Takže spíš zvířata zájmová než hospodářská.
Viz výše. Na zájmových zvířatech nevyděláte. Ani s vlastním krmivem, které stejně nemáte.
Takže spíš zvířata zájmová než hospodářská.
Viz výše. Na zájmových zvířatech nevyděláte. Ani s vlastním krmivem, které stejně nemáte.
Aha, to já mokré krmení považuji za samozřejmost u koček jakéhokoliv věku.
Jako že 40 letý chlap nezná zákon nebo neví, co má dělat?
Navíc učitel na základní škole, kde jsou i děti pod 15 let. A i kdyby jí bylo 16, na tohle není omluva.
Už za pár dní se událost stala námětem lidových vtipů:
A ještě - mámo, táto, v komoře je Mig.
Já si to pamatuji. Naštěstí nebyl žádný smrťák.
..Jeste mohu pridat vysledky z ECHA, ale nechci obtezovat…
Přidejte, to není obtěžování. Rádi si to přečteme.
Na voltižně-hiporehabilitační cviky jsem zapomněla. My dělaly i kolotoč, dámský sed, nůžky, Indiána…
Jako já pokud nemusím, tak bez ponožek
Tak já se taky vždycky těším na období bez ponožek, ale jenom v civilu. Na turistiku nebo ke koním mám pořádné boty a ponožky.
Jo jo, malá vesnička na mírný jihovýchod, pár km od ČB.
Tady trochu ano. Polojasno, pofukuje, před chvílí spadlo dokonce i pár kapek. Je mi rozhodně lépe než včera. Venkovní teploměr se skutálel z balkónu a nechce se mi pro něj běžet. Navíc nevím, jestli by po pádu ukazoval dobře.
orionka-2:Možná byl problém spíš v tom, že ženy k tomu gynek. pro antikoncepci nešly? Nevím o žádné, které by byla antikoncepce odmítnuta. Spíš obava z nedokonalosti a neškodnosti ?
V tom případě nevím, proč táta díky dobrým známostem sháněl antikoncepci pro jednu sousedku. Měla čtyři děti a do 2 + 1 už další opravdu nechtěla. Pamatuji si jako dítě.
Ano, rozdíl je hlavně v moci. Jak píšete, podřízená a šéf. Ale i v té psychické dospělosti.
Zrovna nedávno inzerát tady - 13letý, dle fotografie poloslepý york. Daruji, protože se stěhuji. Jako kam? To si fakt někdo nemůže sebou vzít starého nemocného pidi psa?
To je spíš zápřah před něco.🙂
Jsem si vzpomněla - šla jsem s koněm kolem vypnutého, ale zavřeného ohradníku, máchnul ocasem po mouše a ten se mu zamotal do pružiny (já říkám pacičky). A kůň táhnul a táhnul, protože ho něco drželo za ocas, až překonal odpor pružiny, ta se uvolnila, pacička vylítla a trefila se mu do zadku. Kůň jenom poskočil a podíval se na mě s otázkou, cože ho to kouslo.
A kamarádka před léty v plném cvalu předávala igelitku s bandaskou mléka. protože se kobyle ta divná bílá šustivá věc v její ruce vůbec nezamlouvala.
Jsou to koně.🙂
Tak já se odstěhovala a plnohodnotně živila až po vysoké. Ale celou střední a vysokou jsme, sestra i já, chodily aspoň na brigády.
Ono je to těžké.
Za našich mladých let se předpokládalo (a taky nebyla jiná volba, jak píšete), že se brzy založí rodina. Někdy příliš brzy, ale i tak rozvodů tolik nebylo. Protože tenkrát se to úplně "nenosilo" a manželé museli u soudu dokazovat, že jako už opravdu spolu být nemůžou.
Dneska mladí vyrážejí do světa, poznávají jiné světy a po třicítce zakládají rodiny. A tam už se zase sobě hůř přizpůsobují. A rozvod je mnohem jednodušší. Navíc babičky jsou v tomhle věku ještě v pracovním procesu a moc nepomáhají.
Upřímně, model z minulého a předminulého století (on po třicítce, vybouřený a finančně zajištěný, ona mladá a přizpůsobivá) nebyl v zásadě špatný. Ono i s Maryšou to bylo ve skutečnosti jinak. Nicméně žijeme ve 21. století a hodně věcí se změnilo.
A sex se 14letou je oprávněně trestný čin a takový člověk nemá ve školství co dělat. Na opakovaný pokus už vůbec ne.
Však je to můžete naučit napřed bez dětí. Ono je fajn, když kůň nezpanikaří v terénu, protože se mu něco zamotalo do ocasu a pronásleduje ho to.
Inspirace z workingu - šlápnout na plachtu, na matraci, do pneumatiky, vystoupit na sud a zase zpátky na kůň, táhnout za sebou pytel (nebo cokoliv), přenést předmět z jednoho sudu na druhý (třeba takový rozevřený deštník…), pinkat si na koni za pohybu s míčkem…
To jsem taky nepochopila. V té zprávě je to jasně napsáno, dokonce dvakrát. Včetně toho, že majitel informacím rozumí a nemá žádné doplňující otázky.
Obyč olej, sardinky, laktulóza.
Ale divné, že zácpu vůbec mají.
Viz bodlinka.
Vzhledem k tomu, že má abnormální pro BPN (enzymy svědčící o poškození srdce) a zjistili kardiomegalii (zvětšené srdce), tak s tím srdíčkem kurňa něco má.
vy zase jen to svoje🤮.
Vy se ještě pořád divíte? N baví vás provokovat.