Hnus už začalo být i dražší z welfare a tak je kuřecí už jen pro otrlé.
A tímto příspěvkem jste chtěl říci co? Že je kuřecí plné hormonů? To je to, co tu řešíme.
A když vám kuřecí z velkochovu nechutná, tak ho přece nemusíte kupovat, ne?
Hnus už začalo být i dražší z welfare a tak je kuřecí už jen pro otrlé.
A tímto příspěvkem jste chtěl říci co? Že je kuřecí plné hormonů? To je to, co tu řešíme.
A když vám kuřecí z velkochovu nechutná, tak ho přece nemusíte kupovat, ne?
Ten mám asi taky. Pravda, na kocoury krátkosrsté. Při večerním krmení pročísnu - už jsem psala, že jsem vytvořila neplánovaně podmíněný reflex - nejdřív párkrát projedu kartáčem a až pak se kocour vrhne na žrádlo.
Já jsem velmi amatérský akvarista, ale divím se, že po takovém arzenálu zbraní, které jste použil, v tom akváriu vůbec něco máte. Já nic z toho nepoužívám (ani neznám). Akvárium cca 80 litrů, svítím přibližně 12 hodin denně, sluníčko mi do akva svítí asi 2 hodiny denně navečer a to jenom v létě, když jsou dlouhé dny. Mívám +- 10 kusů malých rybek.
Nevím, jak se jmenuje ta prorůstající rostlinka. Já jsem za ni naopak ráda, protože se v ní dobře schová potěr, když se občas něco vylíhne. Nerozmnožuji cíleně. A na řasu na skle se mi velmi osvědčil ancistrus. Stačí i v jednom exempláři.
Ale jak jsem psala, jsem poupouhý amatér.
Nebylo by lepší dát do inzerce?
prostě je to projev Vaší nadřazenosti
Jenom mám ráda český jazyk.
A harpyje není sova, alébrž dravec z čeledi jestřábovitých.
registrovaní by to měli mít bez reklam.
Na mě taky vyskakují, ač jsem registrovaná. Prostě je ignoruji.
efe:Ne.
Našla jsem ho, je to přímo kloš koňský, pěknej hajzl… fuj. Zlatý kloš jelení, to je proti tomu andílek…
Aha, já znám jenom toho jeleního a ovčího. Děkuji za rozšíření obzorů.
Já myslela, že kloš lítá, dokud se neusadí na hostiteli. Pak že křídla zahodí.
Harpyjí.
A myslím, že zbytečně útočná jste vy. Já mám zdejší holky ráda a nemyslím, že jenom číhají na kořist. Však oni si to admini přeberou.
Já teda obézního koně nevidím.
Promiňte, ale vy jste guidedog? A ve vedlejším vlákně řešíte obézního P.R.E.? Na kterého nemáte čas a teď vlastníte i dva kladrubáky…
Já jenom, že stejná IP.
Však jo - to byl ten bod č.1 - feminizace.
Pravda, naše bývalá absolventka tahala dítě sebou, ve vajíčku a ve stáji ho vždycky někam umístila. Třeba do žlabu, když to byla zrovna sekce bez krav.🙂
Nepřispělo. Diskuze na IF se zrušila z důvodu prodeje novému majiteli. Stížnosti a žaloby s tím neměly co dělat.
efe:U nás jsou ti obří kloši, ne tihle malí, co lezou po lidech. Koně z těch velkých chytají doslova paniku… nevím, co je to za druh.
Obří kloš? Není to spíš ovád nebo střeček? Ti jsou velcí a paniku z nich mám i já.
Děkuji, to jsem nevěděla.
Jsem zvědavá, jestli to bude mít kýžený efekt. Vzhledem k feminizaci na VŠ a k nechuti budoucích absolventů válet se v zimě, v noci, v hnoji… Čest výjimkám. V mém okolí jsou 2 doktoři, kteří zvládnou císaře u krávy.
chovatelská komunita pejskařek (chlapi tohle dělají málokdy) je nejnesnášenlivější ze všech chovatelských skupin a rozhodně přispěla ke zrušení diskusí na IF
Že by byly pejskařky ještě horší než koňařky?😉 Zrušení VŠECH diskuzí na IF proběhlo z naprosto jiného důvodu.
Snad se to teď po vypsání dotací veterinářům velkých zvířat zlepší.
Téhle větě nerozumím. Jako, že veterináři dostanou dotace za to, že léčí velká zvířata?
druhý den vidím sníženou ochotu k chůzi po kamenitém povrchu.
Odpověděla jste si sama. Je spousta koní, kteří se dožívají vysokého věku a jsou plně funkční i s podkovami. Není to takové zlo. Nebo můžete vyzkoušet botičky.
Paraziti?
Bouli.
Foto by nebylo?