Až se to zahojí. Do bazénu, předpokládám, nechodíš a při sprchování se tomu místu dá vyhnout.
“žeznictví” jsem si všimla. Přišlo mi to roztomilé.
Až se to zahojí. Do bazénu, předpokládám, nechodíš a při sprchování se tomu místu dá vyhnout.
“žeznictví” jsem si všimla. Přišlo mi to roztomilé.
Mě se zeptala.
To je smutná zpráva. Užívejte si oba čas, který je vám dán.
A tak rolák se dá koupit, ne?
A máš SZ.
Možná jsou majitelé koček, kteří je mají naučené na zubní hygienu. Já mezi ně nepatřím. A nebylo nikdy ani třeba.
Ale pokud už zapáchá z tlamičky, to samodomo nevyřešíte. Návštěva veterináře to jistí. Může kocoura v případě potřeby přispat a pořádně prohlédnout.
A napíšete jim? Jinak to klidně udělám já. Možná to bude bez efektu, ale když se to nezkusí…
Já používám obyč kostku sádla z Penny. A vždycky mi udělala dobrou službu. I namazaná na chleba.🙂
Měsíc po registraci?(a hned ti má někdo napsat SZ)
Tak zrovna tohle bych pochopila. Chtěla vědět, jestli to funguje.
Ale to tykání mě taky zarazilo. Byť internetová kultura to připouští. Ale my jsme tady (ne všechny) ze staré školy a tam se na možnost tykání ptalo.
Já si tady tykám, po vzájemné dohodě, jenom s Bobcou a leithian. A samozřejmě s Aluskou, ale s tou se znám léta od koní. Jinak zdvořile vykám.
Zkusil bych ho - kde ho prosím objednat?
Chcete nám říci, že neumíte zadat slovo marp? My fakt nejsme blbí. Viz biaca.
Ale vy to stejně budete zkoušet dál, že jo?
čím bych se mohla namazat
Za mě kvalitní vepřové sádlo nic nezkazí. Osvědčilo se mi na jizvy i na opary.
.jsou to ty malé kůžičky na šťopce
Ano, normální fibromy, které se na stará kolena dělají (takže přesně, žádní červi). I mně, na stejných místech. Já teda byla na kauterizaci, ta mi přijde lepší. A občas si takový výrůstek odstraním i sama - opakovaně zaškrcuji nehtem, až sám odpadne.
Takže škoda superb je nádherná?
To nevím. Ale na naší škole je fluktuace výjimkou. Dokonce tam učí i docela dost bývalých studentů. Takže jsou asi spokojení.
Přece se nebudete dohadovat s anonymem…
20 let, to vydrží málokdo
Já budu mít příští rok 30. A to nejsem služebně nejstarší.
Nerozumím. Příspěvek anonyma se tě přece netýká.
Já vidím klečící koleno.
Stelle:Komára.
To by muselo být hodně komárů. A v tuhle dobu?
A komáři nekoušou. Nemají zuby.
Stelle:Mě to přijde jako alergie, nebo kousnutí.
Kousnutí čeho? Takhle lokálně?
kometa:Mně to připadá jako alergie. A ten výpotek je mi povědomý, jenom si, safra, nemůžu vzpomenout, co mi to připomíná.
Vlastně jo. V mírnějším vydání u koně, kterému nějaký “odborník” píchnul Ivomec, určený pro přežvýkavce a prasata.