Já teda nevím, ale když jsem byla na exkurzi ohledně starých slovanských pohřebišť, tak pán povídal, že se žádné kosterní pozůstatky v tomto případě nenacházejí.
Ale pravda, jednalo se o horizont v řádu stovek (možna i tisíců) let a kyselou půdu.
Já teda nevím, ale když jsem byla na exkurzi ohledně starých slovanských pohřebišť, tak pán povídal, že se žádné kosterní pozůstatky v tomto případě nenacházejí.
Ale pravda, jednalo se o horizont v řádu stovek (možna i tisíců) let a kyselou půdu.
To by mě taky zajímalo. Na stránkách NZIP píšou, že chladit se může. Možná kvůli zúžení cév?
Já jako dítě jedla syrová játra. A dodnes miluji tatarák. Ale není to pro každého, no.
Jo.🙂 U žen je spodní hranice 120 mg/l. Pamatuji si, protože jednou mě na transfůzce odmítli, neb jsem měla jenom 119. A příště úplně v pohodě 135. Bez jakýchkoliv doplňků.
vrsek uz se zacal zase zatahovat
Tak hlavně, aby se to nezatáhlo předčasně. U takové kapsy bych byla obezřetná.
Neleje, jenom prší.
Tak nějak.
Možná jste jenom v roztržitosti neklikla na Přidat. Mně už se to taky stalo.
Nad 30 nebo 130?
esi náhodou ty vnitřnosti v sáčku uvnitř kuříka nezakázala EU,
Nedokážu si vybavit kdy přesně, ale pamatuji si kuře s drůbky (v pytlíčku) a bez drůbků. Teď už léta kupuji domaácí kuře od sousedky a to je s drůbky. A s krkem.
Jejda, to měl být vtip.🌹Mně se to nedotklo, jenom jsem pokračovala v češtinářském módu.
ty vole, kometo - když už jsme u té češtiny. A Bobče to nevadí, jinak bych nereagovala. Je to tak, Bobčo?
ty na řízek byli
Ti na řízek byli🌺
Na co se pamatujete ?
Pamatuji si první čtyři fotografie. Coby dítě a puberťák. A vlastně i později - ještě na VŠ jsme se coby studenti vešli se smažákem s hranolky a pivem do 10 korun. Možná i s moučníkem.
Já si to myslela. Proto mě zarazil odkaz od Kallisto.
Horsana:Vĺčatá v ZOO a iných podobných zariadeniach sa po narodení utrácajú.
Na Hluboké se vlčice kastrovaly…
) neznám nějak detailně anatomii kočky a jejího GIT
Já jo. A je kratší než u člověka. I relativně. A tlusté střevo nemá haustra.
Kometo, ale mně opravdu nevadí se s Neverendem bavit.
Tak když to berete jako zábavu, to je něco jiného.
Že se s ním pořád bavíte (vy i Fikovnice)… Prospěje vám to nějak? Akorát si ničíte karmu.
lesnizinka:Děkuju Reni🙂 Ale tak proč se vlastně dělají i nepotahované, když nějak není úplně žádoucí, aby se vstřebaly už v žaludku? A názor na dobu, kdy to nutně musí zůstat v kočce?😉
Viz bodlinka a Fikovnice - jde o to, jestli může být účinná látka zlikvidována už v žaludku (u aspirinu nevadí). Pak je tableta potahovaná (třeba ibalgin + další důvody).