Ovce méně. Přece jenom nemají takovou tendenci šplhat do výšky jako kozy - ty nezapřou příbuznost s kamzíky.🙂
Příspěvky uživatele
kometa
Nebo jen teoretizujete?
Asi teoretizuje stejně jako na kozách.
Asi nesmí dostat komplexní bílkoviny hádám?
Smí, nesmí. Ono když měl kocour nežravou, tak jsem mu nabídla klidně i nezdravou, kořeněnou tlačenku. Jak jsem psala, pro mě bylo důležité, aby nebyl hlady. Jestli mu to zkrátilo život, nevím. Ale pět let vydržel a dožil se devatenácti.
hodím do toho další vidle.
Já taky. Když zadám morče rozmnožování - gůgl vyplivne - samici lze připustit nejdřív v 6 měsících (skripta VŠV udávají 4 měsíce při dostatečné hmotnosti), nejpozději v jednom roce (což já bych osobně snížila na 9 měsíců).
Neboli rámcová informace je snadno a rychle dohledatelná.
mám milion slepic a o rozmnožování vim prdlajs
Ale to je něco jiného. Vy máte slepice na vajíčka a stačí vám vědět, že je máte dobře krmit a kurníkovat a hlídat čmelíky. vajíčka z nich ve správný čas začnou padat sama. Ale když chci připustit morčici, tak bych měla vědět, kdy je to brzo a kdy pozdě. Stejně jako u feny, kobyly, kočky….A že existuje něco jako pohlavní cyklus.
mám já osobně i pochopení.
Přikláním se k Varaxi. Když chci chovat, tak bych měla vědět i něco teoreticky o rozmnožování.
To jsou botičky (barefoot). Alternativa k podkovám.
Ale ten počet je součástí welfare.
.Co znáte zvířata jako teoretik
Takže, jestli jsem správně pochopila, vy jste praktik. Který zvířata chová a přitom porušuje zákony.
V podstatě cokoliv.
kometa:běžte se bodnout chytrolíny.
Bodnout se běžte vy. Nám jde o zvířata, vám jenom o nasí…
Píšu já, která fakt nezná zvířata jenom z obrázkových knížek.
A vlastně. Vy souhlasíte s porušováním zákona na ochranu zvířat proti týrání?
Edit.
I plemenářského zákona?
běžte se bodnout chytrolíny.
Bodnout se běžte vy. Nám jde o zvířata, vám jenom o nasí…
Píšu já, která fakt nezná zvířata jenom z obrázkových knížek.
A vlastně. Vy souhlasíte s porušováním zákona na ochranu zvířat proti týrání?
Já přidávala i trochu hovězího srdce, obyč konzervy (takové ty malé) a občas vajíčko. Pro mě bylo klíčové, aby vůbec něco pozřel.
Anonymní:Koza jedna, když někdo začíná, koupí jednu…ta má pak kůzlata, to už je víc..
Víte že ještě nedávno byla koza skoro u každý chalupy? Jedna..málo kdo měl dvě a nikdo stáje nevytápěl
Jo a taky jsme dřív svítili petrolejkou.
Ne, nemůžete. Je to pozdě.
Upřímně, boxer 13 let je už za věkovým průměrem dožití.
A souvislost s rakovinou se opravdu nedá dokázat.
Tak dobrá. Med od synovce, který chová včely. V pořádku?
Jo a taky mám domácí vejce od kolegyně.😉
My si pořád nerozumíme.
Samozřejmě, pokud má kulky i vulvu, je to vada pohlavních orgánů. A pak probíhá kastrace v celkové anestézii. Protože takový jedinec je současně i kryptorchid (což je taky vada, která nemusí souviset s intersexem).
Ach jo, tohoto inzerátu jste si někdo všiml?
Já jo. Nevydržela a reagovala jsem, že za a) mají blbě název plemene, b) je to stejně voříšek a c) stěhování je výmluva, prostě ho nezvládají.
Uznávám, že takový výkřik je zbytečný, protože takoví se za nos stejně nechytnou.
Však se to tam píše - kteří netrpí anatomickou vadou pohlavních orgánů,
Tam je zákrok komplikovanější a tudíž v celkové anestézii.