Já před chvíli koukala na všestrannost, ale jenom ze záznamu. Rozpis v novinách neodpovídá skutečnosti, tak mi přímý přenos unikl. Tak snad zítra v 11 - měl by být parkur.
Tak snad zítra v 11 - měl by být parkur.
Tak byl. Akorát náš Trunda a pak nějaký Němec (jehož jméno si samozřejmě nepamatuji) na prvních třech skocích. 🙄 To bylo všechno. Holt můj problém, že mě skoky do vody nebaví tolik jako koně.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 28.07.2024, 17:07:01
Jé, koníčci. Humpolec? Kolesa?
Já před chvíli koukala na všestrannost, ale jenom ze záznamu. Rozpis v novinách neodpovídá skutečnosti, tak mi přímý přenos unikl. Tak snad zítra v 11 - měl by být parkur.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.07.2024, 22:52:48
A teda povětšinou je někdo pověřen, aby nového zaměstnance zaškolil, zaučil
Když jsem v roce 1995 nastupovala, tak ještě byla i oficiální funkce “zavádějící učitel”. Pak se postupně vytratila a převzali ji tak nějak celý kolektiv. Jak už jsem psala - nového človíčka vezmeme pod ochranná křídla všichni, pokud o to stojí.
Vlastně, teď jsem si uvědomila. Ti, co o to nestáli, nevydrželi. Nezapadli a odešli sami. Opravdu jsme na ně nebyli oškliví.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 27.07.2024, 08:08:18
Možná proto, že kdysi se nepoužívalo tolik dusíkatých hnojiv? A taky se ty kopřivy likvidovaly sběrem dřív (pro lidi, pro zvířata). A vůbec se likvidovaly pasením zvířat - já si třeba všimla v koňských výbězích - první rok jsem je kosila, další roky už nebyly.