Saga:Jsem to raději namalovala, měřeno na KN, tže takhle, prostě nudle:
Naše hala nebyla o moc větší a co práce se tam dalo udělat!
Saga:Jsem to raději namalovala, měřeno na KN, tže takhle, prostě nudle:
Naše hala nebyla o moc větší a co práce se tam dalo udělat!
Rutinní nebo čistě preventivní podání antibiotik se v chovech zvířat v ČR neprovádí. Zákaz používání antibiotik jako stimulátorů užitkovosti byl zaveden v celé EU od roku 2006 a tento zákaz ČR bezezbytku naplňuje.
Měla jsem na mysli tuto formulaci.
Hromadné léčení ATB neprobíhá - je to drahé a nepraktické.
Anonymní:Hromadně zakázaná jsou. Používají se jenom léčebně. A léčí se furt..
No, on si chovatel nejdřív spočítá, jestli léčit nebo rovnou poslat na jatka.
Od 2022 měla být hromadná ATB u hos. zvířat zakázána
Jsou zakázána od roku 2006.
Anonymní:Vyplatí se to u plemenných zvířat. K výkrmu na maso to nikdo nedělá, tam je to provar
Mýlíte se.
Ale doba si to žádá - lidi chtějí jíst. Se podívejte na některá masná plemena prasat nebo skotu - sotva chodí, telata se rodí císařem - a přesto se to vyplatí.
Předpokládám, že kavky se nekroužkují?
Proč by se nekroužkovaly? A ano, můžete dát vědět na ČSO.
Tak to jo. A já si říkala, že je mi ten příběh povědomý. A je skvělý!
Vše vysvětleno.
Jako opravdu? V tom případě váš otec 👍
Slýchám.
Ne, není to pravda. Aspoň ne v našich kuřatech. Extrémní schopnosti růstu je dosaženo cíleným šlechtěním.
Mnohem větší anomálie na lidském těle způsobuje HA, kterou čističky vod neodstraní. O různých éčkách, pesticidech a mikroplastech nemluvě.
Bodlinka:že je majitel debil není důvod k usmrcení zvířete podle zákona. je to týrání i když k tomu umluvíte veta. možná nějakýho starýho kravaře.
Ale pořád mi to přijde lepší než varianty dle Leithian.
Jatty3:Jakým způsobem se zbavit nechtěných koťat. Kočka přivedla na svět 5 koťat a co teď, nechat si je nemůžeme maximálně jedno. Vezmou je v útulku nebo někam do kravína kde jich je plno a měli by se dobře. Nikdo z okoli nemá zájem. Na inzercich je Darovaných koťat plno .
Veterinář, který je humánně utratí. Kravíny jsou plné vyhublých, usoplených a začervených koťat. Kočku nechat vykastrovat, pokud je vaše.
Těm se u nás v posledních letech daří. V areálu školy taky vídávám.
Anonymní:Horákovou taky odsoudili
A? Jako, že padesátá léta u nás a současnost v USA je totéž?
Třeba proto, že ho soudili a odsoudili?
A proto mám koně pojištěného.
Donald Trump? Taky nechodí kanálama a lidi ho budou volit.
Ale nějaké nemoci přece může přinést i majitelka z venku, ne?
Nejhorší je smrt z vyděšení.🙂 Svoje domácí kocoury jsem nikdy neočkovala ani neodčervovala. A na infekci nebo parazity neuhynuli.
Nenapíšu. Protože nevím. Bylo to jenom konstatování. Co vím, že násilí se nemá ustupovat. Ale mám zkušenost pouze v osobní rovině. Ne mezinárodní.
Orionka:Nemám odpověď, ale otázku: zadavatelka v úvodním dotazu píše, že feha přišla o dělohu z důvodu prasknutí, chápu že při porodu, ale že porod nebyl těžký. Není to, z medicínského hlediska, protimluv ?
Je.