Logicky - kdyby to nebyl problém, tak by ptáci ta vejce v hnízdě neotáčeli, že jo? Takže s vámi souhlasím.
Příspěvky uživatele
kometa
Jo, jo, samičky dřepí na zemi a světýlkem lákají, samečkové kmitají. Tak to má být.🙂
Já taky. 😉
Ale mírný syndrom vyhoření (nebo to byla deprese?) jsem před pár lety prodělala, takže znám rozdíl z vlastní zkušenosti.
O knihe (informáciách z netu) som písala, že nemusí dávať odpoveď na špecifické otázky.
Souhlas. Ale takhle to list myslel - nejdřív (na)studujte, průběžně si pište poznámky a pak tady položte ty specifické otázky. Si myslím.
Jeho technika, no přinejmenším prapodivná.
Já si schválně dohledala video. Nic podezřelého nebo divného na něm nevidím, ale technice hodu oštěpem prd rozumím.
Určitě znáte film Metráček. A takový Beamon - tuším, že jeho rekord nebyl dodnes překonán. A vlastně i naše Kratochvílová. Byl to nezjištěný dopink nebo holt mimořádná konstelace hvězd, která se od té doby nezopakovala?
Ale tady fungují dobře. Hluboká i Třeboň.
Nemáte poblíž biologickou fakultu? Nebo spolek, který řeší životní prostředí? U nás třeba Calla nebo Krasec - tam vím, že bych se dočkala odpovědí.
Orionka:Kdyby zůstal na silnici, tak by zdechl a příroda by o něj prišla tak jako tak.
To, že by mu v záchranné stanici pořídili partnerku a přírodu by obohacovali o mláďátka narozená v zajetí…..to mi přijde jako dost dobrá pohádka.
Jenže kdyby šel hned (myšleno poté, co jsme to tu radily) do záchranné stanice, tak by o něj příroda nemusela přijít.
Ronja to napsala hezky. Jenom bych se opakovala.
Lenost = zrovna dneska se mi nechce vytírat nebo žehlit. Radši si budu číst nebo koukat na film.
Vyhoření = nebaví mě nic. Ani věci a činnosti, které dříve ano. Už nemám fyzické ani duševní síly.
Prokrastinace = odkládání věcí na jindy. Ale jsou jedinci, kteří se dokážou úžasně zmobilizovat, když jim už hoří koudel u zadku a vlastně jim to tak vyhovuje.
Můj pohled na věc.
ale antidepresiva beru dodnes(momentálně půlím-zkouším zkončit)tak uvidím..
S tím, Bobi, velmi opatrně.
len mu nedáva odpovede na niektoré jeho špecifické otázky
Ale odpověď na poměr pohlaví padla. Dvakrát.
A odkaz na odkazy na stejné téma taky.
Proč znovu vypisovat už napsané?
Kohout je už dávno zabit a sežrán, takže video nebude.
Je fajn si nejdřív pročíst celou diskuzi.😉
Rozumím. Nicméně mám to nastavené jinak - já odvážím do záchranné stanice (zatím teda poštolák a ježek). Nemám ji daleko.
Varaxi:Odborně odchovali s minimem kontaktu a vrátili do přírody v místech, kde by měl největší šanci.
Jsme se shodly.
Orionka:Druhá možnost byla, nechat ho umřít na té silnici. Třetí je dát ho do králíkárny a pak do trouby. Co by s ním udělali ve stanici lepšího ?
Třeba mu sehnali partnerku a odchovávali mláďata, která se, nedotčená lidskou rukou, vypustí do přírody.
Nejste vy moje duplicitní kamarádka? Ta sice nic nezdědila, ale šla cíleně za barákem se stájí a pozemky. A zrovna včera povídala o vyhoření.
Více když tak v SZ, když budete mít zájem.
Anonymní:Když je to tak legitimní názor tak proč anonymně?🤣
Vždyť vy taky.
Zbytečně dramatizujete….
Nedramatizujeme. Ten paragraf existuje.
Canka má představu, že když zajíc bude chtít, tak odhopká do přírody. Ale protože se nebude bát lidí (možná i jiných predátorů), dlouho nepřežije.
Stačí zadat kremace v Ústí nad Labem. Dokonce jsem ani nemusela dopsat zvířat.
Tak už jsme tu měli kremaci v Praze, Plzni a Českých Budějovicích. Že by zase reklama? Příště bude Jihlava? Nebo Pardubice?
Omlouvám se, ale tahle myšlenka je neodbytná.
Xerxova:no co - dle standardu je doga Apollem mezi rasami psů. Prostě elegán každým coulem 😄
Elegán… Jdu si vyměnit brýle.🙂