Já teda obézního koně nevidím.
Příspěvky uživatele
kometa
Promiňte, ale vy jste guidedog? A ve vedlejším vlákně řešíte obézního P.R.E.? Na kterého nemáte čas a teď vlastníte i dva kladrubáky…
Já jenom, že stejná IP.
Však jo - to byl ten bod č.1 - feminizace.
Pravda, naše bývalá absolventka tahala dítě sebou, ve vajíčku a ve stáji ho vždycky někam umístila. Třeba do žlabu, když to byla zrovna sekce bez krav.🙂
Nepřispělo. Diskuze na IF se zrušila z důvodu prodeje novému majiteli. Stížnosti a žaloby s tím neměly co dělat.
efe:U nás jsou ti obří kloši, ne tihle malí, co lezou po lidech. Koně z těch velkých chytají doslova paniku… nevím, co je to za druh.
Obří kloš? Není to spíš ovád nebo střeček? Ti jsou velcí a paniku z nich mám i já.
Děkuji, to jsem nevěděla.
Jsem zvědavá, jestli to bude mít kýžený efekt. Vzhledem k feminizaci na VŠ a k nechuti budoucích absolventů válet se v zimě, v noci, v hnoji… Čest výjimkám. V mém okolí jsou 2 doktoři, kteří zvládnou císaře u krávy.
chovatelská komunita pejskařek (chlapi tohle dělají málokdy) je nejnesnášenlivější ze všech chovatelských skupin a rozhodně přispěla ke zrušení diskusí na IF
Že by byly pejskařky ještě horší než koňařky?😉 Zrušení VŠECH diskuzí na IF proběhlo z naprosto jiného důvodu.
Snad se to teď po vypsání dotací veterinářům velkých zvířat zlepší.
Téhle větě nerozumím. Jako, že veterináři dostanou dotace za to, že léčí velká zvířata?
druhý den vidím sníženou ochotu k chůzi po kamenitém povrchu.
Odpověděla jste si sama. Je spousta koní, kteří se dožívají vysokého věku a jsou plně funkční i s podkovami. Není to takové zlo. Nebo můžete vyzkoušet botičky.
Paraziti?
Bouli.
Foto by nebylo?
Viz výše.
Dvakrát týdně je málo.
Myslíte, že ty řízky přispívají k tloustnutí?
Pokud vím, tak řízky se krmí v koním, kteří potřebují přibrat.
Pochopila jsem správně, že pracuje jenom dvakrát týdně?
efe:My bez síťovky ven taky vůbec nemůžeme vylézt. Plus vemínko mažu Protection Plus růžovou mastí.
Nestačila by obyč vazelína?
Krmím mimo jiné i směsí - tady je možná zakopaný pes.
No, minimálně dál netloustli. Cukrovarské řízky bych nedávala. Nestačila by minerálka v boxu? Jakou má práci/zátěž?
Bobčo, některé kočky to třepání ocasem dělají, bývá to projev radosti.
Přesně tak. Dělá to i naše statková Eliška, když se nemůže dočkat ranního krmení.
Zatím jsem to preventivně stáhla a
Obecná rada - první 3 dny chladit, pak zahřívat. Funguje u koní i lidí.
Jo jo, to jsou ty inzeráty zaručeně čistokrevný bez PP.
Dneska je tam inzerát - štěňata - otec vyšlechtěný alaskan, matka kříženec rotvajlera a NO (prý výborná obranářka). Jsem si říkala, co když to bude zdrhat po tatínkovi a zakusovat všechno na potkání po mamince?
Však to je vývojové stadium asi u všech plemen. Akorát u čivavy to není tak razantní.🙂