kometa:Tom50 se takhle už rozepsal ve vlákně o chovu brojlerů. Taky jsme ten politický přínos nepochopili, či spíše nepochopily.
Edit - konkrétně vlákno Hormony v kuřatech. Ale asi vás nijak neobohatí.
I když vy jste ho asi četla.
kometa:Tom50 se takhle už rozepsal ve vlákně o chovu brojlerů. Taky jsme ten politický přínos nepochopili, či spíše nepochopily.
Edit - konkrétně vlákno Hormony v kuřatech. Ale asi vás nijak neobohatí.
I když vy jste ho asi četla.
Já taky. I jesle - teda ty si nepamatuji, ale vím od rodičů, že jsem je(pak i moje sestra) navštěvovala. Oba rodiče pracovali a babičky hlídaly jenom o víkendu a o prázdninách.
A taky vím, že se mi v první školce hrozně nelíbilo - asi špatné soudružky. Ve druhé jsem byla nadšená.
Jo a ročník 1964.
Buggyra:asi hormóny…
Já čurám po pivu furt stejně, hormóny, nehormóny.
Leda nadbytek ADH, ale ten je hodně vzácný. Ale jestli se Fikovnice, jak píše, hodně potí… To je vysvětlení.
že jemu nejde ani tak o ŽP, jako o jeho tělo a zdraví jeho a jeho rodiny.
Jenže ono nejde ŽP a tělo a zdraví naší rodiny oddělit - jakmile jednou do prostředí vypustíme všelijaké pesticidy, už se jich nezbavíme. Naše zeměkoule je na to příliš malá a koloběh všeho je uzavřený.
Tom50 se takhle už rozepsal ve vlákně o chovu brojlerů. Taky jsme ten politický přínos nepochopili, či spíše nepochopily.
Ono, pokud se na tom koni nedokážeš uvolnit, protože se bojíš, tak je je to samozřejmě na prd.
Úplně stejný dotaz tady byl 30.6. Vlákno Problém u koťat. Připadá to divné jenom mně?
Rady tam zazněly.
Údajně umřela na otok mozku - ledviny nestihly přebytečnou vodu odfiltrovat.
Konec konců to byla (možná i je) jedna z oblíbených mučících technik - převodnit odsouzeného.
Jozefčík:Tak mě napadlo, jak jsou účinné ty zvonečky nebo rolničky na obojku u krku? Někde jsem to viděla prodávat. Že by to toho ptáka vyplašilo? Ale zas, když číhá na myš, tak aby to nefungovalo. 🤔😁 Protože to by bylo kontraproduktivní.
Četla jsem o kočce, která se plížila k ptáčkovi po třech, protože čtvrtou packou si ten zvoneček přidržovala.
Nejen ledviny. To už je skoro o rozhození osmotického tlaku, pokud se člověk teda fakt hodně nepotí.
Ani jednou!
To nechápu. A vás vlastně taky ne. Já si dám jedno malé pivo a jdu minimálně dvakrát.
Opravdu jste medicínská záhada.
Jasně. A víte (víme), kolik GMO je v potravinách, které běžně konzumujeme? A kolik konzervantů? A co řepka? A palmojádrový olej? A uhlíková stopa? A…?
Když už se bavíme o zdraví a životním prostředí.
Tak kočka se dá určitě naučit, že se doma neloví.
Tímhle si nejsem jistá. Jak? To bych jí musela stát 24 hodin za zadkem a VČAS zakřičet ne!
Ony jsou strašně rychlé. Už jsem jednou psala. Hrála jsem si se svým domácím kocourem (ven nechodí), lovil šňůrku od klíčenky. A najednou vylítnul na balkón a vrátil se s mladým vrabcem. Já ho ani nepostřehla, on ano. Příroda je vybavila jako lovce.
Já reagovala na norka od megi. Vy jste se tam mezitím vloudila se svým videem.🙂
Ale ten se k lovu hlodavců nepoužíval, nebo ano?
Já bych třeba nedal žádné granule se šmakuládama,
Jaké šmakulády máte na mysli? Hormony? Kokcidiostatika?
A tak venku to tolik nevadí. Původní využití fretek.
megi-the-pes:😂
drvodělka: musíte pořídit teriéra 🙂 viděla jste videa, jak kříženci a norek (norek? nevim) chodí takto likvidovat krysy na farmy? Dost čumím, že ti psi nezabijí tu malinkou potvoru, asi je to jejich kamarád, no hustý to je.
Norek? Jako evropský nebo americký? Na potkany?
Anonymní:Liška nepřeskočí za bílého dne zadávit housata, kočka ano. I proto je důležitá kastrace a zodpovědnost paničků.
Viz výše. Co píšete, není pravda.
V klidu. Překážka v žaludku nebo ve střevě se neprojeví měkkými až kašovitými bobky.