Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 14.08.2024, 17:40:57
Politiku do svých příspěvků nepletl, to je pravda.
Ale ženy taky neměl rád, zvlášť ty mladší a vzdělané. Dobře si pamatuji, jak se navážel do bodlinky jenom proto, že měla jiné názory. Že o mě prohlásil, že jsem idiot, pomíjím.
A taky, když se obul do jedné zadavatelky, která se jenom zeptala, co za vajíčka si přinesla z výstavy slepic. Byla jím označena za zlodějku a socku. Ač všichni ostatní psali, že je to běžná praxe na takové akci vejce rozdávat. Prostě to v mých očích jeho kredit jako chovatele velmi snížilo.
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 14.08.2024, 15:05:07
Podivu hodné pak je, že často stejné madam cpou do svých zvířat vysoce průmyslově zpracovaná krmiva s kdo ví čím.
Vy nemáte rád ženy, že jo? Vaše vyjadřování mi hodně připomíná honzupm.
Ale můžete být klidný, své kocoury, šneky ani rybičky necpu vysoce průmyslově zpracovanými krmivy ( když je to jedno, protože vy je jíst nebudete, stejně jako já).. A vlastně ani sebe ne, je-li to jenom trochu možné.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 14.08.2024, 13:55:32
Já taky. I jesle - teda ty si nepamatuji, ale vím od rodičů, že jsem je(pak i moje sestra) navštěvovala. Oba rodiče pracovali a babičky hlídaly jenom o víkendu a o prázdninách.
A taky vím, že se mi v první školce hrozně nelíbilo - asi špatné soudružky. Ve druhé jsem byla nadšená.
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 14.08.2024, 10:27:38
že jemu nejde ani tak o ŽP, jako o jeho tělo a zdraví jeho a jeho rodiny.
Jenže ono nejde ŽP a tělo a zdraví naší rodiny oddělit - jakmile jednou do prostředí vypustíme všelijaké pesticidy, už se jich nezbavíme. Naše zeměkoule je na to příliš malá a koloběh všeho je uzavřený.
Tak mě napadlo, jak jsou účinné ty zvonečky nebo rolničky na obojku u krku? Někde jsem to viděla prodávat. Že by to toho ptáka vyplašilo? Ale zas, když číhá na myš, tak aby to nefungovalo. 🤔😁 Protože to by bylo kontraproduktivní.
Četla jsem o kočce, která se plížila k ptáčkovi po třech, protože čtvrtou packou si ten zvoneček přidržovala.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 14.08.2024, 00:57:28
Tak kočka se dá určitě naučit, že se doma neloví.
Tímhle si nejsem jistá. Jak? To bych jí musela stát 24 hodin za zadkem a VČAS zakřičet ne!
Ony jsou strašně rychlé. Už jsem jednou psala. Hrála jsem si se svým domácím kocourem (ven nechodí), lovil šňůrku od klíčenky. A najednou vylítnul na balkón a vrátil se s mladým vrabcem. Já ho ani nepostřehla, on ano. Příroda je vybavila jako lovce.