Skeeve:Že se tu psalo něco o 4 letém dítěti ( vím, že někdo jiný), no.. nejen čtyřletý človíček by měl opatrný v kontaktu s podobným dravcem.
Teď už mi to dává smysl. Byla to reakce na někoho jiného.
Skeeve:Že se tu psalo něco o 4 letém dítěti ( vím, že někdo jiný), no.. nejen čtyřletý človíček by měl opatrný v kontaktu s podobným dravcem.
Teď už mi to dává smysl. Byla to reakce na někoho jiného.
Edit, už mě to nepustilo.
Ono je to taky dost o penězích. Všimla jsem si, kolik farmářských trhů postupně v ČB zmizelo. Protože kvalita je holt drahá. Naposled jsem dala za domácí kuře 526 Kč. Ale zase z něj mám minimálně 13 obědů.
Kdo chce, hledá způsoby… Pokračování znáte.
Je mi těchto psů moc líto, mají vyhořelé pohledy, smutné oči…
To je důvod, proč jsem přestala na asistenční psy přispívat.
Můj mladý zdravý kocour čůrne 2x denně malinko. Starý nemocný (ledviny) 3x denně a to tak, že hodně. Když to začalo, jasná indikace k návštěvě veta.
Skeeve:Ona harpyje loví tak, že strhává ty opice z větví, takže je určitý - značný - respekt na místě, určitě bych ji bral velmi vážně..
Trochu vašemu příspěvku nerozumím. Ohledně toho respektu. Viděla jsem harpyje v nějakých dokumentech a vím, jak loví. Možná proto je pojmenovali (výstižně) po těch mýtických harpyjích. Že to nejsou žádná "vořezávátka".
Však to nemusíte kupovat. Viz vedlejší vlákno.
A koupí si co?
Viz bambule. Kuře od malochovatele. Jako já.
Myslela jsem, že jde o mýtickou bytost.
Viz Sardullah.
A klíííd, nikdo neví všechno. Jak zjišťuji pravidelně na hospodském kvízu.
Myslím byly nějaké jedovaté..
Muchničky jedovaté nejsou, ale umí pěkné alergie nebo infekce. Což je ve výsledku jedno😉 Dokážou pěkně potrápit i koně.
Při vyskladnění z velkochovu v brojlerech už žádné nepatřičné látky nejsou. Co konkrétně máte na mysli?
Hnus už začalo být i dražší z welfare a tak je kuřecí už jen pro otrlé.
A tímto příspěvkem jste chtěl říci co? Že je kuřecí plné hormonů? To je to, co tu řešíme.
A když vám kuřecí z velkochovu nechutná, tak ho přece nemusíte kupovat, ne?
Ten mám asi taky. Pravda, na kocoury krátkosrsté. Při večerním krmení pročísnu - už jsem psala, že jsem vytvořila neplánovaně podmíněný reflex - nejdřív párkrát projedu kartáčem a až pak se kocour vrhne na žrádlo.
Já jsem velmi amatérský akvarista, ale divím se, že po takovém arzenálu zbraní, které jste použil, v tom akváriu vůbec něco máte. Já nic z toho nepoužívám (ani neznám). Akvárium cca 80 litrů, svítím přibližně 12 hodin denně, sluníčko mi do akva svítí asi 2 hodiny denně navečer a to jenom v létě, když jsou dlouhé dny. Mívám +- 10 kusů malých rybek.
Nevím, jak se jmenuje ta prorůstající rostlinka. Já jsem za ni naopak ráda, protože se v ní dobře schová potěr, když se občas něco vylíhne. Nerozmnožuji cíleně. A na řasu na skle se mi velmi osvědčil ancistrus. Stačí i v jednom exempláři.
Ale jak jsem psala, jsem poupouhý amatér.
Nebylo by lepší dát do inzerce?
prostě je to projev Vaší nadřazenosti
Jenom mám ráda český jazyk.
A harpyje není sova, alébrž dravec z čeledi jestřábovitých.
registrovaní by to měli mít bez reklam.
Na mě taky vyskakují, ač jsem registrovaná. Prostě je ignoruji.
efe:Ne.
Našla jsem ho, je to přímo kloš koňský, pěknej hajzl… fuj. Zlatý kloš jelení, to je proti tomu andílek…
Aha, já znám jenom toho jeleního a ovčího. Děkuji za rozšíření obzorů.
Já myslela, že kloš lítá, dokud se neusadí na hostiteli. Pak že křídla zahodí.
Harpyjí.
A myslím, že zbytečně útočná jste vy. Já mám zdejší holky ráda a nemyslím, že jenom číhají na kořist. Však oni si to admini přeberou.