Paraziti?
Příspěvky uživatele
kometa
Bouli.
Foto by nebylo?
Viz výše.
Dvakrát týdně je málo.
Myslíte, že ty řízky přispívají k tloustnutí?
Pokud vím, tak řízky se krmí v koním, kteří potřebují přibrat.
Pochopila jsem správně, že pracuje jenom dvakrát týdně?
efe:My bez síťovky ven taky vůbec nemůžeme vylézt. Plus vemínko mažu Protection Plus růžovou mastí.
Nestačila by obyč vazelína?
Krmím mimo jiné i směsí - tady je možná zakopaný pes.
No, minimálně dál netloustli. Cukrovarské řízky bych nedávala. Nestačila by minerálka v boxu? Jakou má práci/zátěž?
Bobčo, některé kočky to třepání ocasem dělají, bývá to projev radosti.
Přesně tak. Dělá to i naše statková Eliška, když se nemůže dočkat ranního krmení.
Zatím jsem to preventivně stáhla a
Obecná rada - první 3 dny chladit, pak zahřívat. Funguje u koní i lidí.
Jo jo, to jsou ty inzeráty zaručeně čistokrevný bez PP.
Dneska je tam inzerát - štěňata - otec vyšlechtěný alaskan, matka kříženec rotvajlera a NO (prý výborná obranářka). Jsem si říkala, co když to bude zdrhat po tatínkovi a zakusovat všechno na potkání po mamince?
Však to je vývojové stadium asi u všech plemen. Akorát u čivavy to není tak razantní.🙂
Agáta:Zdravím, poradíte prosím jaké granule koupit pro kotě? Za 14 dní si pro koťátko jedeme a granulky si máme vybrat samy.
A původní majitel krmí čím? Viz biaca.
Za mě žádné. Viz rapotacka. V každém případě je třeba na jinou stravu přecházet postupně.
biaca:Zdravím,
nebude toto podvodný inzerát.
Vím, že voříšci se prodávají levně, ale myslela jsem, že kříženci Maltézkého psíka a pudla se prodávají za větší cenu.
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/203949-k-dispozici-stenata-maltipoo/
Určitě je. Schválně odpovím, jestli už není vymazaný.
Tak už je. Ale určitě by to bylo podle stejného mustru - chlapečci a holčičky, samozřejmě naprosto úžasní, čekají jenom na mě. A když dám adresu nejbližšího letiště, dopraví mi je až ke dveřím. Ha ha!
Kilian:…už podle toho textu je….
Přesně - už podle textu. Nahlásila jsem.
efe:To je věc, než se ti tři unaví, ufff ❤️😄
Tři? Já vidím čtyři!
A jak to hezky seshora dozoruje!
Anonymní:Jistě, tak k tomu ještě vypustime kočky. To má logiku, hlavně že chovatelům koček to dává smysl. Jo, na mláďatech zajíců se zrovna kočky podepisují poměrně výrazně.
Mnohem víc se na nich podepisují auta. Stejně jako na ježcích a hadech.
Ale na druhou stranu je i dost přejetých koček. Takže se to vlastně vyrovná😉
Skeeve:Jistě, kočky budují dálnice přes mokřady a prameniště, staví nákupní centra o rozloze menších měst, intenzivně hospodaří na zemědělské půdě, kácí vzrostlé stromy a ořezávají keře, nejlépe před zimou, aby plody, květenství a listy nebyly k užitku.. - ještě, že jsme na to přišli!
Mluvíte mi z duše!
Přesně tohle vidím - jak se za 30 let proměnilo mé okolí. Kde byl aspoň kousek přírody, jsou teď supermarkety, bytové domy a dálnice. O sterilních zahrádkách v satelitech nemluvě. A prodej zemědělské orné půdy na parcely mi otvírá nůž v kapse.
Bodlinka:Takhle jsem venku na pauze a najednou - hmyzák
Co to je? Krasec? Tesařík? Nebo něco úplně jiného?
kometa:Tak to schválně zkusím.
A jak ho mám zrušit? Nabízí mi to jenom citovat, odpovědět nebo upravit. Ikonku smazat stále postrádám(e).
Tak to schválně zkusím.