No ale jak se mohly narodit jako ženy??? Mají tedy vnější ženské pohlavní znaky?
Edit: Přinejmenším prsa nemají, teda teď mám na mysli třeba tu Semenayia, tu/toho Alžířana jsem nějak nezkoumala.
Ano, vně to jsou ženy. Ale mají varlata (v břiše), která produkují testosteron. Chybka během nitroděložního vývoje, kdy jsou vývodné pohlavní cesty na testosteron necitlivé, tudíž jedinec se automaticky vyvíjí jako samice.
částice patogenu se velmi účinně množí ve strucích zvířat. Možná proto, že buňky této tkáně mají poměrně velký počet stejných struktur (receptorů), jaké virus využívá k průniku do buněk dýchacích cest.
Možná. Netvrdím že je to houser, jen že pohlaví je zatím nejisté. Housata jsou ukecany všechny a samozřejmě maji i jiný hlas. Dospělý husy moc nepovidaji. Hlavně ale zbarvení běháků odpovídá mladému houseti. Porovnejte s houserem.
Dospělý husy moc nepovidaji.
Asi jak které. Včera jsme byli na návštěvě u bývalého kolegy, bydlí v baráčku na konci světe a mají se ženou malé hospodářství. I husy, které se kolem nás neustále motaly. A zobáky nezavřely. Landeské, labutí a jejich kříženci.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 30.07.2024, 16:47:47
Takových inzerátů tam je - u psů i koček. Občas se zeptám, proč teda nemají PP, když jsou čistokrevní. No, protože se jim s rodiči nechtělo na výstavu - nejoblíbenější výmluva. A vůbec nechápou (nebo nechtějí chápat), že existuje něco jako uchovnění. Vždyť přece jsou úplně zdraví a štěňata(koťata) taky.😲 A zdůrazňují, jak jsou odčervení, očkovaní a čipovaní. Jako by to byl nějaký bonus a ne samozřejmost.
Spíš mě pobavil inzerát na prodej šhatlandské ? kočky - u nás jí říkáme skotská klapouchá (teda, jestli je to ona - strejda gůgl vyplivl odkaz na shatlan fold cat - “úžasný”překlad - doporučuji k pobavení - jestlipak víte, že je třeba stříhat si pravidelně nehty a čistit odpadkový koš?). Maminka sice vypadá jako britka (i když pochybuji,, že má PP), ale co už.
Nebo - daruji křížence čivavy, 14 let, 3 kyla (ne, nepřepsala jsem se) a už nemá zuby.
Tak já jsem to pochopila tak, že Vám nevyhovuje FCB, ale ne Messenger. A co Vám na něm vadí? Mně přijde na pokec úplně v pohodě, používám ho hodně, když zrovna nemůžu přijmout hovor.
A co Vám na něm vadí?
Mně prostě přišel nepřehledný. A jak jsem psala, nemaje chytrý telefon, tak pokec kdykoliv stejně nepřipadá v úvahu. Upřímně, ani pořádně nevím, co si mám představit pod pojmem mesenger. Něco jako SMS? Nebo chat?
Bodlinko, díky moc, bohužel jste mi potvrdila přesně to, co jsem si myslela taky. Zrovna u té střední veteriny mi to přijde celkem škoda, jakože absolvovat jí, je vlastně na prd, vždyť zvířat je čím dál víc, myslím jako pet domácích mazlíků, a vetů naopak málo, a přesto je takovýhle člověk vlastně tak těžko využitelný? Fakt je, že na VKK jsem pracovala 3 roky a jediné, na co se mě zeptali, jestli se nebojím krav a jakou mám fyzičku.
jakože absolvovat jí, je vlastně na prd,
Ne vždycky. Máme absolventy, kteří se uchytili jako šikovné sestřičky, pracují v laboratořích (i humánních) nebo na jatkách, mají vlastní hospodářství a díky škole zvládnou hodně věcí sami, aniž by museli volat veterináře, přivydělávají si jako paznehtáři nebo inseminační technici nebo mají kosmetický salón.
Minimálně od nás odcházejí s maturitou, ŘP a znalostí cizího jazyka - když teda chtějí. A díky praxím jsou lépe připraveni na střet s realitou.
A z některých jsou už dneska doktoři. Kteří aspoň věděli, do čeho jdou. Na rozdíl od absolventů gymnázií. Vlastní zkušenost.
Doslechla jsem se, že v Praze je veterinář - bakalář, nemá titul MVDr. (Možná je to hoax, či fejk) Ten by možná dálkově studovat šel. Kometa bude vědět.
Viz bodlinka.
Titul MVDr. se získá pouze při prezenčním studiu v Brně. Jakýkoliv jiný titul není veterinář (myšleno s VŠ vzděláním). Je to stejné jako u MUDr. nebo MDDr.