je to tak, blechy jsou jenom u savců. A ani ne u všech. Třeba u koní ne.
Oprava. Blecha slepičí existuje. A nepohrdne ani kočkou, ani psem, ani člověkem.
kometa:Je to tak, blechy jsou jenom u savců. A ani ne u všech. Třeba u koní ne.
Oprava. Blecha slepičí existuje. A nepohrdne ani kočkou, ani psem, ani člověkem.
(asi křižáci?).
Křižáci bydlí venku. Spíš nějaký pokoutník nebo tak.
Dlouhozobka, že jo?
Sarah01:Ježíš, já jsem si myslela, že je to přísně kontrolováno. 😲
Tak dneska seženete na internetu i jadernou bombu…
Zajímalo by mě, jestli je ten kanec kastrovaný. Vlastně i ta prasnice.
No on se ten began na jízdárnu prostě nehodí. Venku je to pro něj přirozenější.
Můj názor.
Neví. Teda nevím to já. Mám pocit, že blechy vlastně nemají ani krávy, prasata, ovce, králíci…
Když se řekne blecha, tak se mi prostě vybaví pes, kočka, ježek, veverka. A potkani (morová blecha). A samozřejmě člověk.😉
Přijde mi to jako nějaká kněžice.
Akorát, že ty buvoly, muflony, daňky, svého času i klokany, jde postřílet. Křídlatku těžko.
Je to tak, blechy jsou jenom u savců. A ani ne u všech. Třeba u koní ne.
Přesně na ta ptáčata jsem si včera vzpomněla. Protože u nás šly stromy v těch poryvech skoro do pravého úhlu.
S tím bych úplně nesouhlasila. Koně v přírodě žerou hlínu a leccos olizujou, protože v běžné pastvě, senu ani vodě ty minerály nejsou. Aspoň ne v dostatečném množství. Třeba selen.
Není to nebezpečné ten alobal??
Je.
Jo, jasně, do volné přírody.🤣
Proč by se nemnozil?
I kdyby se množil, tak v uzavřeném prostoru se dá populace snadno regulovat. Což u křídlatky jde mnohem hůř. Srovnáváte nesrovnatelné.
Já jednu dobu měla pocit, že (parafrázuji Zrzavce) křídlatka, kam se podíváš. Teď už je to lepší.
Mám ji na zahradě,vůbec se nerozrůstá.
Bavíme se o stejné křídlatce?🙄 U nás je považovaná za silně invazní druh, stejně jako netýkavka žlaznatá. A jak jsem psala, je likvidována.
Stavět nová hnízda je fajn kvůli vnějším parazitům.
Doron:Bouřka nepřišla, je tady hak v papiňáku, chtěla jsem vám všem říct,že s tímhle způsobem léta zásadně nesouhlasím 🙂)))!!!
Tak tady už podruhé bouří a podruhé prší.
megi-the-pes:By to ale museli ti rodičové rozšifrovat.
Což u některých nehrozí.