Dafi: Tak ještě ke koním-mě se prostě líbí-krásný ušlechtilý zvířata+mě voní+mě pohled na ně uklidnuje-stát a pozorovat pasoucí se koně….
ano mám z nich respekt-když si představím,že je pode mnou hora svalů,co když si vzpomene může vzít roha..
jo a ještě…jako nevadil by mě na ježdění menší koník…
když jsem kdysi jela na Ulitě tu krásnou půlhodinku,takovej ten flekatej westernovej koník,tak ten byl menší,než duhej co na něm jela ta slečna,a to byl taky dost příjemnej fak🙂
si vymrčuju,že🙂☹️
jak nemusím moc výšky tak sedět na nějakým vysokým koníkovi pro mě není moc fajn…musím ofotit na přítelův telefon tu fotku s těma koníkama….,
tak ofocený-tak snad je trošku vidět,že ten flekatej koník je menší🙂trochu menší…
no prostě by mě ke štěstí stačilo,občas se chvilku svézt na koníkovi.
nebo se učit-s tím,že by to bylo jednou za čas….
klidně i s čištěním a se vším okolo..
i když popravdě,si nedokážu představit hodit na toho koně to těžký westernový sedlo🙂
jinak-Efe-děkuji za nabídku,asi k vám do tématu,k vám ke konákům myslím,napíšu,
ale popravdě-já se strašně stydím….
ono jsou většinou kolem těch koní mladý holky,nebo ne?
si trochu připadám,jakože,si na starší kolena chci plnit sny z mládí-aspon občas,trošku
což je teda mimochodem pravda,že…
jako sem se styděla to taky napsat,ale říkala jsem si,že tady mě už trošilinku znáte…..
Z psychologického hlediska chápu - ale ne vždy je malý koník hodný koník + ti větší mívají i pohodlnější chody. Ale není to pravidlem.
Taky ne vždycky. Kolem mě jsou hlavně holky, ale ne úplně mladé - mají manžely a děti.