To je alko nebo nealko?🙂
Příspěvky uživatele
kometa
Tak snad chovají zdravé ptáky, ne? Kteří by žádné nemoci přenášet neměli. A co volně žijící ptáci?
mě je fuk že utíkáš z ústavu.
Mně je fuk, že…
Verun:😂 on se tuk moc neprokrvuje a vše , co mám od břicha po zadek studené má dietu br br.
Ale prokrvuje.
Proto nemají operatéři rádi tlusté pacienty - neb rány více krvácejí (a hůře se hojí).
Však to říkám pořád - slepice je jenom zmenšený tyranosaurus.🙂
A tak lázeňský pobyt je lepší než taška sprchových gelů, ne?🙂
Po takovém tvrdém spánku kolikrát vystřelím a myslím, že jsem něco někde zapomněla, pak teda zjistím, že ne.
Tak nejsem sama!🙂 Když se o víkendu probudím s pocitem, že jsem zaspala a mám být už dávno v práci. A pak mi dojde - vždyť je sobota (neděle) a tepová frekvence se vrátí do normálu.🙂
Taky mi kozí “čmuch” u sýrů nevadí, naopak.
Buggyra:když nám na škole dali přečíst Baudelaire (jsem si to musela vyhledat, jak se to píše), tak se některým dětem dělalo fyzicky nevolno 😀
No jo, prokletí básníci. Ti se s tím nemazali.
Mě tenkrát víc oslovil Fráňa Šrámek a jeho Raport.
Máte pravdu, zahloubala jsem se. Fasciatus, gallicus… těžko říci.
Asi jako když botanici řeší trihybrid, tetrahybrid nějaké malé bílé kytky. Běžný laik nepozná ani neocení.
Tipuji samečka.
No nevím, moc chovatelů je asi nemá. Neviděla jsem je ani v žádné Zoo. Na chov je určitě potřeba povolení.
Fikovnice:…ale jsou lidi, co mají třeba jen půl mozku…😀😉
Ale údajně to v podstatě k běžnému životu stačí.
spatřil 3 mladé ale opravdu ještě nedospělé datle
Viz Xerxova - taky nevím, jak je tomu přesně u datla černého, ale tuhle strategii má spousta druhů - opustit hnízdo, jak to jenom jde a dokrmovat rozptýleně. Protože je větší šance, že jednotlivá mláďata přežijí. Hnízdo vybere predátor komplet.
Jé, tak vy jste i tady? Nejen na slepicích. A tam jste mi neodpověděl/a.😉
Fikovnice:Jani, to fakt nevím a meningitidy/encefalitidy mám celkem sestudované. Ale třeba mi něco uteklo…
Taky neznám. Ale ve vet medicíně se to tolik nerozebírá.
Znám akorát syndrom Petra Pana.
Aluška:jojo, i když někdo se chová jako když nemá v hlavě ani ten mozek…….
No, ono jsou základní vegetativní funkce mozkového kmene, ty má každý - jako že dýchá, tepe, tráví, vyměšuje… A pak je ta nadstavba = myšlení. To je občas problém.🙂
Jujda nehádejte se mi tady
Však se nehádáme. Jenom diskutujeme. A nakonec jsme se snad dobrali k něčemu pro vás užitečnému, ne?
Anonymní:Upřímně, vaší validitu a víru ke komukoliv mám u rekta. Vyjadřuji svůj názor k nesmyslům o “týrání” kvočny. To je diskuse. Nikomu nic nenutím na rozdíl od vás
Ehm - ve kterém příspěvku někoho k něčemu nutím? Citujte, prosím.
PavelŠ:Tak taky jsem se na něco ptal s odpověď žádná.. Ale můžete mi odpovědět za Lupuse, protože on to neví….
Třeba jenom nemá potřebu odpovídat. A já vlastně taky ne, takže s konverzací končím.