Fikovnice:Vedle nás seděli dva chlápci a asi po 10 min od začátku filmu “tsssssss” - otevřená první plechovka, za dalších asi 15 min opět “tsssssss” a takto to šlo až do konce filmu…🤣
A kolikrát šli čurat?
Fikovnice:Vedle nás seděli dva chlápci a asi po 10 min od začátku filmu “tsssssss” - otevřená první plechovka, za dalších asi 15 min opět “tsssssss” a takto to šlo až do konce filmu…🤣
A kolikrát šli čurat?
Jděte s tím do… inzerce.
Minerální liz stojí cca 400 Kč. Ten váš zázrak od 1 460 Kč (za 70 % rašeliny…).
A můžete mi vysvětlit, jak pomáhá zinek při zakořeňování zvířat?
Já lasičku neviděla už pěkných pár let. Kdysi vykukovávaly i v kravínech nebo na louce nebo jsem je viděla přeběhnout silnici. Naopak nejsou vzácné kuny. Nevím, jestli to s tím souvisí.
Dublinbarzoj:A nemůže mít u té kastrace u fen vliv to, co všechno fence odeberou?Prostě jak je kastrovaná? Možná blbá připomínka, když tak se předem kaju😉
Klíčové je odebrání vaječníků, protože ty produkují hormony, které odpovídají za dospělý stav. Děloha teda taky, ale prostaglandiny s kvalitou srstí nejspíš nesouvisí.
A jak píše Fikovnice, ženy po přechodu taky nejsou všechny stejné. Některým padají vlasy a získají mužské rysy, některé ztloustnou, některé nic.
O možnost smazat svůj příspěvek jsme už několikrát žádali, ale zatím se nedaří.
Nechte to být. Vždyť je to zase jenom takový výkřik do tmy. Kterým se snad nikdo řídit nebude.
Fikovnice:Teda dámy tady se to rozjelo!!! Já čekám, kdy některá z Vás napíše, že touží mít doma krokodýla!😂 Vlastně kdoví, zda by se nelíbil Leithian…?😄😛
Krokodýl se nedá podrbat za ušima.
Buggyra:V Lbc mají i venkovní výběh (nosál červený) a běhali tam i v zimě, tak možná s tím teplem jak který druh…?
Tam mají taky červeného. A když tam jsem po ránu, i v létě, tak jsou stejně zalezlí ve vyhřívané ubikaci. A ven se nehrnou. Asi jsou ti liberečtí otužilejší.
Líbil se mi, no asi to nebude chovací mazlík. Kočka je lepší.
Myslím, že je ochočitelný jako ta kočka. Ale řekla bych, že je společenštější, že chovaný o samotě to nebude ono (ona ani ta kočka, že jo). Jinak vyloženě náročný mi nepřipadá, ale potřebuje teplo a prostor.
Koukám na ně pravidelně na Hluboké. Mají tam hezký výběh, kde můžou slídit, šplhat i vlézt do vody.
drvodelkafialova:Hele, ale vyste vůbec nepostřehly, že jsem poslala návod i s obrázky, kam si zajet chytit luskouna.
Ale postřehly! Ale nemám v úmyslu se kodrcat někam do východní Asie, kde je horko, vlhko, nemoci, paraziti, jedovatci a kdo ví, co všechno dalšího, bez čeho se rozhodně obejdu.🙂
assil:Pomík je nízkolakorický. 😀
Jasně, když je to jenom větší veverka. To se s kachnou nebo kusem poctivé vepřové flákoty nedá srovnat.😉
Přijely bychom spolu!🙂
Minerální liz.
Sledovalo, nesledovalo. Tenkrát zobali všichni - i v NDR a SSSR (nejen). Šlo o to, u koho to zjistili. Si myslím. Třeba Johnson - to si pamatuji.
Jako, že by se vám "procházel" v obýváku nad hlavou?
Vlastně to není tak hloupý nápad - prospí 20 hodin denně (takže nic neničí), kálí jednou za týden (velmi praktické). Nároky na teplotu, vlhkost a potravu by asi šly vychytat.😉
Pro jistotu píšu, že je to nadsázka. Zůstanu u svých šneků, rybiček a kocourů.
Verun:Ale asi tak trochu kecáte…základní vzdělání asi nemáte. Nejste vy “taky” učitelka? nějaké základy psychologie? …
A vy máte vystudovanou psychologii?
Bavíme se tady o pocitech, ne diagnózách. Na ty si netroufám. Jsem “taky" učitelka a psychologii jsem měli, ale nenalhávám si, že to bylo něco jiného než pouhý rychlokurz. Praxe je úplně někde jinde.
Já bych ještě přidala větší klec. Pokud v ní mají být andulky trvale.
U mě nechtěla ani ta hlava.
Myslím, že Bob Beamon byl překonán už dávno…
Byl. Ale jako olympijský rekord zůstává.
Mírná a přechodná deprese? Měla jsem to podobně, akorát to bylo v létě - krásné dlouhé dny, sluníčko, prostě ideál a mně se přesto nechtělo nic. Ani ke koním, u kterých jsem jindy bývala několikrát týdně, ani na dovolenou k tátovi (nakonec jsem jela, ale bez pocitu nadšení a těšení se), kdy jsem vždycky chodila s ním a jeho kamarády po kopcích.