Hříbata to přece dělají taky.
Právě že hříbata. U nich je to normální, potřebují si nasadit střevní mikroflóru. Ale proč by to dělal dospělý a předpokládám i zdravý kůň?
Hříbata to přece dělají taky.
Právě že hříbata. U nich je to normální, potřebují si nasadit střevní mikroflóru. Ale proč by to dělal dospělý a předpokládám i zdravý kůň?
assil:Asi to chce na toho anonyma nereagovat, snad ho to přestane bavit.
No škoda, že tady každé téma nemá moderátora, který by mohl tyhle otravy banovat.
Stačí nahlásit adminovi.
Bohuzel bez toho lehkeho otirani to nejde, protoze se mu do rany chyta stale bordel..
Pořád nerozumím, proč taková rána není pod krytím. Pak by se do ní žádný “bordel” nechytal.
Podsada je i u peří? Jsem myslela, že jen u srsti.
Samozřejmě, že prachové peří. Další “chytrý” anonym.
Asi myslíš jinou kamarádku. Tahle si koupila hnědku. A to je ujetá na odznakové ryzáky.
Znovu viz bodlinka. A Varaxi. Z takových vajec jedinci do chovu vhodní NEJSOU.
I malochovatel by měl vybírat ty nejlepší.
Míša:Prosím poroďte mi, můj koník začal ve výběhu papat své výkaly (v boxe to nedělá). V Boxe má i sůl, takže minerály si může kdykoliv doplňit. Jinak dostává kvalitní krmivo. Prosím poraďte jaké vitamíny nebo minerály bych mu ještě měla koupit. Díky, Míša
Má společnost jiných koní?
Když ony ty ceny šly u koní docela vysoko.
Známá si onehdá koupila původou tříletku se skokovým potencionálem za 270 000. To mi přijde taky dost.
Obvaz na noze sjíždí, v kloubu se to velké bago toho obvazu ohýbá a krabatí, kůň s tím chodí
Možná by byl lepší osmičkový obvaz. Ten je právě fajn na obvazování kloubů.
Brouk to není.
Připomíná mi cikádu.
Kdyby náhodou - nechcete nejdřív zaživa prosvítit ten krk? Mě by to zajímalo - znám syngamózu jenom z pitvy bažantů. Kteří už byli po smrti, že jo.
Kočičák je bez vedlejších účinků, na rozdíl od prášků.😉
Anonymní:Když už se takové líhnutí povedlo, vyrostou z menších vajec menší jedinci nevhodní do chovu nebo na to velikost vajec nemá vliv?
Viz bodlinka.
Asi čímkoliv. Si myslím, že na druhu šampónu nezáleží. Já těm antiparazitárním moc nevěřím.
Ale co by mohlo zabrat, je Neostomosan. To by neměli přežít ani kloši. Nebo olejový zábal? Jako bonus krásné a lesklé vlasy.🙂
Tak nějak.
A jestli má Ivana pidiyorka, tak hrozí hypoglykémie. Nebo už možná je.
milovníci koček prominou
Vždyť je to pravda. Není nad ledviňák z kočky. Mám ho taky. A předchozímu kocourovi jsem tak občas vyhrožovala - podívej se, jak dopadneš, když budeš zlobit!🙂 Byl to taky klasický mourek.
Promiňte, ale diagnostikovat a léčit na dálku tady nikdo neumí.
Vidím to na tři možnosti - a) veterinář, b) sekerka, c) ignorovat.
A jestli se doteď ostatní slepice nenakazily, tak už se to nejspíš nestane.
Adriana:Zdravím, co si prosím myslíte o kremaci, když pejsek umře? Jsem z Plzně a přemýšlím, jestli je to důstojné pro člena rodiny.
Rozhodně je to důstojnější než kafilérie.
Já teda nevím, ale jinou radu než veterinární pohotovost asi nedostanete.
Z toho důvodu nechápu, smysl dlouhodobých rezervací
A to já zase ano. Vždyť povaha se do určité (možná i značné) míry dědí, ne? Znám od koní - tam budoucí majitele zajímá mj. jezditelnost.