Odpověď na příspěvek uživatele Petr z 12.12.2024, 12:48:47
Co byste mi doporučili z hlediska nejlepších možností?
Taky postrádám diagnózu. V tomhle kontextu by mě zajímalo, jaká další vyšetření a léčbu za 40 000 nabízejí? Přesněji řečeno, jaká vyšetření a léčba proběhla v první fázi?
Upřímně řečeno, vychrtlý kocour, který jenom spí a vyměšuje pod sebe, je adept na eutanázii.
Odpověď na příspěvek uživatele Maruš z 13.12.2024, 09:57:21
Ano, trpí speciálně na problémy se zuby + stejné nemoci, jako obyčejní ("krmní" - spíš se používá výraz na výkrm nebo na maso) králíci. Infekční i neinfekční. Doporučuji předem nastudovat. Třeba web zverolekarka.com.
Očkuje se jednou do roka (mor, myxomatóza) - ale tady opět doporučuji zjistit si normálního (myšleno) terénního veterináře, který očkuje právě ty “krmné” králíky. Ať nedopadnete jako nedávno přispěvatel, který dal, neorientujíc se v problematice, za vakcinaci 800 Kč!
A jako radíme obecně - nekupujte ve Zverimexu, ale v CHS. Králík bude s velkou pravděpodobností zdravý a povahově vyrovnaný.
To není její styl. Psaní, vyjadřování, nevydržela by se nevytočit..
Já myslím, že vydržela. Viz různé předchozí příspěvky, kdy dokázala být i kultivovaná. Spíš mi k ní nesedí ta zákeřnost. Umí říct věci “na plnou hubu”.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.12.2024, 09:17:12
nemůžou dát třeba 40 tisíc za papíráka
Tak si holt to štěně nekoupím. Když na něj nemám.
Ono s těmi útulky, aspoň co vidím kolem sebe, to není tak jednoduché. Štěňat nebo psy malých plemen moc nenabízejí. Spíš to jsou různá problémová plemena, či spíše kříženci bulíků nebo ohařů nebo teriérů a tak.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.12.2024, 08:09:48
A takovej pořad by měli dát v nějakým atraktivním čase spíš na čt1
Obávám se, že by to moc nepomohlo. Lidi jsou nepoučitelní. Se podívejte, kolik je ve zdejší inzerci zaručeně čistokrevných štěňat bez PP. Naposled bobtail za 13 000.