Takže váš názor je stejně (i)relevantní jako náš. Tak o čem se vlastně dohadujeme?
Příspěvky uživatele
kometa
A vy to víte?😉 Osobní zkušenost asi nemáte, což?
kometa:A štěňata mopse narozená 28.6. 2024? Bez očkování. Nahlásila jsem.
Byl to podvodný inzerát - klasika, dotaz na nejbližší letiště, aby mi mohli štěně doručit až ke dveřím.🙂
A dnes yorkšíři 15 06 taky dost pochybní.
Tři měsíce je docela pozdě, už kvůli mouchám bych do toho nešel..
Mouchy s tím nemají co dělat. Gumičkování vedlo k suché nekróze, to pro ně není zajímavé. A ano, dle zákona je to týrání. A proto s tím nesouhlasím(e).
Gumičky jsou zakázané. Na obojí.
A štěňata mopse narozená 28.6. 2024? Bez očkování. Nahlásila jsem.
Jo, na té druhé fotce je velmi nasířená vlaštovka. Mně se líbí ta Jardovo třetí - nevím proč mi naskočila scéna z filmu Den nezávislosti.
akorát pak dost času strávíš převalováním v posteli a nervováním se, což je ještě horší na usínání
Údajně památka na naše prapředky, kteří bydleli v jeskyních. Bylo výhodou, když se našli jedinci v noci nespící. Mohli včas varovat před nebezpečím.
Ze mě sovu nikdo neudělá, tak jako z vás skřivánka.
assil:To je ze začátku, taky jsem to měla, po čase si člověk zvykne i na kratší dobu.
Nezvykne. Aspoň já ne.
Ta poslední fotka - není tam už trochu hypergranulace?
Ale to taky není výhra. Laminitida, IR rezistence a další problémy.
Seno do sítě? Namíchat ho ze slámou?
sutrik:Takže tam přijedu s trpasličím pinčem a odjedu s dobrmanem? 😀
Je to možné.😀
dvacet uz mi bylo dvakrat 😀
Mně třikrát. A už v praxi pociťuju, co dětem vyprávím teoreticky. Že “staří” lidi spí kratší dobu, ale zato častěji. O úbytku energie nemluvě.
To nevím.
Pamatuji, jak se slibovalo, že tím pádem budou mít jižní Čechy elektřinu za hubičku a lidi byli vybízeni k nákupu přímotopů. A pak se jich rychle zbavovali, protože by to neuplatili.
Někde se vloudila chybka.
Jasně. Ale v inzerátu je napsáno “nelétavý typ”. Ne papoušek po úrazu nebo s vrozenou vadou, který létat nemůže. Za mě je to rozdíl.
Krása!
Před zateplením a ve starém sklepě taky hnízdily. Po ránu jsem “kontrolovala”.
To já taky usínám mezi devátou a desátou. Přirozeně. Ale vstávání do kravína o půl třetí bych už nedala. Ani venčení psů o půl čtvrté.
Takze vstane ve 3:10-3:40 dle stavu smecky
Už to by mě zabilo a to jsem skřivánek. Kolik vám je? Omlouvám se za indiskrétní otázku. Nemusíte odpovídat.
Ale u mého kocoura fakt nebylo nic. Žádná změna, žádná rekonstrukce ani u mě, ani u sousedů. Stejný režim předtím i potom.
Obávám se, že to fungovat nebude. To bych byla už dávno milionář, možná i miliardář.🙂