vy zase jen to svoje🤮.
Vy se ještě pořád divíte? N baví vás provokovat.
vy zase jen to svoje🤮.
Vy se ještě pořád divíte? N baví vás provokovat.
14. už není dítě -
Možná fyzicky. Ale psychicky ještě rozhodně je. A na tyhle zkušenosti má čas. Neříkám, vodit se s +- vrstevníkem za ruce, občas pusa, ale nic víc.
i nějaká ta vesnická drbna,
Takové se jako svědci hodí.🙂
Anonymní:
Takže nejspíš nemocné srdíčko.
Bobca:Já si to zvětšila na tabletu a přikláním se k larve mandelinky.. Má vidět i ty pruhy na jedné straně, na druhé nic.. Žádné nožičky, jen kusadla..
A já tam na první dobrou viděla larvu slunéčka sedmitečného…
A krovky ?
Ty jsem taky nenašla. Nebo možná napůl zlikvidované.
Když ono tomu trochu pomuchlanému jedinci se ty nožičky nedají spočítat. Taky jsem se snažila.
V tomhle počasí je to to nejrozumnější, co můžou kočičáci dělat.
by to mohl být i ten uschlý piják
Myslím, že ne.
A co máte takové majitelce napsat?
A co má taková majitelka dělat? Když prostě věří svému vetovi, se kterým měla doteď dobré zkušenosti. Je to těžké.
Anonymní:Proběhla krev, RTG, SONO i ECHO, jen mi to není jasné, co se stalo, ještě nás čeká vyšetření tlaku u MVDR. Fiedlera na přelomu července a srpna, nenapadlo by ještě někoho, co nechat vyšetřit v krvi ?
No, čekat měsíc na vyšetření tlaku…
Co nechat vyšetřit v krvi - nepíšete, co všechno už vyšetřili. Teda píšete, ale velmi obecně. Co nezmiňujete - cukrovka, KO a já nevím co ještě. Když nedáte výsledky, těžko něco vykoumat.
Dobře jste udělala.
No jo, klasický anonym - provokatér.
Výsledky vyšetření? Proběhla krev, RTG i SONO?
Pokud bylo všechno negativní, tak prostě stáří. Někdy to holt přijde rychle. I u lidí.
Mýlíte se. V Asii rozhodně nemají při porážce stejné normy jako v Evropě. To je to, co tady odsuzujeme. Vám to šesté foto připadá v pořádku?
Já hlavně nevidím žádný progres. Schválně jsem si našla fotky z 20.6. a přijdou mi úplně stejné jako tyto.
Anonymní:Já bych chtěla vědět od nějakého ornitologa kolik dnů ještě musí rodiče mladé vlaštokvy dokrmovat po vylétnutí z hnízda než budou sami lovit.
Samy. Ty vlaštovky.
Cca pět.
Myslíte že je březí, poraďte prosím.
Nemyslíme, nevíme. Radíme reproveta se sonem.
Hypergranulace.
Tomu rozumím.
že by to mohli být ledviny v háji tak se mi udělalo úplně zle.
I ty ledviny se dají řešit. Nemá smysl zavírat oči před problémy. Osobní zkušenost.