takže u 13letého boxera je to zvolené dobře. Když to řeknu blbě - je starý.
A to je ono. Dávat cokoliv boxerovi 13 let, který už došel na konec cesty. Jako jo, o vedlejší účinky už nejde, ale proč?
takže u 13letého boxera je to zvolené dobře. Když to řeknu blbě - je starý.
A to je ono. Dávat cokoliv boxerovi 13 let, který už došel na konec cesty. Jako jo, o vedlejší účinky už nejde, ale proč?
A tady někdo píše o kombinaci morčete a králíka? Možná mi to ušlo.
Jestli má penis, tak je XY a muž. I ve fázi proměny. I kdyby začala polykat estrogeny, tak tu původní samčí muskulaturu nezmění.
Tak tohle hecování se používá spíš u prasat ve výkrmu.🙂Aby rychleji přibírala.
Ale proč ne i u šneků? Když jsem si je pořizovala poprvé, vzala jsem na na vědomí informaci, že jsou společenští. Víc jsem problematiku nezkoumala.
acher:U nás je kosů dost.Hlavně na dvoře.Vůbec se nebojí a občas mně přijde,že bych je chytila do ruky.Zobou u slepic a ani před kocoury nijak nespěchají.Na jaře zpívali hodně,přes léto méně a teď už je skoro ticho.Asi už není důvod ke zpěvu.
Není. Mláďata vyvedena.
Tak u nás jsou zjara kosáci slyšet pořád. Zatím.
Nahrávka zpěvu by teoreticky mohla pomoct.
Akorát ten pes v něm vypadá poněkud ublíženě.🙂
nikde sama nepíše, že je dala mimo termín
Píše, že samice samce zrasila, takže to nejspíš bylo mimo termín. To už jsem psala, že existuje něco jako pohlavní cyklus a mimo tu správnou dobu je samice velmi nevrlá (znám od koní, klisna umí dát nelibost důrazně najevo). A to zadavatelka netušila. Ač měla. Kdyby dopředu studovala. Ale to už se motáme v kruhu.
Ani nevíme, jestli dala samce k samici nebo naopak. Protože na tom taky dost záleží. I když, pokud samice není v té správné fázi, tak ani výhoda domácího prostředí nepomůže.
Já myslím, že přesně o tom trojAAA píše. Že společenské zvíře nemá být chováno o samotě. Aspoň jsem to tak pochopila.
Já i ty “blbé” šneky chovám po třech. A vidím, jak se pořád drží pospolu.
Takže jedna tbl. neřeší nic.
Však to byl jenom příklad. Viz výše - u koně jsme v dost jiných financích. Oproti člověku nebo psovi
.365=32k2 - toto je prosím příspěvek kocoura, který se mi právě prošel po klávesnici🙂
jaká dávka je potřeba pro koně
Když to vezmeme přísně matematicky, tak desetinásobná oproti člověku.
že za roh ho nemůže ani zavětřit…
Tím bych si nebyla tak jistá. My člověci nemáme vůbec představu, co psi svým čichem dokážou.
Ale na druhou stranu telepatie existuje. Už jsem psala - kamarádka měla bytového kocoura. Konzervy pro něj byly ve špajzu s lidským jídlem. Kdykoliv ho otevřela, aby vzala něco pro lidi, nezájem. Jakmile se dotkla kočičí konzervy, stál jí kocour během vteřiny za zadkem, i když byl ve vedlejším pokoji.
Akta X.
Zajímalo by mě, jak to vychází cenově. + dávkování - jako, že člověku, plácnu, stačí polknout jednu tabletu. Kůň jich bude potřebovat násobně víc.
Vycházím z aktuální situace ohledně ACC - finanční rozdíl mezi humánní a veterinární variantou je velmi výrazný.
Špatně mu z toho nebylo.
+ protizánětlivý účinek
Absces? Nádor? Páteř?
Škoda, že je v článku hrubka.
To pes současný ani nemá, žije - když je u normální lidí a ne trotlů, život ve své náhradní smečce, která s ním komunikuje.
A to je přesně ono. Psovi normální pániček smečku nahradí - konec konců, oba to jsou +- masožravci a mají podobný životní styl. Aktivita, nažrat se a lehnout.🙂
Býložravci toho moc nenaspí, protože se musí pást. Takže nahradit kvalitně společnost koze, krávě, koni… by znamenalo být s nimi cca 20 hodin denně.
že u kozy je to takový problém.
Nejen u kozy. Ale třeba taky u krav, koní, potkanů, morčat…
Čekám na odpověď. Kolik koz a jakým způsobem chováte?
Omlouvám se ostatním za vsuvku na včelách. Na kozách se mnou anonym nekomunikuje.