Jsem taky vet. A odčervování naslepo nemám ráda, protože rezistence.
Jenom jsem napsala svůj názor. Demokraticky.
Jsem taky vet. A odčervování naslepo nemám ráda, protože rezistence.
Jenom jsem napsala svůj názor. Demokraticky.
Jé, koníčci. Humpolec? Kolesa?
Já před chvíli koukala na všestrannost, ale jenom ze záznamu. Rozpis v novinách neodpovídá skutečnosti, tak mi přímý přenos unikl. Tak snad zítra v 11 - měl by být parkur.
No, ten poslední top gun vypadá, jako když je od vlivem.🙂
jara.t:Jsou u vás ještě rorýsi?
Nóó, já je viděla naposled v pondělí. Ve městě. Tam jsem od té doby nebyla. U nás na vsi nejsou. A ani nikdy nebyli.
Zítra jdu do města zase, tak se na ně schválně zaměřím.
Ono je to jedno. Na revma, přesněji řečeno revmatoidní artritidu, nepomůžou žádné kopřivy.
Xerxova:a fotky Yodislava…
A opět pes baskervillský, řítící se na ubohou, nic netušící, oběť.🙂
že na mě lezou o to víc, o co víc ze mě venku leje. 😂
Ono když z člověka venku leje ,protože je mu horko nebo fyzicky maká (případně obojí), tak i víc a častěji dýchá = víc CO2.
Komáři se taky řídí CO2. Otravujou, i když se nepotím.
Ale hlavně, že hašlerky a spol. zabraly.
Ale neslibuji, že mě to bude bavit víc než Hospodský kvíz. Tam to má přece jinou atmosféru.
Já nechám namočit, pak vydrhnu kartáčem, opláchnu a suším. Ale jednou za čas.
A pak mám “echt” turistický s mřížkou na zádech.
A teda povětšinou je někdo pověřen, aby nového zaměstnance zaškolil, zaučil
Když jsem v roce 1995 nastupovala, tak ještě byla i oficiální funkce “zavádějící učitel”. Pak se postupně vytratila a převzali ji tak nějak celý kolektiv. Jak už jsem psala - nového človíčka vezmeme pod ochranná křídla všichni, pokud o to stojí.
Vlastně, teď jsem si uvědomila. Ti, co o to nestáli, nevydrželi. Nezapadli a odešli sami. Opravdu jsme na ně nebyli oškliví.
Možná proto, že kdysi se nepoužívalo tolik dusíkatých hnojiv? A taky se ty kopřivy likvidovaly sběrem dřív (pro lidi, pro zvířata). A vůbec se likvidovaly pasením zvířat - já si třeba všimla v koňských výbězích - první rok jsem je kosila, další roky už nebyly.
Máte SZ.
To si teda neumím představit. Něco jako šachy? Kouknu se na to.
Nejspíš ano. Jako granule marp. Se stejným, tzn. nulovým, efektem. Tady pláčou na špatném hrobě. Doslova.
Ke smazání to asi není. Nevím.
Já za to nemůžu, že vás vymazali.
Pletete si demokracii se slušným chováním.
Píšu si. A určitě se ozvu.
Věřím že stejný princip funguje u dětí, koní, psů prostě všeho.
Přesně tak. Kůň, stejně jako pes nebo člověk se plně soustředí na těch cca 20 minut. Proto by se ježdění mělo prokládat pauzami na fyzické i psychické uvolnění.
že na jízdárně tráví koně z mého pohledu vždycky jen chvilku ( třeba dvacet minut) . Možná je to ale tím, že jich má asi pět.
A má k sobě i nějaké b-reitery? Profíci to takhle mají často - nejdřív jim někdo koně opohybuje, pak si oni udělají tu práci (klidně na 20 - 30 minut) a pak zase někdo koně vykrokuje a postará se o něj.
Marp patří přece mezi kvalitní krmiva.
A tak asi nepatří mezi největší šunty. My se spíš pozastavujeme nad opakovanými pokusy o reklamu. Navíc průhlednými.
Jak psala tuším biaca, příště to bude kočka po babičce a dotaz, čím ji krmit. Odpověď si domyslíte.
A hle! Odkazy zmizely.