.dnes mi přišlo,že mi PPL bude doručovat zásilku za 745 Kč
Mně se akorát stalo, že PPL doručila už zaplacenou zásilku, na kterou jsem dávno zapomněla. Co je za peníze, mám na poště jako dobírku.
.dnes mi přišlo,že mi PPL bude doručovat zásilku za 745 Kč
Mně se akorát stalo, že PPL doručila už zaplacenou zásilku, na kterou jsem dávno zapomněla. Co je za peníze, mám na poště jako dobírku.
, ale měla svůj lukcus bejvák.
Jo, jako na Hluboké měl anolise v docela obr teráriu (dole s matamatou) a já ho tam kolikrát marně hledala (překvapilo mě, jak je malý). Ale přesto se mi expozice líbila. Protože to zvíře tam bylo určitě spokojené.
Ale ono to bylo vždycky. Pamatuji si jako dítě, když bylo o prázdninách deštivo, jak jsem nacházela mrtvá ptáčata.
Za mě je pro vlaštovky horší, že jim výrazně ubyly hnízdní možnosti. A jiřičky na fasádě taky každý nechce.
i když si myslím, že jsou již pryč.
U nás bohužel ne. Dneska jsem sebrala jednu jiřičku a jednu vlaštovku, které to už nerozdýchaly. A majitelka stáje jich našla v posledních dnech mnohem víc. A to je ke koním otevřeno.
spucla třeba půlku tabulky… asi jí nikdo neřekl, že je to pro psy jedovatý,
Otázka, jestli to byla opravdová čokoláda.
efe:Ale všichni ti červi prochází žaludkem? Tudíž, při krmení syrovým masem, je prostředí žaludku tak kyselé, že by naprostá většina těch breber neměla přežít. Je to tak?
Očividně ne. Ony to ty breberky přežijí. Možná i proto, že žaludkem procházejí jako vývojová stadia.
Nízké pH je spíš baktericidní než parazitocidní. Z tataráku taky můžu dostat tasemnici nebo toxoplazmózu. Takže ani HCl to nezachrání.
orionka-2:Moc se v tom nevyznám, ale nesouvisí začervení s blechami ? A pak je jedno, čím krmíte. Kometo ??
Máte pravdu napůl.
Tasemnice psí je z blechy, tasemnice kočičí z myši. Ale všichni můžou mít všechno. Škrkavky jsou bez mezihostitele a bez masa.
Sardullah:Tak já bych to spíš viděla na to, aby se povrch udělal drsnější a tudíž bezpečnější , než instalace značky, že to klouže.
Jenže instalace značky je jednodušší a levnější. Co si budeme namlouvat.
Anonymní:Dobry den, chtela jsem se zeptat, jak casto a cim odcervujete sve psy? Mam labradorku, ktera nebyla uz rok odcervovana. Odcervujete vicekrat do roka preventivne?
Preventivní odčervování, bez koprologie, je ideální cesta k rezistenci.
A není lepší skleněné terárium nebo kovová klec? Máte hlodavce a ti holt hlodají.
Myslím si, že teď už asi nestojí nic v cestě vybudování další přehrady v Nových Heřminovech, protože evidentně jiná opatření vůbec nepomohla.
Sestra bydlí v Krnově, rok 1997 zažila v Zátoru. A už tenkrát se začalo hovořit o stavbě přehrady. A po 27 letech stále nic. Třeba se ledy konečně pohnou.
Luboš:V šiškách můžou být klíštata. Namočte je nejdřív na nějakou dobu do vody. Místo šišek raději čerstvé větve.
A na těch větvích nebudou? V šišce bych teda klíště nečekala - dávají přece přednost listnatým lesům, parkům, keřům a loukám, ne?
Nevhodné krmení je důvod vzduchu ve voleti. Může mu to kvasit a chcípne.
Vidíte, to mi nedošlo. Tvorba plynů při nevhodném krmení. Něco podobného, co se stává u přežvýkavců.
Sestra s rodinou je v Krnově, v bezpečí, ale bez elektřiny.
Jak se do volete dostane vzduch?
Ladd:Dneska jsem viděl jednu vlaštovku zalétat na půdu. Obávám se, že tyto dny jsou a ještě budou pro ně těžká zkouška.
U nás taky spatřeno pár kousků. Nechápu, čím se v tomhle hnusném počasí živí. Lítaly teda kolem výběhu s dobytkem, ale stejně…
Tak nějak. Tento týden se ohledně počasí fakt nepovedl.
Odvezli už odpo všechny koně. Někdy budu vyprávět hrdinskou historku, jak jsme tady 2002 zachraňovali koně🙂))
Kamarádka už taky evakuovala. Rok 2002 máme v živé paměti. Kdy se odcházelo s koňmi, kterým voda sahala pod břicho. Vltava.
Protože jsme ještě dokázaly myslet? A samostatně se rozhodovat? Bez internetu.
Anonymní:Jsou dobre takove ty cistici magnety na akvarka.. tedy alespon na docasne (viditelne) zbaveni ras ? Vaše zkušenost ?
Já mám na řasy ancistruse.