Nepůvodní polodivoký predátor nemá ve volné přírodě co dělat. Devastace biodiverzity ve vašem okoli vám nevadí? Za zvíře odpovídá majitel, pes taky může lovit v lese? Aha chytroline.
Za likvidaci biodiverzity může především člověk. Ponechal už málo přirozeného prostředí. Za zmizelé sýčky, motýly, zajíce, křepelky… kočky fakt nemůžou.
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 14.07.2024, 16:51:44
jak se vážka donutí, aby přistála na ruce a nechala se vyfotit pěkně z blízka, to teda nevím 😀
To se člověk musí vypravit na entomologickou vycházku za chladného rána a objevit právě “vylíhlý” exemplář. Předávali jsme si ji z prstu na prst, koukali z očí do očí a ze všech světových stran. Úžasný zážitek! Už se asi nezopakuje.
Často dělají hnízdo samice v říji,ale po připuštění už ne.Byla samcem opravdu připuštěna?Jak je samice stará,v jaké kondici.Má vytrhané chlupy na zrovna netypickém místě.
Já měla za to, že si samice vytrhávají srst na břiše. Podle těch fotek bych spíš tipovala na zdravotní problém. Může si tam králík zuby vůbec dosáhnout?
Hele, trefit ucho a nezranit - nezabít, to je taková náhoda, že to snad ani není možné. Všechno je to inscenace. Někdo střílí, střelba….a někdo fikne Trumpa do ucha perořízkem, třeba. A obětí je střelec a “divák”. Trump měl opravdu velké štěstí. Jen nevím jestli fouknul anděl strážný, nebo měl z pekla štěstí.
Přesně to mě napadlo. Ale já milovala Akta X a jsem příznivcem konspirací. Pravdu se stejně nedozvíme.
Pán mi říkal říkal, že u divočáků se prý mezi sebou přímí sourozenci nemnoží ( jako je mi to divný) ale on má i jiná prasata a s těmi se tedy množí , takže má partu prasat s čírama.
No nevím, jestli jsou zrovna divoká prasata tak uvědomělá, že se incestu nedopustí.