No a stejně tak “pojede” brojler na domácí směsi. Kodrcavě a zdlouhavě do cíle. To je to, oč tu běží.
A ze slepic jsem měla za jedna. Nepotřebuji dovzdělat.
No a stejně tak “pojede” brojler na domácí směsi. Kodrcavě a zdlouhavě do cíle. To je to, oč tu běží.
A ze slepic jsem měla za jedna. Nepotřebuji dovzdělat.
Ta první fotka! Ten pes snad běží současně na všechny 4 světové strany.
Vždyť vy děláte totéž. Navíc se vyjadřujete naprosto mimo mísu.
???
Víte co? Držte se včeliček, v tom jste dobrej. Nebo se přesuňte do Politiky. I s anonymem. Tam si můžete notovat.
nevzdělané stejně zelené dementy
Nevzdělaný jste vy. List má pravdu. Formule 1 vám taky nepojede na dřevný líh. Starší literatura o současných brojlerech nic vědět nemůže.
Ale zadavatel nechť se rozhodne sám.
Jako dítě si pamatuji, když jsme jezdili na výlety do Beskyd, jak se z Třineckých železáren linuly kouře různých barev. To už dávno není pravda. Takže věřím, že životní prostředí je na tom mnohem lépe.
Jo jo, je to kvakoš.
Jste bystrá!
Kamarádka má zásobník obalený fólií. Bez denního světla řasy nebudou.
Pravda, chová koně, takže ta spotřeba vody je jinde.
Ještě mě napadá - nechat udělat rozbor vody? Po nějaké době. Ano, vím, nebude to zadarmo.
Skeeve:Že se tu psalo něco o 4 letém dítěti ( vím, že někdo jiný), no.. nejen čtyřletý človíček by měl opatrný v kontaktu s podobným dravcem.
Teď už mi to dává smysl. Byla to reakce na někoho jiného.
Edit, už mě to nepustilo.
Ono je to taky dost o penězích. Všimla jsem si, kolik farmářských trhů postupně v ČB zmizelo. Protože kvalita je holt drahá. Naposled jsem dala za domácí kuře 526 Kč. Ale zase z něj mám minimálně 13 obědů.
Kdo chce, hledá způsoby… Pokračování znáte.
Je mi těchto psů moc líto, mají vyhořelé pohledy, smutné oči…
To je důvod, proč jsem přestala na asistenční psy přispívat.
Můj mladý zdravý kocour čůrne 2x denně malinko. Starý nemocný (ledviny) 3x denně a to tak, že hodně. Když to začalo, jasná indikace k návštěvě veta.
Skeeve:Ona harpyje loví tak, že strhává ty opice z větví, takže je určitý - značný - respekt na místě, určitě bych ji bral velmi vážně..
Trochu vašemu příspěvku nerozumím. Ohledně toho respektu. Viděla jsem harpyje v nějakých dokumentech a vím, jak loví. Možná proto je pojmenovali (výstižně) po těch mýtických harpyjích. Že to nejsou žádná "vořezávátka".
Však to nemusíte kupovat. Viz vedlejší vlákno.
A koupí si co?
Viz bambule. Kuře od malochovatele. Jako já.
Myslela jsem, že jde o mýtickou bytost.
Viz Sardullah.
A klíííd, nikdo neví všechno. Jak zjišťuji pravidelně na hospodském kvízu.
Myslím byly nějaké jedovaté..
Muchničky jedovaté nejsou, ale umí pěkné alergie nebo infekce. Což je ve výsledku jedno😉 Dokážou pěkně potrápit i koně.
Při vyskladnění z velkochovu v brojlerech už žádné nepatřičné látky nejsou. Co konkrétně máte na mysli?